Normális? Szülők anyukák ti mit szólnátok ahhoz ha a gyereketekről csak úgy lementik a képét a Facebookrol majd arról csinálnak ajándékot a nagyinak? (párom rokonai) úgy hogy meg sem kérdeznek minket.
Ezt hívják lopásnak. Az én gyerekemről én adok másnak képet.
Viszont a szülő is hibás, ha ennyire elérhető helyre tölti fel a képeket és még csak le sem korlátozza a láthatóságát (ha már muszáj fészbúkon megmutatni).
Nem kell kiposztolni ország-világ elé és akkor nem lesz ilyen.
Még sokkal rosszabb emberek menthetik le sokkal rosszabb célokra is sajnos.
Én szóvá tenném, hogy legközelebb tőlem kérje a képet, vagy legalább szóljon, ne a tudtom nélkül.
De hosszabban nem vergődnék rajta, nem rosszindulatból csinálta.
Ezért nincs semmi nyoma a közösségi oldalon a gyerekemnek. Semmi. Azt se tudják,hogy van.
A közeli rokonok megkapják a képeken messengeren,fel nem teszik sehová,mert tudják,nem szeretném. Anyós egyszer küldött videót róla egy kolléganőjének,azért elég csúnyán leb.sztam mert fürdés előtti volt és látszott a nemi szerve is.. nagyon mérges voltam. De az én hibám,innentől biztos nem is lesz fotó sem meztelenül a fiamról. És anyós is megtanulta a leckét.
Egyébként az én sógornőm is készít naptárat a dédinek az általam küldött fotókból,azzal nincs bajom, a dédi úgyis ritkán látja a gyereket mert messze él tőlünk.
Szerintem az a szülő, aki Facebookon osztogatja a gyerek képeit, annélkül, hogy korlátozna azt ki láthatja, az örüljön, hogy csak a sógornő töltötte le. Ha pedig korlátozva volt, akkor megint nem értem mi a probléma, hiszen a fotó feltöltésekor tisztában voltál azzal, hogy ki látja, használhatja azt mivel te állítottad be.
Ok, az illem azt diktálja, hogy előtte rákérdezhetett volna, de ez csak formaság, hiszen a feltöltéssel engedélyt adtál rá neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!