Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülõk, egy héten hányszor...

Szülõk, egy héten hányszor normális, ha a gyereketek párja nálatok alszik?

Figyelt kérdés
A heti 5-7 alkalom sok? Nem prüdéria, de nem bántaná a személyes tereteket?
2021. jún. 15. 09:03
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
13%
Hát de most... akkor szólsz neki, hogy egyenesen a mosógépbe dobja a szarjait, teregetésnél meg bennhagyod az övét, és szólsz neki, hogy csinálja meg.
2021. jún. 15. 11:13
 22/49 anonim ***** válasza:
82%

Szerencsére ezt megúsztam, a lányomnak két komoly barátja volt, mindkettőnek volt saját lakása. A második azóta már a férje.

De hogy a kérdésre válaszoljak, ha ilyen helyzetben lettem volna, nagyon maximum heti két éjszaka engedném. Pont azért, mert alapból sok minden zavar magam körül.

2021. jún. 15. 11:14
 23/49 anonim ***** válasza:
84%
Nem.A koszos cuccait berakja egy zacskóba, hazaviszi és kimossa.
2021. jún. 15. 11:15
 24/49 anonim ***** válasza:
87%
Idegenre nem mosnék, se nem takarítanék, nem is főznék. Nem a házvezetőnője vagyok.
2021. jún. 15. 11:16
 25/49 anonim ***** válasza:
83%
Én sem mosnám ki egyik ruhadarabját sem. Egyszer engedsz utána azt hiszi természetes és máskor is lehet.
2021. jún. 15. 11:19
 26/49 anonim ***** válasza:
90%
Ott aludni mondjuk hétvégén 1 napot nálatok 1 napot a gyerek párjánál, hét közben csak találkozni, hogy ne menjen a tanulás rovására. Nem kell befogadnod...5 nap az sok. Nekik sem jó ha állandóan együtt vannak.
2021. jún. 15. 11:21
 27/49 anonim ***** válasza:
81%

16-18 kor kozott max heti 1 alkalom.

18-24 itt lehet hetvegen.

Utana valszeg nem lakik mar velunk.

Elegge introvertalt a csalad es nem igazan szeretjuk a vendegeket. Ebben egyeztunk meg a ferjemmel es a gyerekekkel.

2021. jún. 15. 12:45
 28/49 anonim ***** válasza:
75%
Olyan nullára tenném
2021. jún. 15. 13:15
 29/49 anonim ***** válasza:
82%

Na várjatok, akire reagáltam, ő azt írta:

"a fia barátnője beköltözött hozzájuk, és a bugyijait is a fiú anyjával akarta mosatni"

Itt azt, hogy "beköltözött", én úgy értettem, hogy ott él életvitelszerűen, a srác szüleihez költözött. Ezért nem értettem, hogy ha nem kézzel kell mosni a bugyikat, akkor mégis mit csináljon vele.

Ha félreértettem, bocsánat.

2021. jún. 15. 13:52
 30/49 anonim ***** válasza:
69%

0 és 1 alkalom közt. Nem óhajtom reggelente kerülgetni a fürdő-vécé-étkező "háromszögben", és k*va nyűgös vagyok, ha az este bekészített kávémat magának főzi le a párocska, meg kieszi a hűtőmet.

Továbbá nem vagyok kíváncsi a szájhúzogatásukra, amikor én már "hajnali 9-kor felébresztem őket azzal a köcsög fűnyíróval". Ez itt nem a Hotel Intercontinental, lehet lejönni segíteni a kertben.

Kishölgy bugyikái és egyéb sz*rai már röppentek ki nem egyszer a szennyesből a folyosó közepére, feleségem igen hangos és sértődött megnyilvánulása közepette, miszerint ő nem csicska és nem mosónő.

2021. jún. 15. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!