Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szóltok ahhoz, hogy még a...

Mit szóltok ahhoz, hogy még a mai nap is hallani olyan fogyatékos szülőről, aki a gyerekét a tűző napon hagyja az autóban, amíg ő bemegy valahova vásárolni?

Figyelt kérdés
Az ilyen szülőtől nem lenne érdemes elvenni a gyereket és a szülőt börtönbe dugni, még akkor is, ha 5 percnél tovább tart?
2021. jún. 30. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
77%

#20:

Jólvan, te meg ne add itt a mindenkit kioktató egyetemi professzort, ezzel nem vagy semmivel sem jobb.

2021. jún. 30. 12:30
 22/89 anonim ***** válasza:
18%
De még a végén felnyomnak a moderátornál hogy "ez a válaszoló csak veszekedni akar" ezért ha érdekel miben tévedtél még akkor mondjuk priviben megírom.
2021. jún. 30. 12:34
 23/89 anonim ***** válasza:
3%
Az előző a ketesnek szólt csak közbe be irtak
2021. jún. 30. 12:35
 24/89 anonim ***** válasza:
78%

Facebookon végigolvastam a sok Supermant, aki mind betörné és megmentené a kisdedet. Kár, hogy a valóságban nem csinálnák meg.

Nekem meg gyerekem nincs, de ha kiskoromban egy idegen rám törte volna az autót, hogy kivegyen, hát karmoltam, haraptam, rúgtam volna.

2021. jún. 30. 12:48
 25/89 anonim ***** válasza:
36%
24-es: ha netán nem lehetne a gyerekeet kivenni, akkor is legalább kap levegöt, illetve az ajtót ki lehet nyitni, hogy valamennyire lehüljön a levegö benn!
2021. jún. 30. 12:49
 26/89 anonim ***** válasza:
59%

24-es jól írja.

Betörni egy 50 milliós luxus autó ablakát?

Hááát aki akar kártérítést fizetni élete végéig ...

Ilyen esetben csak a rendőrségnek, és a katasztrófa védelemnek van csak joga és felhatalmazása bármit törni. Ha az én autómat törné valaki össze, mert épp ő úgy gondolja hogy..... Hát még az unokája is fizetné a kártérítést élete végéig. Pedig csak egy 300 ezer forintos szuzukim van. De pont amiatt érné egy 30 milliós kár azért hiúsulna meg egy 30 milliós üzletem mert ő tönkre tette a járművemet. A többi az ügyvédek dolga

2021. jún. 30. 13:11
 27/89 anonim ***** válasza:
49%
Látom itt nagyon megy a lepontozás pedig egyértelmű szerintem hogy melegben 1 percre sem hagyjuk egyedül a babákat nem csak a meleg miatt de 1 perc elég bőven ahhoz hogy bárki betörje az ablakot azt kirántsa a gyereket azt késő már. Sőt melegben a kocsiban jobban meleg van mint kint és mennyit hallani erről híradókban hogy kocsiban hagyta a gyereket melegben az hőgutát kaphat...Nem értem ezt a vitázást, normális szülő így gondolkodna aki nem az nem nevezhető szülőnek szerintem, de ez csak egy vélemény. lehet lepontozni.
2021. jún. 30. 13:24
 28/89 anonim ***** válasza:
49%
Pont ugyan az, mint a tűzijátékkor kiengedett félős kutyák gazdáiról. Jaj csak 5 perc volt, nem gondoltam volna... Hiába van tele vele a média egyszerűen nem ér el a tudatukig.
2021. jún. 30. 13:29
 29/89 anonim ***** válasza:
67%
26 , és ha épp a gyereked életét mentené meg egy ilyen ablakbetörés? Számítana valamit az a kár? Nyilván egy légkondis autó motorját lehet úgy hagynák, hogy menjen a légkondi, meg ott lenne hagyva innivaló a gyereknek, azzal semmi bajom nem lenne.
2021. jún. 30. 13:30
 30/89 anonim ***** válasza:
7%
Itt arról van szó hogy TE más tulajdonát nem rongálhatod meg. Még a rendőr se csavarhatja ki a kezedből a kamerát mondjuk egy tüntetésen. Persze ki fogja csavarni de ennek nagyon szigorú szabályai vannak hogy mikor és hogyan nyúlhat egy magán ember magán tulajdonához. Te mint sima civil meg jó formán sehogy se. Nincs semmilyen jogosítványod rá hogy más ember tulajdonát törjed zuzzad. Az én kocsimba ha van 10 millió forint akkor te fogod tudni garantálni hogy az nem tűnik el amíg én vissza nem érek? És ha csak este érek vissza? Te pedig csak egy játék babára hitted azt hogy egy alvó csecsemő
2021. jún. 30. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!