Szülõk, egy héten hányszor normális, ha a gyereketek párja nálatok alszik?
Biztos nem az enyém. :D
Én is be szoktam rakni mosást (na ekkor járt volna rosszabbul a kishölgy, én a szemétbe dobtam volna a szennyesét), én is takarítok stb, megosztjuk egymás közt.
Miért kishölgy?
Nem vagyok szülő, és nem aludtam soha idegenben, de nem értem, miért van ellenségesség a bugyik iránt? Tehát ez most kifejezetten bugyiellenes, mert a bugyi volt rajta, amiben elcsábította a szegény gyereket, vagy ha egy pulcsiját szeretné kimosni, az is bűn lenne?
Nekem nagyon fura némelyik válasz, különösen pl. a 30-as.
Szükségszerű, hogy a gyereked párja megigya reggel előled a kávét? Nincs esély arra, hogy egy viselkedni tudó, udvarias férfival/nővel jön össze a gyereked, aki inkább főzne neked másikat?
A mosáson való problémázást sem értem. Egy család kupac fehérneműje mellett nem oszt nem szoroz + néhány bugyi és trikó. Miért ne lehetne együtt kimosni?
Az egy másik kérdés, hogy cserébe besegíthet a házimunkába, pl. elmosogathat, vagy éppen ő teregessen ki, ha lejárt a mosógép. Vagy vasalja ki apósjelölt ingjét.
Én vagyok túl rugalmas ember? :-)))
Mivel távkapcsolatban voltunk 1,5 évig minden második-harmadik hétvégén egymásnál aludtunk. Nyáron és ünnepekkor pedig az egészet ameddig nem volt suli. Tehát nyáriszünetben 1-2hetet itt 1-2hetet ott. Semelyik szülőnek nem volt ezzel gondja. Akkor 16 éves voltam. A szüleimmel való első találkozásakkor 1 hétig nálunk aludt.
Amúgy 5-7 alkalom elég sok, de nyáron belefér. Suli időbe nem.
Azért kishölgy, mert a fiam nőnenűeket hoz fel. (értelemszerűen ha fiúkákat hozna, akkor fiatalúr lenne, vagy úrfi).
Nem azért bugyiellenes, mert az a konkrét fehérnemű volt rajta, hanem mert mondjuk szumma 4 itt alvás után nehogy már velünk mosassa a holmijait! Fogja össze egy szatyorba, és amikor délután hazamegy, vigye magával, és mos(ass)on otthon.
"Vagy vasalja ki apósjelölt ingjét."
Ha a srác is kivasalja apósjelölt ingjét, ha a lánynál alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!