Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szóltok ahhoz, hogy még a...

Mit szóltok ahhoz, hogy még a mai nap is hallani olyan fogyatékos szülőről, aki a gyerekét a tűző napon hagyja az autóban, amíg ő bemegy valahova vásárolni?

Figyelt kérdés
Az ilyen szülőtől nem lenne érdemes elvenni a gyereket és a szülőt börtönbe dugni, még akkor is, ha 5 percnél tovább tart?
2021. jún. 30. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
79%

Erről a sok életmentő fotel hősröl is elmondta a véleményét hogy a valóság meg az amit az emberek elméletben elképzelnek köszönö viszonyba sincsenek egymással

51-es voltam

2021. jún. 30. 15:51
 52/89 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk vannak olyan élethű játékbabák, hogy tűzoltó is ment már be ilyenért a házba, itt a tulajdonosa kell, hogy észnél legyen...

[link]

2021. jún. 30. 16:08
 53/89 anonim ***** válasza:
94%
Nem jön be az oldal. Be kell jelentkezni.
2021. jún. 30. 16:32
 54/89 anonim ***** válasza:
100%
50es szerinted az itt fröcsögőknek eszükbe jut hogy ranezzenek a gyerekre hogy van e valami tünete? Azonkívül szerinted te meg tudod különböztetni ránézésre az eszmelet vesztest az alvastol?
2021. jún. 30. 16:35
 55/89 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom, magadtól vagy ennyire ostoba, vagy valaki súg. neked!?!?!?!"

Súgnak. Többen is.....

2021. jún. 30. 16:36
 56/89 anonim ***** válasza:
95%

51-es: egy "megjátszott" helyzetben a legtöbb ember nem képes megfelelöen reagálni, IGAZI vészhelyzetben egész más, ahogy viselkednek.

Egy eltünt rokon gyerek esetében képes voltam rengeteg olyan dolgot csinálni, amire "normál" állapotban soha, utólag jutott csak el egészen hozzám, hogy mire voltam képes!

Szóval hiába vagy annyira elszállva magadtól, VANNAK olyan emberek, akik nem "elméletben" segítenek, hanem "csak" gyakorlatban és a beállított helyzeteket nem tekintik veszélynek!

2021. jún. 30. 17:04
 57/89 anonim ***** válasza:
93%

"Pedig mindenki ismert mindenkit nem idegeneket kellett utasítani, bent voltunk egy terem védelmében nem kint a nyílt utcán."

ÉPPEN EZÉRT nem működött, mert BEÁLLÍTOTT helyzet volt, senki nem HITTE egy percig sem, hogy TÉNYLEG veszély van!

Ha egy NORMÁLIS értékrendű ember kerül olyan helyzetbe, ahol segítségre van szükség, akkor KÉPES lesz kiabálni, segítséget hívni, elsősegélyt nyújtani (feltéve, hogy megvan a kellő ismerete), ugyanis vészhelyzetben az adrenalintermelés megemelkedik és emiatt akár emberfeletti teljesítményekre is képes.

2021. jún. 30. 17:11
 58/89 anonim ***** válasza:
100%

"Egy eltünt rokon gyerek esetében képes voltam rengeteg olyan dolgot csinálni, amire "normál" állapotban soha, utólag jutott csak el egészen hozzám, hogy mire voltam képes!"

Például?

2021. jún. 30. 17:18
 59/89 anonim ***** válasza:
94%

Miről megy most a vita itt?

valaki elmondaná pár szóban mert lemaradtam az elejéről :D...

mert mintha nagyon elkanyarodott volna a kérdésről

2021. jún. 30. 17:41
 60/89 anonim ***** válasza:
44%

A vita arról megy, hogy egy valaki bejelentette, hogy ha az autójában lávö gyereket valaki megprobálja megmenteni úgy, hogy betöri az ablakot, akkor az mekkora anyagi kárt okoz neki és hogy aki meg akarná menteni, annak erre nincs joga.

Továbbá szerinte aki azt állítja, megtenné a gyerek élete érdekében, az nem teszi meg, mert az emberek nem szoktak másoknak segíteni.

Aki meg ettöl eltérö véleményeket ír, azokkal veszekszik, beleköt minde szavukba és teljesen elviszi a témát az eredeti kérdéstöl.

2021. jún. 30. 19:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!