Anya csalja apát, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt kell tudni anyukam szornyu kapcsolatban van a csaladban mindenkivel, kiveve a hugommal es neha noveremmel, o mar kulon lakik. Ma odaadta a telefonjat hogy csinaljak meg rajta valamit tehat nem kutakodtam csak probaltam megcsinalni, erre pont akkor jott egy messenger uzenet egy ismeretlen ferfitol amit percekkel kesobb miutan anyam visszairt neki (dugdosva a telojat) megneztem par mondat beszelgetest. Egyertelmu volt hogy viszonya van vele. 18 eves vagyok, a hugom 11. En iszonyatosan magam alatt vagyok azota, (ma tortent). Apam egesz nap dolgozik, alig beszelgetnek, az is lehet hogy tudja csak nem akarja szetszedni a csaladot? Amit ketlek mert ahogyan ismerem apukamat mindenkeppen beszelt volna velem errol sot tett volna valamit ez ugyben. Nem tervezem elmondani senkinek, de nem tudom mi lenne a helyes. A baratomnak elmondtam hisz o mindent tud rolam, talan meg a noveremnek tudnam elmondani, o mar ferjnel van, huszon eves es lehet tudna mi a helyzet vagy ne rontsam el benne is a szulokrol alkotott kepet es hagyjam a francba? Esetleg tapasztaltak tudnak valami okosat mondani? Gondolom ilyenkor jobb csondben maradni..2021. júl. 4. 20:56
11/49 anonim válasza:
Ha hazugságban tartod az apádat, akkor te sem vagy jobb.
12/49 A kérdező kommentje:
Nem en vagyok a lenyeg, ha oltogatsz egy 18 evest te sem vagy jobb:) a normalis valaszoloknak koszonom
2021. júl. 4. 23:16
13/49 anonim válasza:
Mondd el apukádnak. Fordítva, mikor apáról derül ki ilyesmi, ezen az oldalon mindenki azt javasolja, hogy bukjon le a rohadt féreg. Most is.
14/49 anonim válasza:
Jól gondold át azért. Beszélj először tesóddal és együtt döntsetek. Apának én nem mondanám el, mindenképpen először anyát kérném számon, hogy miért van ez. Aztán lehet van rá nyomós oka, ne zárjuk ki az ártatlanság jogát.
15/49 anonim válasza:
Ha én megtudnám hogy a gyerekem mondta el hogy csalnak én pont azért haragudnék meg. Mit szólnál ha mindenki tudna róla híg, csalnak csak te nem? Nem vagy már gyerek. Gondolj bele.
Azoknak az embereknek üzenem akik úgy gondolkoznak hogy "úgyis rajtad csattan az ostor" hogy ilyenkor nem magunkat kell védeni. Ne szabad ennyire önzőnek lenni.
Hasonló kérdéseknek mindig azt írom apád majd eldönti hogy hogyan fog tenni azután ha tudomást szerez róla. Az már valóban az ő döntése hogy megbocsát- e anyukádnak, senki másé. De ha nem mondjátok el neki (anyukád nem akkor te) akkor elveszitek tőle a döntés jogát.
16/49 anonim válasza:
Kérdező!
Mit számít hány éves vagy? Ha hazudsz az apádnak, nem vagy jobb az anyádnál.
17/49 anonim válasza:
Semmi köze a szülei magánéletéhez, miért kéne elmondania?
19/49 anonim válasza:
Hogy volna? Ez csak a szülőkre tartozik.
20/49 anonim válasza:
Meg a gyerekükre is. Akkor tartozna csak rájuk, ha a mutter nem bukik le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!