Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szóltok ahhoz, hogy még a...

Mit szóltok ahhoz, hogy még a mai nap is hallani olyan fogyatékos szülőről, aki a gyerekét a tűző napon hagyja az autóban, amíg ő bemegy valahova vásárolni?

Figyelt kérdés
Az ilyen szülőtől nem lenne érdemes elvenni a gyereket és a szülőt börtönbe dugni, még akkor is, ha 5 percnél tovább tart?
2021. jún. 30. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
30%

61.nagyon köszönöm!

már elvesztettem a fonalat és már nem láttam a pontozásokban se ki ad jó és rossz választ.

2021. jún. 30. 20:36
 62/89 anonim ***** válasza:
90%
Ezerszer lejatszott vita az is.
2021. jún. 30. 20:54
 63/89 anonim ***** válasza:
94%

Vissza az eredeti témához: ezek az esetek remekül példázzák, hogy miért kellene tanfolyamhoz és komplex vizsgához kötni a gyerekvállalást (és az állattartást). Aki annyit sem képes felfogni, hogy a tűző napon hagyott autó 60 fokosra is felforrósodhat néhány perc alatt, az ne örökítse tovább a génjeit. Ilyen forróságban szó szerint megfő az ember vére.

Amúgy jó látni, hogy ennyien féltik az autójukat, mintha az többet érne, mint a saját gyerekük. Csak megjegyzem, hogy ha a kocsiban hagyod a gyerekedet/kutyádat, senkitől nem fogsz kártérítést követelgetni, miután betörték az ablakot. Téged fognak istenesen megb'szni a bíróságon, ez már csak így megyen.

2021. jún. 30. 20:59
 64/89 anonim ***** válasza:
34%
Tök jó ha megy bent a légkondi és arra jön vissza az ember hogy valami agyon iskolázott szuperhős betörte az ablakot.
2021. jún. 30. 22:10
 65/89 anonim ***** válasza:
77%

"Aki meg ettöl eltérö véleményeket ír, azokkal veszekszik, beleköt minde szavukba és teljesen elviszi a témát az eredeti kérdéstöl."

Jól van akkor leálltam.

Csak azt hittem itt demokrácia van. (Rendi Marsh után szabadon)

De akkor nincs? Nincs demokrácia? Jól van akkor nincs

2021. jún. 30. 22:25
 66/89 anonim ***** válasza:
20%

"Amúgy jó látni, hogy ennyien féltik az autójukat, mintha az többet érne, mint a saját gyerekük"

Én nem arra írtam hogy féltem a kocsimat. Írtam is hogy alig ér 300 ezret. Csak arra akartam rá világítani, hogy nem lehet önbíráskodni, mert könnyen vissza felé sülhet el a dolog. Mentősöket is jelentettek már fel, meg tűzoltókat. Aztán lehet a bíróságon magyarázkodni hogy én csak jót akartam.

Egy dolog hogy valaki túl sok akció filmet néz, megint egy dolog hogy mi a valóság, és egy harmadik dolog hogy az akcióhős emberünk mit tenne a valóságba. Az már mindennek az alja hogy a tűzoltókat valaki feljelenti, de van ilyen. Akkor gondolod nem tenné ezt meg egy mezei civilel? És mi van ha ok nélkül rongál valaki vagy valakik? Aztán azt mondják volt a kocsiban egy kutya de elszaladt. Vagy ők úgy látták (mert mondjuk kicsit többet ittak a kelleténél) hogy van bent egy gyerek és ezért rongáltak. Ha hárman vannak máris mehet a buli mert tanúskodnak egymásnak. Szóval vissza kéne jönni a valóságba. Írtam már. El lehet menni polgár őrnek, vagy mentő ápolóknak aztán ott annyi életet menthet meg mindenki amennyit csak akar. Még pénzt is kap érte

2021. jún. 30. 22:53
 67/89 anonim ***** válasza:
18%

"Mondjuk vannak olyan élethű játékbabák, hogy tűzoltó is ment már be ilyenért a házba,"

Erre próbálom rá vezetni itt a sok Facebook hőst, de úgy látom reménytelen. Akkor győzködjék tovább egymást a facen ki milyen nagy életmentő.

2021. jún. 30. 23:20
 68/89 anonim ***** válasza:
20%

17:11

"ugyanis vészhelyzetben az adrenalintermelés megemelkedik és emiatt akár emberfeletti teljesítményekre is képes."

Van ilyen is. Amire te gondolsz az az hogy az ember nem használja fel a fizikai erejének például csak a 20%-át. Mert az agya nem engedi hogy olyan erőt fejtsen ki amivel esetleg kárt okoz magának. Csontja törne, izmai szakaszának, vagy sérvet kapna. Ezért erősebb egy csimpánz ötször az embernél. Azok nincsenek "lekorlátozva". De ha az ember élete veszélyben van akkor az agy ezt a védelmet ki kapcsolja mert inkább egy "kis" sérülés, amivel még lehet élni de rövid ideig az egyébként megszokott erő sokszorosát is engedi ki fejteni ha azon az ember élete múlna.

Ez nem ugyan az azzal hogy a média (nem tudom ezt melyik kapta fel) álltal beállított hisztire itt páran minden áron meg akarnak menteni egy gyereket. Mert ők a nagy hősök, bizony ám. Úgy van be állítva a dolog mintha naponta gyerekek százait zárnák a tűző napon a forró kocsiba. Olyan is elképzelhető hogy mikor a szülő ott hagyta két percre még árnyék volt, mert mondjuk ott volt egy kamion. Aztán az egy perc múlva elment, félperc múlva meg már jött a világ vége, miközben már a szülő is csak pár lépésre volt. És mondjuk még a klíma is ment. De a gonosz szülő ott hagyta a tűző napon, de majd jön Ő az idegen és megmenti. Mert a fészbukon írták hogy "be kell törni".

Meg börtönbe a szülővel stb stb........

2021. jún. 30. 23:57
 69/89 anonim ***** válasza:
96%
Tökmindegy, van-e klíma, gyereket tilos egyedül hagyni a kocsiban és kész. Magyarázd a rendőrnek, hogy nem tetszik a törvény. A játékbabát meg pont azért hoztam fel, hogy olyankor se csodálkozzon a kocsi tulaja, hogy betörik az ablakot, mert aki egy teljesen élethű, mozdulatlan csecsemőnek tűnő babát jól látható helyen hagy, annak erre számítani kell.
2021. júl. 1. 01:27
 70/89 anonim ***** válasza:
0%
Feladom
2021. júl. 1. 04:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!