Én csak azért akadtam fenn, mert nálam már felnőttként alszanak barátaim, és simán bedobom a cuccukat a gépbe, nem finnyázom ezen. Pláne ha lenne gyerekem, átjönne a kispajtása ottalvósra, én meg hozzávágnék egy szemeteszsákot, hogy "ebbe gyűjtsd a használt ruhád, vidd haza anyádhoz".
2021. jún. 15. 14:59
42/49 anonim válasza:
40-es, amiért nem küldöm le reggelizni sem a közeli bisztróba, hanem a magunkéból megkínálom.
Amúgy, nekem idegen az, aki a buszon mellettem áll. A gyerekem kedvese, pláne ha már komolyodik a kapcsolat, messze nem ez a kategória.
2021. jún. 15. 15:00
43/49 anonim válasza:
#42, a reggeli az egy másik téma, az magától értetődő, de az nem, hogy kimossam a cuccait egy-egy ottalvás után. De ha nektek nem baj, akkor ti mossátok ki, én csak elmondtam, hogy én miért nem tenném.
2021. jún. 15. 15:05
44/49 anonim válasza:
És reggeli után el kell mosnia a tányérját?
2021. jún. 15. 15:07
45/49 anonim válasza:
42-es, bizony nálunk volt már, hogy rászóltam ittalvós ismerősre, hogy lesz szíves magával hozni a kajáját, és ne a mi hűtőnket zabálja ki.
Ugyanis nála a reggeli úgy indul, hogy két csomag szalámi, 3-4 vastag szelet kenyér, fél doboz vaj, liter kakaó.
Csak összehasonlításképp: normális esetben 4-en sem eszünk meg ekkora mennyiséget, mint ő egymaga.
2021. jún. 16. 11:39
46/49 anonim válasza:
Mi 2 házra laktunk egymástól. Az együtt alvás nálunk tényleg csak azt jelentette. Nem fürödtünk a másiknál, nem nagyon ettünk( csak ha közösen rendeltünk valamit vagy vettünk). Az első félévben mindennap átjött de csak szombaton aludtunk együtt. Fél év után minden nap együtt aludtunk. Este 8 körül átjött, reggel 6 kor hazament. Családi házban laktunk, nem zavarta a szüleimet. Sokszor nem is találkoztak. Mi ezt igényeltük, mondjuk 18 évesen jöttünk össze. 5 év után vettünk közösen házat. Biztos ez a helyzet egy panelban másképp jön le. Mondjuk az én szüleim jó fejek, meg előttem a 3 bátyám azért kitaposta az utat.
2021. jún. 16. 15:36
47/49 anonim válasza:
Aj, lepontoztok, pedig engem kellemesen meglep, hogy a többség ilyen anti. Mindig azt hittem, csak én vagyok ilyen pokróc.
2021. jún. 16. 18:34
48/49 anonim válasza:
Mivel elég nagy a ház, a gyerekeim kedvesei annyiszor alszanak nálunk, ahányszor úgy gondolják, hogy nálunk kellemesebb az éjszaka, mint náluk. Örülök, ha itt vannak - mert ez azt jelenti, hogy jól érzik magukat itt. Világéletemben törekedtem arra, hogy olyan otthont teremtsek, ahová jó hazajönni.
2021. jún. 18. 21:11
49/49 anonim válasza:
Szívesen kibővíteném a családomat a gyermekem szerelmeivel. Örülnék, hogy jó szoros a kapcsolatuk, sokat vannak együtt, és hogy ezt tapasztalhatom, láthatom, meg nem csak kettesben lennének.
Nem zavarná a személyes terem. Szeretem azt megosztani az arra méltóakkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!