Anyám ellopta a fényképezőmet? 2. felvonás.
Tegnap tettem fel a kérdést, talán volt aki olvasta, esetlegválaszolt rá ( http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
A történet most ott tart, hogy szembesítettem őt azzal, hogy megtaláltam a fényképezőmet.Megkérdeztem, hogy ez mirevolt jó. Halál lesápadt, zavart volt, köpni nyelni nem tudott. Tökre látszott rajta, hogy zavarában, hogy lebukott nem tudja mit csináljon. Aztán balhézott, aztmondta hogy ő nem rakta oda, csak én meg akarom őt vádolni és hogy pakoljam a cuccom és takarodjak el innen. Miért csinálnak ilyet anyák a gyerekükkel? A nevelőapám biztos, hogy nem volt, mert ő kb bekapcsolni sem tudja, azt sem tudja mihez kezdjen vele, anyámnak meg már voltak húzásai, amiket a másik kérdésben már leírtam. MIÉRT? MIÉRT CSINÁL ILYET EGY SZÜLŐ?
Szia!
Én tegnap elolvastam az "első felvonást" és nagyon sajnállak. :( Tudom, hogy nem engedi meg az anyagi helyzeted, hogy elköltözz, de ebből úgy tudnál kicsit kimászni, ha elköltöznél legalább egy bérelhető szobába, vagy nagyon olcsó albérletbe (tudom nehéz olyat találni) Ezek a dolgok meg egyre jobban elfognak fajulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!