Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szóltok ahhoz, hogy még a...

Mit szóltok ahhoz, hogy még a mai nap is hallani olyan fogyatékos szülőről, aki a gyerekét a tűző napon hagyja az autóban, amíg ő bemegy valahova vásárolni?

Figyelt kérdés
Az ilyen szülőtől nem lenne érdemes elvenni a gyereket és a szülőt börtönbe dugni, még akkor is, ha 5 percnél tovább tart?
2021. jún. 30. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a mozdonyvezetőnek, én már nyújtottam elsősegélyt, szívmasszázzsal, lélegeztetéssel, mindennel és többen is odajöttek segíteni. Volt aki a mentőket tárcsázta és persze volt aki csak odajött nézelődni, de senki nem kamerázott.

Egyébként az is nagy dolog ha valaki hívja a mentőket és a tűzoltókat, mert mondjuk nem képzett elsősegélynyújtó, nem kell elbagatelizálni azt sem. Az elsősegély tanfolyamon is elmondják, hogy mielőbb hívni kell őket, mert kb 10-15 percig tud egy ember hatékonyan szívmasszázst alkalmazni, utána elfárad. Hiába bizonygatod, hogy mindenki csak tápészkodó kamerázós idióta, ez nem minden esetben igaz.

2021. júl. 2. 09:04
 82/89 anonim ***** válasza:
0%

Te se olvastad el mit írtam.

Jó hogy ha hívják a mentőket sőt kell is. De amikor mindenki egyszerre hívja annak semmi értelme. Próbáld már el OLVASNI amit írtam, és ne csak nézd a bérüket hanem fűzd őket szavakká azok meg (ne lepődj meg) össze állnak majd mondatokká....

...gyerekek , mi van itt...

2021. júl. 2. 11:38
 83/89 anonim ***** válasza:
77%

*

Te se olvastad el mit írtam.

Jó hogy ha hívják a mentőket sőt kell is. De amikor mindenki egyszerre hívja annak semmi értelme. Próbáld már el OLVASNI amit írtam, és ne csak nézd a betüket hanem fűzd őket szavakká azok meg (ne lepődj meg) össze állnak majd mondatokká....

...gyerekek , mi van itt...

2021. júl. 2. 11:39
 84/89 anonim ***** válasza:
0%

"Ha én otthagyon a gyerekemet az autóban és bárki úgy látja, hogy veszélyben van, az nyugodtan törje be, akár a szélvédőt is."

Ebben az esetben ki kell ragasztanod a kocsiban több lapot is minden oldalról, hogy jól látható legyen. Ezzel a szöveggel amit ide le írtál. Hogy felhatalmazást adsz a világon bármelyik embernek hogy ezt meg tegye. A betű méretének a lapokon legalább 50 milliméternek kell lennie, hogy aki esetleg otthon hagyta a szemüvegét az is el tudja olvasni. Ennek a papírnak mostantól kezdve mindig ott kell lenni a kocsidba kiragasztva, mert nem tudod mikor lesz rá szüksége egy járókelőknek. (Mármint erre hogy te felhatalmazod)

Olyan ez mint hogy a Jehova tanúi is hordanak állítólag maguknál egy iratot amiben megtiltják azt , hogy őket újra élesszék. És az is mindig náluk van mivel senki nem tudja mikor "lesz rá szüksége"

Ugye senki nem tudja mikor lesz rosszul. Kivéve aki öngyilkos akar lenni. Az tudja! De a Jehova tanúinál az is tilos úgyhogy Ők nem tudják mikor lesznek rosszul, mikor esnek össze az úton

2021. júl. 2. 11:57
 85/89 anonim ***** válasza:
10%

"Ha én otthagyon a gyerekemet az autóban és bárki úgy látja, hogy veszélyben van, az nyugodtan törje be, akár a szélvédőt is."

Abban pedig biztos lehetsz hogy lesz aki úgy fogja látni hogy a gyereked veszélyben van! Még akkor is ha ott ülsz mellette és fogod a kezét. De ő azt fogja mondani hogy SZERINTE! veszélyben volt.

Tehát csak nagyon óvatosan ezzel. Viszont itt ország világ elött felhatalmaztál minket innentől nincs vissza út. Tessék ki rakni a papírt! Piros alapon fehér betűkkel, a betűméret legalább 50mm (de ezt már írtam)

2021. júl. 2. 12:07
 86/89 anonim ***** válasza:
17%

#82 nem arra írtam, hogy 50 egymás mellett álló ember egyszerre dönt úgy, hogy hívja a mentőket, mert ez annyira életszerűtlen, hogy nem is érdemes rá betűt áldozni, hanem arra, hogy valaki azt írta, hogy az aki a mentőket hívja ne érezze magát nagy hősnek, mert a mentősök és a tüzoltók a hősök. Perszehogy hősök, de becsülendő az is, ha valaki azzal segít, hogy hívja őket.

Tévedsz, semmit nem kell kiírnom.

Rendesen el vagy rugaszkodva a valóságtól, az biztos. Hűtsd le magad. Remélem egy vonat sem késik azért, mert te éppen itt írod a kilométeres válaszaidat.

2021. júl. 2. 13:56
 87/89 anonim ***** válasza:
0%
Miértkésne? Mi közöm nekem a vonatok menetrendjéhez?
2021. júl. 2. 17:30
 88/89 anonim ***** válasza:
67%
az szép 87 válasz...
2021. júl. 2. 19:54
 89/89 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagyok mozdony vezető, ha arra gondolsz. Csak annyit írtam hogy jártam tanfolyamra, de ott is agyaskodtam úgyhogy kib*sztak mint macskát szarni.
2021. júl. 2. 21:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!