Szülők! Vennétek-e a gyereketeknek edzőtermi bérletet?
Nem olvastam el az összes választ, de írnék pár dolgot:
1. A nincsen helyett légyszi a nincs szót használd! Sokkal érettebben és értelmesebben hangzik. (nem kötekedés, csak oltárian szúrja szememet, bocsi)
2. Ha anyagilag úgy állnék, akkor simán kifizetnék kb két havit. Egyrészt azért, mert miért ne, ha már anyagilag jól állok szülőként, másrészt azért, mert ha a gyerekemnek bejön az a két hónap, akkor lesz motiváció a pénzszerzésre.
3. Én egyébként teljesen megértem, hogy nem tudsz melót találni/vállalni. Én kisvárosban élek és egyetlen nyári diákmeló a kertészet volt, ahol barackot szedtél és gyomláltál - persze feketén és 350Ft/óráért ha szimpi voltál a főnöknek... (persze mentem, hisz más nem volt). Nem tudom hogy miért olyan nehéz ezt megérteni sok válaszolónak ezt - egyszerűen nincs meló - vagy olyan követelmények vannak, amelyek tarthatatlanok vagy olyan elvárások, amiknek nem felelsz meg.
4. Megértem azt is, hogy anyukád nem akarja fizetni, hisz százezer lehetőség van az otthoni edzésre is (jóga, zumba, futás, ugrókötelezés, súlyzózás bármivel, edzések ezrei vannak feltöltve youtubera...).
5. Biztos van az edzőterem városában szabadtéri edzőpark/kondipark (ha az én kisvárosomban van felszerelt, modern és karbantartott, akkor biztos van minden városban), ami szintén ingyenes és barátokkal ugyanúgy tudsz edzeni ott.
Nem értem, hogy miért küldik sokan dolgozni a kérdezőt. Nappali tagozatos diák. A tanulás a munkája. Nincsenek drága hobbijai, nem a Bahamákra akar utazni, nem drága telefont kér, csak mozogni egy kicsit normális körülmények között.
Itt mindenkit parlagon neveltek és csak némi kaját dobtak elétek?
Természetesen vennék neki bérletet és örülnék, hogy sportolni akar, nem elkocsmázza a pénzt, mint olyan sokan.
Kérdésre kapott választ + mellé sok sok jó tanácsot is ha a szülei mégse vesznek mit tegyen,de mindenre csak a kifogás van.
Sanszos ha megvennék a bérletet akkor meg azért nem menne, mert meleg van, mert nem megy, mert nehéz stb
Nem! Ez nagyon rossz karma. Ilyen az pénzpazarlásnak számít, amiért a pokokban fog rohadni.
Keresnék neki youtuberól otthoni edzésterveket. Ezerszer jobb, mint bármilyen edzőterem és ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!