Mit szóltok ahhoz, hogy még a mai nap is hallani olyan fogyatékos szülőről, aki a gyerekét a tűző napon hagyja az autóban, amíg ő bemegy valahova vásárolni?
Én melyikhez tartozom?
A 80-hoz vagy a 20-hoz?
Az ilyen szülőtől nem lenne érdemes elvenni a gyereket és a szülőt börtönbe dugni, még akkor is, ha 5 percnél tovább tart?
Az eddigi ilyen témájú hírekben mindig volt valami tárgyalás ez ügyben és nem hogy 5 perc de 1 perc is bőven elég mert az autóban jobban felforrósodik a levegő mint kint főleg ha minden zárt és hőgutát kap majd sírni kezd, nem is beszélve hogy egy rendes szülő sehol nem hagyja magára egyedül a gyereket főleg ha kisbaba még akit pár perc alatt elrabolhatnak, kitörik az ablakot azt kirántsák és a szülő meg értetlenül megy vissza a kocsihoz.
Ha te önkéntes polgárőrt akarsz játszani van rá lehetőséged. Belépsz egy polgárőr szövetségbe, ott majd elmondják mit mikor és hogyan tehetsz.
De!!! Egy sima civil még a telefonját se adja kölcsön bármilyen vészhelyzetben (ezt egy mentős tiszt mondta) nemhogy ilyen akciófilmbe illő jelenetet adjon elő. Nem kell itt a szuperhőst játszani senkinek. Te kedves 30-as Szerintem még a fejed is elfordítanád. Mint mikor 3-4 cig@ny beleköt egy magyarba. Aki látja örül hogy nem őt támadtàk meg vagy átmegy az utca másik oldalára. Nem hogy itt autókat törjön.
Te se hívnál fel senkit, nem járnál a bíróságra nem késnél el azért a munkából. Ilyenkor ugyanis azt kérik a hatóságok hogy maradj a helyszínen amíg ők ki érkeznek. Ugyanis ezáltal te addig biztosítod a helyszínt, ha tovább kell fűzni a szálat tudsz személy leírást adni, stb stb.
És egyébként: "Ez bárkivel előfordulhat ezért sem kell gyereket kocsiba tartani.
Nos tartani az állatot szoktuk. A gyereket neveljük.
"Anyukának vásárlás közbe eszébejut ez az és elfelejti hogy kint a gyereke."
Hogy? Engem ez sokkal jobban érdekel. Amerikából hallani főleg sokszor, hogy nem vitte el a gyereket a bölcsibe, hanem otthagyta "véletlen" a hátsó ülésen, ő meg ment munkába.
Hogy lehet a gyerekedet elfelejteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!