Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el apának, hogy...

Hogy mondjam el apának, hogy ellopták/elhagytam a telefonomat?

Figyelt kérdés

Tavasszal kaptam és eddig az összes telefonomnak lett valami baja miattam(beejtettem a medencébe,elhagytam, leejtettem az emeletről,szétrágta a kutyám,stb) és apának megígértem,hogy ezt a telefont nem csak egy kis ideig használom,de csak nevetett és be akartam neki bizonyítani,hogy képes vagyok rá...Szóval most tök ciki lesz elmondanom neki,mert megint neki lett igaza.

És megint csak azt hallgatom majd,hogy nem tudok vigyázni semmire és így mégis hogy akarok egyedül fesztiválra meg nyaralni menni (idén csak a nővéremmel engedtek el) és stb.

Hogy tüntessem fel úgy a dolgot,hogy ne úgy tűnjön,hogy az én hibám volt?

2013. szept. 20. 14:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Az egyik legjobb telefon volt,amit most árulnak.Ha valaki esetleg megtalálta,akkor nem hiszem,hogy visszaadná...

Facebook-ra is kiírtam,rengetegen meg is osztják.De szerintem nincs olyan ember,aki visszaadná.

A rendőrség meg nem fog ezzel annyira foglalkozni,az egyik ismerősöm is feljelentést tett,mert neki nyáron lopta el valaki és még fel is vették a telefont,amikor felhívta.De a rendőrség nem nagyon erőltette meg magát az ügyben.

Úgyhogy ahogy apát ismerem,inkább vesz egy ugyanolyan telefont,minthogy a rendőrségre rohangáljon emiatt.

Csak akkor is rossz érzés,mert imádtam azt a telefont,ráadásul vannak rajta olyan képek,videók és hangfelvételek,amiket nem kéne olyanoknak látni,akik nem tartoznak a legjobb barátnőim közé.

2013. szept. 20. 14:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát...így jártál. Mit gondoltál, hogy egy buli közepén mindenki a te táskádra fog figyelni?

Apukádnak úgy mondd el, ahogy ide leírtad. És tedd hozzá, hogy ne ugyanolyat vegyen, mert nem tudsz rá vigyázni. Elég egy pár ezer forintos is.

2013. szept. 20. 14:53
 13/18 anonim ***** válasza:

android --> cerberus

Ha még aktív a mobil és van rajta adatkapcsolat akkor a google fiókoddal akár a PC-ről is tudod rá telepíteni, be tudod mérni, hogy hol a telefon.

Ha egy ájfón akkor meg tiltasd le minél előbb, mielőtt még egy 50,000 ft-os telefonszámla is érkezik, mert akkor lesz apu igazán zabos...

2013. szept. 20. 16:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem elmondhatod, úgyis vesznek újat, jobbat. Az eszem eldobom, azért nem mentél ma suliba, mert tegnap buliztál. Gratulálok a szüleidnek, majd jövök vissza olvasni, mikor anyukád kérdést ír ki, hogy jaj, mindent megadtunk a gyereknek, mégis...
2013. szept. 20. 18:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell a tiniknek drága telefon.
2013. okt. 12. 20:29
 16/18 A kérdező kommentje:
Egy felnőtt is ugyanúgy elhagyhatja vagy ellophatják tőle.
2013. okt. 12. 21:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy felnőtt nem hagyja őrizetlenül
2013. okt. 12. 21:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Én tuti valami 1000forintos telefont vennék hisz ÚGYIS elhagyod.
2015. jan. 18. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!