Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szóltok ahhoz, hogy még a...

Mit szóltok ahhoz, hogy még a mai nap is hallani olyan fogyatékos szülőről, aki a gyerekét a tűző napon hagyja az autóban, amíg ő bemegy valahova vásárolni?

Figyelt kérdés
Az ilyen szülőtől nem lenne érdemes elvenni a gyereket és a szülőt börtönbe dugni, még akkor is, ha 5 percnél tovább tart?
2021. jún. 30. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
45%
Pl.: [link]
2021. jún. 30. 11:44
 12/89 anonim ***** válasza:
28%
És ezzel igazoltad is, miért kell betörni az ablakot akkor is, ha a csecsemőt a kúton hagyod. Köszi!
2021. jún. 30. 11:47
 13/89 anonim ***** válasza:
47%
12.hagyjátok ez troll ne etessétek...
2021. jún. 30. 11:59
 14/89 anonim ***** válasza:
12%
12.Mármint a 4-es válaszoló válaszai..
2021. jún. 30. 11:59
 15/89 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem ez iszonyatosan túllett tolva, jó hogy nem fejezték le a nőt, aztán gyújtották fel, komolyan.
2021. jún. 30. 12:08
 16/89 anonim ***** válasza:
83%
Aki szül egy gyereket és "elfelejti" hogy a kocsiba van, az egy igazi szégyen. Az ilyentol sürgősen el kell venni a gyereket, vagy ha állattal tesz így, akkor azt is
2021. jún. 30. 12:09
 17/89 anonim ***** válasza:
9%

Kettes

Minden mondatod hülyeség.

Minek írsz ide? Csak félre vezeted az embereket.

Egy rosz válasz többet árt mintha nem is írtál volna semmit. Amit meg te írtál az mind hazugság és hülyeség. Tudod.... a régi bölcs mondás: "ha hallgattál volna bölcs maradtál volna"

Nem javítom ki a hozzászólásodat gyere rá magadtól hogy miben tévedtél (amúgy minden állításodban). Csak a többieket kérem arra hogy ne vegyék figyelembe. Nyilván egy 8-9 éves kis gyerek vagy.

2021. jún. 30. 12:11
 18/89 anonim ***** válasza:
11%

"Minden mondatod hülyeség.

Minek írsz ide? Csak félre vezeted az embereket."

2 mondatot írtam de azért kösz (ráadásul egyik saját véleményem). Én egy hivatalos oldalon olvastam/hallotam hogy csak akkor törheted be az ablakot ha van 2 szemtanú rajtad kívül. Ha ezen már változtattak akkor sajnálom de nem hallotam róla.

2021. jún. 30. 12:18
 19/89 anonim ***** válasza:
81%

Soha,egyetlen percre sem hagyunk magára kocsiban gyereket. Főleg nyáron nem,de bizonyos életkor alatt soha .

Egyrészt bármi történhet ,ami miatt az 5 percből 20 lesz ,másrészt ahogy az utcán, a tömegközlekedésen,és a lakásban sem hagyok egyedül egy csecsemőt vagy kicsi gyereket, úgy az autóban sem.

Bármi történhet ... aki meg nyáron benthagyja a kisgyereket/állatot a forró autóban, azt fel kell jelenteni .

2021. jún. 30. 12:19
 20/89 anonim ***** válasza:
15%

17-es vagyok

Tehát!!! Ha mondjuk már három szemtanú van akkor nem törheted be?

LEGALÁBB kettő kell, nem pedig kettő. A vasúton egy ilyen tévedésért úgy ki vágnának egy KTI-s vizsgáról hogy a lábad nem érné a földet. De legalább próbálsz tanulni és kontaktot kialakítani azzal aki kicsit segíteni szeretne. Ezt értékelem. Nem vagy reménytelen

2021. jún. 30. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!