Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim ellopták a pénzem?

A szüleim ellopták a pénzem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lassan 1,5 hónapja dolgozok iskola mellett, havonta 30 ezret kapok (heti 1 nap). Anya elkért egyszer 50 ezret valami halaszhatatlan dologra (azóta sem tudom miért kérte el) de mikor vissza akartam kérni, mert egy gyökér nekiment a motoromnak és elég sok esztétikai hiba lett rajta, azt mondta, mivel ennyit már elköltött rám, így ezt nem adja ide. Miközben pont ugyanennyit költött a bátyámra is, aki nem dolgozoik..

Van valami módom visszaszerezni? 17 vagyok, úgyhogy nagyon feljelenteni nem tudom. Esetleg akivel történt hasonló.

2021. jún. 5. 21:00
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

"A szüleim ellopták a pénzem?"

El bizony, lopd vissza a kétszeresét 🤣

2021. jún. 19. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!