Anya csalja apát, mit tegyek?
Jól gondolod. Jobb csendben maradni ilyenkor.
Minden éremnek 2 oldala van.
2 felnőtt ember magánéletébe nem jó belemászni. Még ha közvetve érintett is vagy a dologban
Én is 18 éves vagyok, nemrég tudtam meg, hogy apám orgiákra meg más nőkhöz jár, anyum mondta el nekem, mert őt amúgy nem érdekli mit csinál szexuális dolgokban apum, mert ő nem akar lefeküdni vele, főleg azért mert sokat dolgozik és fáradt. Nem akar tőle elválni 30 év házasság után, úgy van vele, hogy kihúzza ezt a kis időt, apámnak meg ad szabadságot, hogy élje ki magát, csak őt hagyja békén. Amikor megtudtam megviselt, és nem tudtam elmondani senkinek, mert se barátaim, de pasim.
Kérdezd meg anyudat, hogy minden rendben van-e közöttük, hogy mi a reakciója, ugyanígy apáddal is, próbáld meg levenni a szavaikból tudnak-e róla. Ha tudnak, akkor nem kell megemlíteni...
Ne mondd el faternak!
Ez az ök dolguk...nehéz de te éld a sajàt életed... Ami nem megy nen kell eröltetni..megfogjàk ök beszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!