Szülők! Vennétek-e a gyereketeknek edzőtermi bérletet?
- vidéken élünk a semmi közepén és nem tudnám megoldani a rendszeres bejárást nagyobb városokba
Tehát dolgozni nem tudsz bejárni, csoportos edzésre rendszeresen igen. Mert gondolom, nem a semmi közepén van a terem...
Dolgozni a menetrend miatt nem tudok bejárni, mert reggel sajnos nincsen busz.
Tehát tőletek a faluból senki nem dolgozik?
Bocs, kérdező, de kizárt, hogy valahonnan munkakezdésre nincs busz, vonat, semmi, délután bezzeg...
Ha annyira menni akarsz, ott a fél millás, kamatmentes diákhitel plusz.
56, én is megvenném, nem kérdés.
De a kérdezőnek mindenre kifogása van. Gondolom, tanyán simán lenne mit segíteni, nem akar. Dolgozni nem akar (kizárt, hogy nem jut be, ilyen nincs), de követelni tud. Ha annyira menni akar, tessék, a dh egy legális, olcsó megoldás. Nem a szüleire nyafogni huszonévesen.
Én már ott kiakadtam, hogy van a családban N db autó, de azokat a kérdező nem használhatja. Bicikli meg egy sincs. Ilyen helyzetbe kényszeríteni a gyereküket egy tanyán, ez gyakorlatilag házi őrizethez hasonló.
Kontrollmániás, idióta szülők, akik markukban akarják tartani a gyereküket, amennyire csak lehet. A kondibérlet nem-fizetése egy pici ügy ehhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!