Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülõk, egy héten hányszor...

Szülõk, egy héten hányszor normális, ha a gyereketek párja nálatok alszik?

Figyelt kérdés
A heti 5-7 alkalom sok? Nem prüdéria, de nem bántaná a személyes tereteket?
2021. jún. 15. 09:03
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
31%
Csicska, csak nem a lányé, hanem a tied.
2021. jún. 15. 13:57
 32/49 anonim ***** válasza:
86%

Biztos nem az enyém. :D

Én is be szoktam rakni mosást (na ekkor járt volna rosszabbul a kishölgy, én a szemétbe dobtam volna a szennyesét), én is takarítok stb, megosztjuk egymás közt.

2021. jún. 15. 14:05
 33/49 anonim ***** válasza:
0%

Miért kishölgy?

Nem vagyok szülő, és nem aludtam soha idegenben, de nem értem, miért van ellenségesség a bugyik iránt? Tehát ez most kifejezetten bugyiellenes, mert a bugyi volt rajta, amiben elcsábította a szegény gyereket, vagy ha egy pulcsiját szeretné kimosni, az is bűn lenne?

2021. jún. 15. 14:07
 34/49 anonim ***** válasza:
29%

Nekem nagyon fura némelyik válasz, különösen pl. a 30-as.

Szükségszerű, hogy a gyereked párja megigya reggel előled a kávét? Nincs esély arra, hogy egy viselkedni tudó, udvarias férfival/nővel jön össze a gyereked, aki inkább főzne neked másikat?

A mosáson való problémázást sem értem. Egy család kupac fehérneműje mellett nem oszt nem szoroz + néhány bugyi és trikó. Miért ne lehetne együtt kimosni?

Az egy másik kérdés, hogy cserébe besegíthet a házimunkába, pl. elmosogathat, vagy éppen ő teregessen ki, ha lejárt a mosógép. Vagy vasalja ki apósjelölt ingjét.

Én vagyok túl rugalmas ember? :-)))

2021. jún. 15. 14:13
 35/49 anonim ***** válasza:
19%

Mivel távkapcsolatban voltunk 1,5 évig minden második-harmadik hétvégén egymásnál aludtunk. Nyáron és ünnepekkor pedig az egészet ameddig nem volt suli. Tehát nyáriszünetben 1-2hetet itt 1-2hetet ott. Semelyik szülőnek nem volt ezzel gondja. Akkor 16 éves voltam. A szüleimmel való első találkozásakkor 1 hétig nálunk aludt.

Amúgy 5-7 alkalom elég sok, de nyáron belefér. Suli időbe nem.

2021. jún. 15. 14:13
 36/49 anonim ***** válasza:
83%
Semmilyen ruhadarabot nem óhajtok a szennyesben találni, ami nem a szűk családé. Papa mama gyerekek, ha esetleg nem érthető
2021. jún. 15. 14:14
 37/49 anonim ***** válasza:
86%

Azért kishölgy, mert a fiam nőnenűeket hoz fel. (értelemszerűen ha fiúkákat hozna, akkor fiatalúr lenne, vagy úrfi).

Nem azért bugyiellenes, mert az a konkrét fehérnemű volt rajta, hanem mert mondjuk szumma 4 itt alvás után nehogy már velünk mosassa a holmijait! Fogja össze egy szatyorba, és amikor délután hazamegy, vigye magával, és mos(ass)on otthon.

2021. jún. 15. 14:14
 38/49 anonim ***** válasza:
12%
És ha a fiad egy haverja alszik ott? Neki sem lesz kimosva a cucca?
2021. jún. 15. 14:39
 39/49 anonim ***** válasza:
57%

"Vagy vasalja ki apósjelölt ingjét."

Ha a srác is kivasalja apósjelölt ingjét, ha a lánynál alszik.

2021. jún. 15. 14:39
 40/49 anonim ***** válasza:
85%
Miért vagytok fennakadva azon, hogy nem óhajtanánk a gyerekünk párjának a szennyesét mosni? Az adott gyereken kívül gyakorlatilag az egész családnak egy idegen, én meg, már bocs, de nem fogom egy idegenek semmilyen holmiját sem kimosni. Nem a bugyin van a hangsúly, hanem azon, hogy nem otthon van, de még a hotelbe se viszik le a vendégek az alkalmazottaknak a ruháikat mosásra. Akkor nekem miért kéne kimosni?
2021. jún. 15. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!