Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya csalja apát, mit tegyek?

Anya csalja apát, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt kell tudni anyukam szornyu kapcsolatban van a csaladban mindenkivel, kiveve a hugommal es neha noveremmel, o mar kulon lakik. Ma odaadta a telefonjat hogy csinaljak meg rajta valamit tehat nem kutakodtam csak probaltam megcsinalni, erre pont akkor jott egy messenger uzenet egy ismeretlen ferfitol amit percekkel kesobb miutan anyam visszairt neki (dugdosva a telojat) megneztem par mondat beszelgetest. Egyertelmu volt hogy viszonya van vele. 18 eves vagyok, a hugom 11. En iszonyatosan magam alatt vagyok azota, (ma tortent). Apam egesz nap dolgozik, alig beszelgetnek, az is lehet hogy tudja csak nem akarja szetszedni a csaladot? Amit ketlek mert ahogyan ismerem apukamat mindenkeppen beszelt volna velem errol sot tett volna valamit ez ugyben. Nem tervezem elmondani senkinek, de nem tudom mi lenne a helyes. A baratomnak elmondtam hisz o mindent tud rolam, talan meg a noveremnek tudnam elmondani, o mar ferjnel van, huszon eves es lehet tudna mi a helyzet vagy ne rontsam el benne is a szulokrol alkotott kepet es hagyjam a francba? Esetleg tapasztaltak tudnak valami okosat mondani? Gondolom ilyenkor jobb csondben maradni..

2021. júl. 4. 20:56
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
67%
Hát kire kell gondoljon? Látom nem voltál még ilyen helyzetben, nem a legjobb, nagy a nyomás....
2021. júl. 8. 05:57
 32/49 anonim ***** válasza:
59%
31. Látom nem érted. Azzal hogy nem mondod el neki nem hagyod hogy saját maga döntsön, mert te önhatalmúlag megteszed helyette. Tehát ha igazán szereted az illetőt elmondod neki. Becsapva élni az életünket miközben mindenki tud mindenről kivéve mi..ha a szerettemrol van szó nem érdekelne hogy megsértődik. Nem szeretném hogy hazugságban éljen. Az már az ő döntése hogy megbocsájt-e.
2021. júl. 8. 06:20
 33/49 anonim ***** válasza:
54%
32-esnél a pont.
2021. júl. 8. 21:30
 34/49 anonim ***** válasza:
57%
32-es, látom van még mit tanulj az életben..... És az a baj, hogy te nem érted.
2021. júl. 9. 05:37
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Szóltál apádnak kérdező?
2021. júl. 9. 11:35
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek elég gyakran elég nagyokat hazudnak és elég rendszeresen b.sznak át másokat. Ezek közül sokan gondolják, hogy ők tisztességesek és becsületesek. Aki a másik felett ítélkezik, az eléggé pórul járhat. Épp most ment szét egy ilyen "barátság", amiben annyira folyamatos volt a hazudozás, hogy a hazudozó nem is értette, hogy mi a probléma a viselkedésével és természetesen az lett a hunyó, aki erre a figyelmet felhívta.
2021. júl. 9. 11:40
 37/49 anonim ***** válasza:
68%
36. Értem. De itt most senki sem k-ta le az anyát hanem csak azt mondták a kérdezőnek hogy mondja el. Ez nem ítélkezés. És itt most itt nem aznismerőseidről van szó hanem a kérdezőről aki történetesen elég jóban van az apjával. Márcsak ezért is árulásak venné az apja ha ő ezt eltitkolná.
2021. júl. 10. 01:25
 38/49 anonim ***** válasza:
67%

”De itt most senki sem k-ta le az anyát”

De én igen. persze ha nyitott kapcsolatban vannak, akkor az más.

2021. júl. 10. 15:24
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
38. Nekem. Ez kkmaradt de szerintem ő nem erre értette hanem arra higy valaki "beleszól" (tehát lebuktatja) , vagyis a lány ha elmondja, akkor egyúttal el is ítéli. Teljesen ez jött ki a szavaiból. Pedig nem ugyanazt jelenti.
2021. júl. 10. 18:05
 40/49 anonim ***** válasza:
26%

34-es!

Az a baj, hogy te nem érted mekkora egy pszichopata, buta féreg vagy.

2021. júl. 10. 20:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!