Mit szóltok ahhoz, hogy még a mai nap is hallani olyan fogyatékos szülőről, aki a gyerekét a tűző napon hagyja az autóban, amíg ő bemegy valahova vásárolni?
4-es: a gond az, hogy föleg pici gyerek már 5 perc alatt is högutát kaphat, különösen, ha az autó már akkor is meleg volt, amikor leállították - nem mindenkinek van légkondija -, de a legproblémásabb az, amikor 5 percre akar beugrani egy kiló kenyeret vagy hasonló apróságot venni, és mire tényleg sikerül, addigra fél óra - órais lesz belöle.
Egyszer konkrétan úgy jártam, hogy csak egy kenyeret akartam venni, elöször éppen áruátvétel volt, kb 10 perc után tudtam csak megkapni, a pénztárnál legalább 15 ember állt elöttem, közben kiderült, hogy éppen átadta az egyik pénztáros a másiknak a gépet, ezután egy valaki a lehetö legapróbb pénzekkel fizetett, szóval minden összejött. Az 5 percböl egy óra lett, közben majd felrobbantam, mert sierrem volna haza.
Ha most egy baba vagy kisgyerek lett volna az autóban, az ennyi idö alatt tényleg meghal!
Sosem értettem és nem is fogom soha.
Azt sem aki elfelejti a gyerekét, hogy a kocsiba felejtette..
Már megint azok a francos részletek.
Vagy csak én vagyok ilyen sátánfajzat?
Vásárlás/ügyintézés során sosem hagytam gyereket az autóban, de benzinkúton viszont sosem szedtem ki a kicsit a kocsiból arra az időre, amíg bementem fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!