Szülõk, egy héten hányszor normális, ha a gyereketek párja nálatok alszik?
Figyelt kérdés
A heti 5-7 alkalom sok? Nem prüdéria, de nem bántaná a személyes tereteket?2021. jún. 15. 09:03
1/49 anonim válasza:
Egyszer sem. Ha váltatok, miért nem a gyerekek mennek látogatóba mondjuk hetente kétszer? Vagy miben egyeztetek meg? Bíróság mit mondott?
3/49 anonim válasza:
Egyes miről beszélsz? " Gyereketek párja "....
4/49 anonim válasza:
Jah, bocs. :D Az más tészta. Nyáron szerintem is belefér, ha normális, de nyilván ha valamiért zavar, azt meg kell beszélni velük.
5/49 anonim válasza:
Ahányszor csak rájön a kangörcs, nyilván.
Meg ne írjad h hány évesek, még esetleg értelmes válaszokat kapnál
6/49 anonim válasza:
16 évesen lett először barátom,majdnem 5 évig voltunk együtt. Mi pénteken és/vagy szombaton aludtunk egymásnál. Nem zavarta a szülőket.
Ezt követően 22 évesen lett barátom. Ott is ugyanez volt a felállás: nagyjából péntektől vasárnapig egymásnál voltunk minden héten. Nem volt gond belőle. Utána összeköltöztünk albiba. :)
25N
7/49 anonim válasza:
Mivel én kicsit antiszociálisabb ember vagyok, és nehezebben szokok meg új embereket, főleg a személyes teremben, én úgy engedném meg a gyerekemnek, mint ahogy a #6-os írja.
8/49 anonim válasza:
Heti 5- 7 alkalom gyakorlatilag ott lakás. Én tuti kiakadnék.
10/49 anonim válasza:
Ugyanúgy van nálunk, mint a #6-os válaszolónál. Nem bírnék ki a barátomnál 5-7 napot egyhuzamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!