Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el apának, hogy...

Hogy mondjam el apának, hogy ellopták/elhagytam a telefonomat?

Figyelt kérdés

Tavasszal kaptam és eddig az összes telefonomnak lett valami baja miattam(beejtettem a medencébe,elhagytam, leejtettem az emeletről,szétrágta a kutyám,stb) és apának megígértem,hogy ezt a telefont nem csak egy kis ideig használom,de csak nevetett és be akartam neki bizonyítani,hogy képes vagyok rá...Szóval most tök ciki lesz elmondanom neki,mert megint neki lett igaza.

És megint csak azt hallgatom majd,hogy nem tudok vigyázni semmire és így mégis hogy akarok egyedül fesztiválra meg nyaralni menni (idén csak a nővéremmel engedtek el) és stb.

Hogy tüntessem fel úgy a dolgot,hogy ne úgy tűnjön,hogy az én hibám volt?

2013. szept. 20. 14:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mi történt?
2013. szept. 20. 14:03
 2/18 anonim ***** válasza:

na most akkor lopták, vagy elhagytad, mert nem mindegy ... (az elhagyást jelent, ha a padban hagytad és amikor visszamentél már nem volt ott :))

én apa helyében vennék neked valami bóvli készüléket ... és úgy mondd el, ahogy történt

2013. szept. 20. 14:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Így: Apa eltűnt a telefonom, ellopták vagy elhagytam, nem tudom. Bocsánat.

Vállald fel, sokkal fájdalommentesebb, mint hazudozni, előbb utóbb úgyis ki fog derülni.

2013. szept. 20. 14:06
 4/18 anonim ***** válasza:

Sehogy sem tudod úgy feltüntetni. Hiszen a te mobilod volt. Ha nem hagyod felügyelet nélkül, akkor nem lopják el (nem hagyod el).

Tehát a legjobb út most is az őszinteség.

2013. szept. 20. 14:06
 5/18 anonim ***** válasza:
52%
Hát, bármit is mondasz, ellopták, mert nem vigyáztál rá eléggé. Az meg elég csúnya hazugság lenne, ha azt kamuznád, hogy megtámadtak az után, megfenyegettek egy késsel, stb. Ilyet mondani csak azért, ahogy apukád sajnáljon, és ne akarjon lecseszni, elég komoly szemétség lenne. Mondd el az igazat, és viseld a következményeit.
2013. szept. 20. 14:07
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
csak akkor mondd, hogy ellopták, ha tényleg ez történt. HA apukád feljelentést akar tenni, hazudni fogsz a rendőrségen? Valld be az igazat. ÉS legközelebb hidd el, amit mond, mert látod, csak kiderült, hogy jól ismer téged.
2013. szept. 20. 14:16
 7/18 A kérdező kommentje:

Tegnap volt az egyik barátnőm 18. szülinapja és mára volt igazolásom a suliba,úgyhogy anya megengedte,hogy elmenjek vele és a haverjaival ünnepelni.

Valószínű,hogy ott vette el valaki,mert eddig is volt olyan,hogy más képet csinált vele vagy megnézték.Ott hagytam a táskámat az asztalon és mindig volt valaki az asztalnál,szóval úgy voltam vele,hogy úgyse viszi el senki.

2013. szept. 20. 14:17
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Na, pont így mondd el.

Nem fog megdicsérni, de így jártál. Még mindig jobb, mintha hazudoznál.

2013. szept. 20. 14:19
 9/18 anonim ***** válasza:
24%
Gratulálok ügyes vagy.
2013. szept. 20. 14:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha drága telefon volt, tesztek egy feljelentést. Még az is lehet, hogy előkerül. Én a FB-on is megosztanám. Egy ismerősöm elhagyta az egy hetes telefonját, amit hitelre vett. Megosztotta FB-on (mondjuk a munkája miatt sok ismerőse van), és 5 nap után jelentkezett a megtaláló! Adott neki 15 e Ft-ot, de még így is megérte neki. A telefonon már bíböltek, a sim már nem volt meg, de előkerült.
2013. szept. 20. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!