Szülők! Vennétek-e a gyereketeknek edzőtermi bérletet?
Én is megvenném.
Ahogyan 11-es írta.
Anyukád roppant zsugori.
Aztán, ha nekiállsz dolgozni és emiatt rontasz az egyetemen? Esetleg évet ismételsz? Akkor anyukád boldog lesz, hogy megspórolt 15e Ft-ot?
Ja, és biciklid miért nincs? Micsoda szülő az, pláne egy vidéki kistelepülésen, aki nem vesz a gyerekének óvodás korától mindig olyan biciklit, ami neki megfelelő méretű? Mert akkor legalább 5 éve lenne egy olyan biciklid, amit most is tudnál használni. És nemcsak sportolásra lenne jó, de közlekedésre a településen belül is, vagy a szomszéd faluba/városba.
És ha apukád azt mondta, hogy adna rá pénzt, akkor anyukád ezt megvétózza? Átlag családban, ha az egyik szülő adna valamire pénzt, amire a másik nem, akkor ő kivesz a pénztárcájából ennyi pénzt, odaadja a gyerekének és a vita le van zárva. Esetleg négyszemközt teszi ezt, és akkor vita sincs belőle.
Nincsen kertünk.
Amúgy igen, környező kisvárososokban is lehet van edzőterem, de ezeknek nem néztem annyira utána. Igazából úgy vagyok vele, hogy ha már úgyis buszoznom és vonatoznom kell, akkor inkább bemegyek az egyetem városába, mert ott több mindent el tudok intézni, hiszen úgyis korábban beérek (pl. az egyetemi könyvtárba is mindenképpen el kellene mennem). Egy-egy délután alatt azt értettem, hogy mondjuk heti 4x meg tudnám oldani, ha nem is minden nap. Értelemszerűen próbálnám a lehetőségekhez mérten kihasználni.
Hát én nem nagyon találtam rugalmas diákmunkákat, ahová meg tudnám oldani a bejárást. Balatonon persze vannak szállásos diákmunkák, de az igazából soha fel sem merült mint lehetőség. Most pedig már pláne nehéz, hiszen nyár közepe van. Június végén nekem még vizsgáim voltak.
Tényleg nincsen biciklink, több autó is van a családban és mindenki azokkal közlekedik mindenhova. Valamint ugye én szoktam még buszozni, vonatozni. Biciklim utoljára gyerekkoromban volt, mikor megtanultam biciklizni.
Jó, akkor mondjuk dolgozok éjszakás műszakban és akkor mivel jövök haza másnap reggel? A tanyás részét pedig nem értem. Mi nem hobbiból vagy saját célra tartunk állatokat, hanem a szüleim hivatásszerűen ezzel foglalkoznak és elég komoly szabályozások vannak, tehát én konkrétan nem is vehetek részt a munkálatokban.
Kollégista vagyok középiskolás korom óta, olyankor általában nem szoktam hazajárni. Most itthon vagyok, hiszen nyár van és már egy jó ideje távoktatás volt. Oviba és általános iskolába egy környező településre jártam, oda a szüleim hordtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!