Mit szóltok ahhoz, hogy még a mai nap is hallani olyan fogyatékos szülőről, aki a gyerekét a tűző napon hagyja az autóban, amíg ő bemegy valahova vásárolni?
4-es, ja akkor van bibi, hogyha te rosszul leszel azalatt a "csak öt perc" alatt, a kölyköd meg az autóban meghal.
Vagy belerohannak a parkoló autóba - létező jelenség -, akkor is ott marad.
Pár éve volt valamelyik műsorban (Fókusz vagy hasonló), hogy egy babakocsit hagytak egy forgalmasabb helyen, amiben "sírt egy gyerek". Volt, aki lelassított, nézelődött, de nem emlékszem, hogy valaki konkrétan odament volna. És itt csak be kellett volna nézni a babakocsiba. (Ahol akár fulldokolhatott volna is a gyerek.)
Szerintem sem annyi a hős, mint amennyien hiszik magukról. Ami nem baj, nem lehet kontrollálni, hogy vészhelyzetben ki hogy reagál, de hogy mindenki Liam Neeson-nek képzeli magát, az vicces.
ma 14:04
Hagyd rájuk. Én már elengedtem ezt a sztorit. Csak fújják a magukét. Mint akinek beakadt a magnó szalag. El se olvassák mit írok. Látják a betűket de nem áll nekik össze a szöveg, nem értik mit akarok mondani. Ők majd megmentik.... Megy a klíma?
Ők Akkorr is betörik 🤣🤣🤣 Lehet hogy be sincs zárva az ajtó. Nem baj! Be kell törni😂 Lehetőleg körbe mind a négy ablakot. Bónusznak mehet a szélvédő is, ha már csinálunk valamit csináljuk rendesen. Mert a fészbukon írták nekik hogy azt kell csinálni 🤣🤣🤣. Ők az élet mentők😄 akkor is mentenek ha senki sincs veszélyben. Még jó hogy egy filmforgatásra nem rohangálnak be. És ők ebből annyit értenek hogy én sajnálom a kocsit. Szerintük én azért írok mert sajnálom a max 300 ezer forintos 25 éves suzukimat. Amin annyi horpadás van már körbe hogy ha le jár a műszakija valószínűleg megy a méh telepre. Szerintük én sajnálom a kocsit. Nem értik.....
20:26
🤣
Még annyit azért leirnék és ezt a mentős tiszt nagyon jól előadta nekünk az oktatáson. Interneten videó megosztó oldalakon nagyon jól látszik mit csinál az átlag civil ha vész helyzettel találkozik.
Van például egy baleset sok autó ütközik, majd jön több autó is. Olyanok akik a balesetben nem érintették, tehát nem lehet azt mondani hogy azért nem szaladtak megnézni van e sérült mert sokkot kaptak. Mivel ők a baleset után értek oda talán nem is látták. Mit csinál az átlag civil? Az átlag élet mentő! Valószínűleg azok is akik itt életet mentenek monitoron keresztül? Előveszik a telefont és videóznak!!! Aztán mikor megvan a megfelelő mennyiségű videó amit lehet majd mutogatni az ismerősöknek hogy ők mit láttak mi történt velük, ha ez már megvan akkor arra használják a telefont amire igazából való. Hívják a valódi hősöket (mentő, rendőr, tűzoltó) mert ők csak itt hősök a gyakorin. A valóságba oda se mennek. Nyilván egy gerinc sérültet én se kezdenék el rángatni de számtalan videó van fent , látni hogy csak bámészkodnak, videóznak, mint az igazi katasztrófa túristák. Jó ha 50 emberből egy szalad oda megnézni segíteni a sérülteknek. Aki valószínűleg a nem civil életében is valamilyen mentő, rendőr, vagy katasztrófa védő szervnél dolgozik.
És amikor ki videózták magukat ez az 50 ember egyszerre kezdi tárcsázni a segély hívót, amivel le is terhelik úgy a rendszert hogy senki hívását nem tudják kapcsolni. Hirtelen mind az ötvenen ugyanazt akarnák elmondani. (Az nem elég ha egy vagy kettő elmondja) Mert ők fontosak. A videózás után már hirtelen életmentők lettek és ők betelefonálnak akkor is ha ezzel pont azt a hatást érik el hogy le fagy a rendszer és értékes percek telnek el mire az érdemi információ eljut a megfelelő helyre.
Ilyenek vagytok ti -itt ablak betörő- élet mentő fotel/Facebook hősök.
Szégyeljétek magatokat.
Most komolyan azon megy a vita hogy hogy éri meg betörni az autót hogy ne legyen hű de drága mikor egy kisbabát, kisgyereket kell kimenteni?
Amúgy a kérdés eleve megválaszolja a kérdést: fogyatékos szülő és még ő sértődik meg ha megsértik az autóját de a gyerekkel akkor nem foglalkozna hanem fontosabb az autó..
legalább is ezt szűrtem le-
77.nem direkt már teljesen belezavarodok itt a válaszokba..
nem is követem már XD
"Most komolyan azon megy a vita hogy hogy éri meg betörni az autót hogy ne legyen hű de drága mikor egy kisbabát, kisgyereket kell kimenteni?"
"Direkt érted félre? Pont azt írták, direkt úgy kell betörni, hogy a legnagyobb kárt okozd."
Mondom én hogy nem értik......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!