Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya csalja apát, mit tegyek?

Anya csalja apát, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt kell tudni anyukam szornyu kapcsolatban van a csaladban mindenkivel, kiveve a hugommal es neha noveremmel, o mar kulon lakik. Ma odaadta a telefonjat hogy csinaljak meg rajta valamit tehat nem kutakodtam csak probaltam megcsinalni, erre pont akkor jott egy messenger uzenet egy ismeretlen ferfitol amit percekkel kesobb miutan anyam visszairt neki (dugdosva a telojat) megneztem par mondat beszelgetest. Egyertelmu volt hogy viszonya van vele. 18 eves vagyok, a hugom 11. En iszonyatosan magam alatt vagyok azota, (ma tortent). Apam egesz nap dolgozik, alig beszelgetnek, az is lehet hogy tudja csak nem akarja szetszedni a csaladot? Amit ketlek mert ahogyan ismerem apukamat mindenkeppen beszelt volna velem errol sot tett volna valamit ez ugyben. Nem tervezem elmondani senkinek, de nem tudom mi lenne a helyes. A baratomnak elmondtam hisz o mindent tud rolam, talan meg a noveremnek tudnam elmondani, o mar ferjnel van, huszon eves es lehet tudna mi a helyzet vagy ne rontsam el benne is a szulokrol alkotott kepet es hagyjam a francba? Esetleg tapasztaltak tudnak valami okosat mondani? Gondolom ilyenkor jobb csondben maradni..

2021. júl. 4. 20:56
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
76%

Jól gondolod. Jobb csendben maradni ilyenkor.

Minden éremnek 2 oldala van.

2 felnőtt ember magánéletébe nem jó belemászni. Még ha közvetve érintett is vagy a dologban

2021. júl. 4. 21:02
 2/49 anonim ***** válasza:
63%
Multkor még anyuka látta " véletlen " a lánya telefonján a messenger üzit.
2021. júl. 4. 21:04
 3/49 anonim ***** válasza:
56%

Én is 18 éves vagyok, nemrég tudtam meg, hogy apám orgiákra meg más nőkhöz jár, anyum mondta el nekem, mert őt amúgy nem érdekli mit csinál szexuális dolgokban apum, mert ő nem akar lefeküdni vele, főleg azért mert sokat dolgozik és fáradt. Nem akar tőle elválni 30 év házasság után, úgy van vele, hogy kihúzza ezt a kis időt, apámnak meg ad szabadságot, hogy élje ki magát, csak őt hagyja békén. Amikor megtudtam megviselt, és nem tudtam elmondani senkinek, mert se barátaim, de pasim.

Kérdezd meg anyudat, hogy minden rendben van-e közöttük, hogy mi a reakciója, ugyanígy apáddal is, próbáld meg levenni a szavaikból tudnak-e róla. Ha tudnak, akkor nem kell megemlíteni...

2021. júl. 4. 21:05
 4/49 anonim ***** válasza:
62%
Anyádnak kéne mondani hogy mondja el vagy elmondod.:)
2021. júl. 4. 21:06
 5/49 A kérdező kommentje:
Apam nem hiszem hogy tudja, anyam meg ugy tesz mintha minden rendben lenne. Tervezik a kozos jovot utazasokat ejjel meg a falon at is hallom az oromhangokatxddd csak egyszeruen rohadt turelmetlen es ingerlekeny, mindent utal amit csinalunk rank ordibal mindenert ami nem tetszik neki... Kapom a dolgokat mert azt hiszi nekem az kell hogy mindenem meglegyen materialitas teren de nem ert meg, igy viszont mar ertem hogy az elmult 2 evben mi baja van.. Nem tudom miota tart de akkor inkabb hagyom, tudatom anyammal hogy tudom es hatalmasat csalodtam benne de inkabb nem probalom meg szetszedni legalabb apam boldogsagat.. Ha meg van egy kicsi egyaltalan a csodas felesege irant
2021. júl. 4. 21:10
 6/49 anonim ***** válasza:
54%
Ne szólj bele, mert rajtad csattanhat az ostor.
2021. júl. 4. 21:12
 7/49 anonim ***** válasza:
65%

Ne mondd el faternak!

Ez az ök dolguk...nehéz de te éld a sajàt életed... Ami nem megy nen kell eröltetni..megfogjàk ök beszélni.

2021. júl. 4. 21:45
 8/49 anonim ***** válasza:
95%
Simán lehet, hogy tudja apád...vannak ilyen emberek nők, férfiak között is akik különböző okokból eltűrik,elnézik vagy megbeszélik az ilyet.
2021. júl. 4. 21:45
 9/49 anonim ***** válasza:
92%
Apádnak nem boldogság az, hogy át van verve, hanem hazugságban élés. Elhiszem, hogy nem akarod tönkretenni a családot, úgyhogy először a nővéreddel beszéld meg, majd ketten kérdezzétek meg anyátoktól, hogy mi ez az egész. Ha mellébeszél meg hazudozik akkor elő kell húzni azt a kártyát, amit az előttem lévő is írt, hogy ha nem mondod meg apának elmondom én. A hazugságot nem szabad fenttartani, inkább tudja meg mindeki, minthogy apád az egész életét hazugságban élje le. Mégegyszer mondom ez nem boldogság. Egyébként az lenne a legjobb ha maga anyád mondaná el.
2021. júl. 4. 22:09
 10/49 anonim ***** válasza:
97%
Ha alig beszelgetnek, gondolom akkor nem sok ész kellett nekik kitalalni hogy valamelyikük máshol kapja meg, ami otthon nincs. En eloszor megkérdezném anyámat, mert nem hagyna nyugodni. Baratnomeknel is ez volt, csak ott az apja csalt, es o is rákérdezett hogy most mivan, vegul kitudódott az egesz. Pedig ok boldogságban, békességben éltek, minden megvolt otthon. De baratnomnek nem volt gusztusa ugy tenni mintha minden oké lenne, en is ilyen vagyok, inkabb meg akarnam tudni a rosszat, minthogy éljek a hazugságban, nem erdekel hogy tönkreteszi a családot. Kerdezd meg eloszor anyadat hogy mivan, lehet elmondja hogy kozos megállapodás volt, vagy tudja apad stb
2021. júl. 4. 22:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!