Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szóltok ahhoz, hogy még a...

Mit szóltok ahhoz, hogy még a mai nap is hallani olyan fogyatékos szülőről, aki a gyerekét a tűző napon hagyja az autóban, amíg ő bemegy valahova vásárolni?

Figyelt kérdés
Az ilyen szülőtől nem lenne érdemes elvenni a gyereket és a szülőt börtönbe dugni, még akkor is, ha 5 percnél tovább tart?
2021. jún. 30. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
72%
Hát ezért nem lehet rambot játszani. Előző voltam
2021. jún. 30. 13:37
 32/89 anonim ***** válasza:
37%
Azt szólom, hogy újfent igazolódott a szociológiai elméletem, mely szerint a társadalom nyolcvan százaléka idiótákból áll.
2021. jún. 30. 13:44
 33/89 anonim ***** válasza:
3%

Én melyikhez tartozom?

A 80-hoz vagy a 20-hoz?

2021. jún. 30. 13:45
 34/89 anonim ***** válasza:
66%
Szóval menjek tovább, úgy hogy semmi közöm hozzá, ha ilyet esetet látok, vagy hívjak rendőrt?
2021. jún. 30. 13:49
 35/89 anonim ***** válasza:
48%

Az ilyen szülőtől nem lenne érdemes elvenni a gyereket és a szülőt börtönbe dugni, még akkor is, ha 5 percnél tovább tart?

Az eddigi ilyen témájú hírekben mindig volt valami tárgyalás ez ügyben és nem hogy 5 perc de 1 perc is bőven elég mert az autóban jobban felforrósodik a levegő mint kint főleg ha minden zárt és hőgutát kap majd sírni kezd, nem is beszélve hogy egy rendes szülő sehol nem hagyja magára egyedül a gyereket főleg ha kisbaba még akit pár perc alatt elrabolhatnak, kitörik az ablakot azt kirántsák és a szülő meg értetlenül megy vissza a kocsihoz.

2021. jún. 30. 13:55
 36/89 anonim ***** válasza:
80%

Ha te önkéntes polgárőrt akarsz játszani van rá lehetőséged. Belépsz egy polgárőr szövetségbe, ott majd elmondják mit mikor és hogyan tehetsz.

De!!! Egy sima civil még a telefonját se adja kölcsön bármilyen vészhelyzetben (ezt egy mentős tiszt mondta) nemhogy ilyen akciófilmbe illő jelenetet adjon elő. Nem kell itt a szuperhőst játszani senkinek. Te kedves 30-as Szerintem még a fejed is elfordítanád. Mint mikor 3-4 cig@ny beleköt egy magyarba. Aki látja örül hogy nem őt támadtàk meg vagy átmegy az utca másik oldalára. Nem hogy itt autókat törjön.

2021. jún. 30. 14:07
 37/89 anonim ***** válasza:
86%
Én láttam asszem youtubon egy kisfilmet ami azt a témát dolgozza fel. Anyuka elmegy vásárolni de gyereket kocsiba hagyja mert csak pár dolog hamar megvan. Anyukának vásárlás közbe eszébejut ez az és elfelejti hogy kint a gyereke. Beáll a sorba és várakozik, eltelik egy kis idő nézelődik meg minden. A mellete lévő sorban egy kisgyerek elkezd sírni és eszébejut hogy a gyereke kint van. Ruhan kifelé és mikor visszafut az autóhoz már csak azt látja hogy a mentősök próbálják újraéleszteni a gyerekét. Ez bárkivel előfordulhat ezért sem kell gyereket kocsiba tartani. Mindenki hidjen amit akar de ha tűző napon egy kocsiba látok egy kisgyereket aki izzad vagy erőteljes kopogásra sem kell fell ha fel is kell ilyen kába akkor én felhívom a hatóságokat és megpróbálok bejutni a kocsiba. Abba a pillanatba nem érdekel más csak az hogy mi van a gyerekkel.
2021. jún. 30. 14:21
 38/89 anonim ***** válasza:
20%

Te se hívnál fel senkit, nem járnál a bíróságra nem késnél el azért a munkából. Ilyenkor ugyanis azt kérik a hatóságok hogy maradj a helyszínen amíg ők ki érkeznek. Ugyanis ezáltal te addig biztosítod a helyszínt, ha tovább kell fűzni a szálat tudsz személy leírást adni, stb stb.

És egyébként: "Ez bárkivel előfordulhat ezért sem kell gyereket kocsiba tartani.

Nos tartani az állatot szoktuk. A gyereket neveljük.

2021. jún. 30. 14:32
 39/89 anonim ***** válasza:
2%

"Anyukának vásárlás közbe eszébejut ez az és elfelejti hogy kint a gyereke."

Hogy? Engem ez sokkal jobban érdekel. Amerikából hallani főleg sokszor, hogy nem vitte el a gyereket a bölcsibe, hanem otthagyta "véletlen" a hátsó ülésen, ő meg ment munkába.

Hogy lehet a gyerekedet elfelejteni?

2021. jún. 30. 14:35
 40/89 anonim ***** válasza:
16%
Az amerikaiak mindenre képesek. Vagy csak onnan jobban eljutnak a hírek hozzánk mint mondjuk Oroszországból. Lehet hogy az a "Reszkessetek betörők" jelenet mikor Polanszki mondja Kevin mamájának , hogy ők a hulla házba felejtették a gyereket akkor az nem is annyira kitalált?
2021. jún. 30. 14:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!