Szülők ti mit szóltok ehhez? 17/L
17 éves vagyok, az osztályomba 32-en járunk. Ebből 3 ember akikről biztosan tudom, hogy szüzek, talán 5 ember van, akiben nem vagyok biztos, a többiek mind élnek szexuális életet. (Sokan már 14-15 éves koruk óta...)
Most elvileg be akarják tiltani, hogy 18 éves kor alattiaknak egyáltalán beszélni lehessen arról, hogy létezik homoszexualitás.
Én valószínűleg elfogult vagyok, mert van egy meleg osztálytársam, akit nagyon bírok emberileg, és tudom róla, hogy általánosban volt, hogy meg is verték az osztálytársai emiatt... Ráadásul a szülei előtt a mai napig titkolózik, mert fél, hogy nem fogadnák el. Szóval nagyon kiborított, hogy még a legkisebb esélyt is el akarják venni, hogy őket ne utálják :((
Mikor 15 éves kor körül kezdik a legtöbben a nemi életet (mármint a heterók), akkor hogy hallgassunk egy ilyen témáról 18-ig?
Ettől félek:
Szerintem esélytelen lesz betiltani.
ezt nem tudják olyan szinten ellenőrizni..meg hülyeség it
Hűha! Nem is tudtam, hogy a cigány kisfiú ezért lett öngyilkos! Nagy port kavart 1 hónapja az öngyilkossága! Egy eltűnt személyekkel foglalkozó oldalon is közzétették a fényképét! Nagyon fájt a szívem miatta!
Hát nem tudom, hogy tényleg elfogadták e a szülei a másságát... Ha elfogadták, akkor miért lett öngyilkos...?
En ertem a felhaborodast, de megsugom, hogy nem az iskolaban hallottam eloszor a homoszexualitasrol, sot, magarol a szexrol sem, gondolom te sem. Nekunk felvilagosito orank se volt soha,pedig par eve erettsegiztem, tehat nem volt azert annyira regen.
A cikkekre reagalva pedig: szornyu, hogy manapsag ilyen megtortenhet, de en ugy erzem, hogy a szulo felelossege es kotelessege tamogatni a gyereket, kello segitseget nyujtani neki es felkesziteni az eletre. Hiaba az iskola, tamogat vagy nem tamogat, ez reszletkerdes, ha a csaladod nem all melletted.
2007 - 2011 - ig jártam középsuliba. A középiskola kezdete már akkor is egyenlő volt mindkét nemnél az első párkapcsolat kialakulásával.
Bár, a mi osztályunkban csak kevesebb, mint az osztály fele nem volt már szűz 9. év végén.
14 évesen azért az már elég durva, ha egy lányt már megdugnak...
Bár, annyira nem meglepő, mert a 13 éves lányok is már eléggé kihívó képeket tesznek ki a közösségi oldalakra...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!