Heti 5-7 alkalom az rengeteg. Ha heti 7 akkor hozzánk költözött (kizárt). Heti 5 is sok. Hétvégente 1-2 nap, de az sem minden hétvégén.
2021. jún. 15. 10:10
12/49 anonim válasza:
Az én szüleim generációjának nagy része (50+-osok) még valamelyikük szüleinél kezdték az életüket, ott laktak és oda vállaltak gyereket, míg spóroltak még építkeztek. Na, mikor ezeknek a szülőknek lettek 18-20 éves gyerekei, akkor még kiakadtak, hogy ők nem akarnak "idegent" kerülgetni, ne hozza oda a gyerek a párját, max. 2 hetente egyszer.
Másnál is volt így?
2021. jún. 15. 10:22
13/49 anonim válasza:
Hát de ha belegondolsz, ők tudják, milyen idegen helyen lenni, és örülnek, hogy végre nem kell kerülgetni a másikat.
2021. jún. 15. 10:24
14/49 anonim válasza:
Barát mesélte, hogy még otthon élő fia-lánya párja és a haverok mindig üresre ették a hűtőt, mentek maguktól, nyitották, ujjnyi szelet sajt, sonka kenyérre. Bármennyit vásároltak be, hétvégén a barátok mind megették. És azok nem is partnerek. WC szabad nem volt sosem, az apjuk a szilvafa alá járt pisilni. Rokon nő meg azt mesélte, hogy a fia barátnője beköltözött hozzájuk, és a bugyijait is a fiú anyjával akarta mosatni, hiába mondta neki, hogy ezt ne, mindig a szennyesükbe rakta.
2021. jún. 15. 10:29
15/49 anonim válasza:
"fia barátnője beköltözött hozzájuk, és a bugyijait is a fiú anyjával akarta mosatni"
Mármint kézzel?
2021. jún. 15. 10:40
16/49 anonim válasza:
12, gondolom nem jókedvükből mentek oda. Sokan meg már tizenevesen odaviszik a parjukat a szulokhoz. Szerintem a legjobb megbeszelni előre.
2021. jún. 15. 10:45
17/49 anonim válasza:
15-ös, én a mosógépbe se dobnám bele a saját fehérneműim mellé egy idegenét.
2021. jún. 15. 10:47
18/49 anonim válasza:
Heti 5-7. Oké, de akkor fizesse a rezsi és kaja ráeső részét, mivel gyakorlatilag albérletezik nálunk.
Heti maximum 2, amit megengednék, mert nekem is van énidőm, személyes tér, és nem szándékozok egy idegent kerülgetni a házban. És hogyha új kapcsolatom lenne, azt sem cuccoltatnám be, mivel a gyereknek is szüksége van ugyanezekre, mint nekem.
2021. jún. 15. 10:47
19/49 anonim válasza:
"15-ös, én a mosógépbe se dobnám bele a saját fehérneműim mellé egy idegenét."
De ha kiveszed, tiszta. Ez a lényege.
2021. jún. 15. 10:49
20/49 anonim válasza:
Hát én nem vagyok ingyencseléd, hogy másra mossak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!