Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim ellopták a pénzem?

A szüleim ellopták a pénzem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lassan 1,5 hónapja dolgozok iskola mellett, havonta 30 ezret kapok (heti 1 nap). Anya elkért egyszer 50 ezret valami halaszhatatlan dologra (azóta sem tudom miért kérte el) de mikor vissza akartam kérni, mert egy gyökér nekiment a motoromnak és elég sok esztétikai hiba lett rajta, azt mondta, mivel ennyit már elköltött rám, így ezt nem adja ide. Miközben pont ugyanennyit költött a bátyámra is, aki nem dolgozoik..

Van valami módom visszaszerezni? 17 vagyok, úgyhogy nagyon feljelenteni nem tudom. Esetleg akivel történt hasonló.

2021. jún. 5. 21:00
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
12%

Ha nem tetszik fogd magad es koltozz alberletbe.

Pofam nem lenne anyamtol egy ftot se visszakerni, fokepp ha ö tart el stb. Ekkora osszeget kibirsz azthiszem.

2021. jún. 5. 21:07
 2/41 anonim ***** válasza:
93%

1.akkor sem kéne egy szülőnek lopni a gyerektől...

az én pofám leszakad a te gondolkodásodtól!

2021. jún. 5. 21:13
 3/41 anonim ***** válasza:
97%
Történt már vagy 100ezrem nyúlták le, amit önerőből kerestem. Nem tudok vele mit kezdeni. Ja és aki azt mondja, hogy nem tetszik költözz el, annak szívesen meghallgatnám a véleményét a gyerekneveléssel kapcsolatban. Szerintem k..va nagy gáz. Szintén 17F
2021. jún. 5. 21:14
 4/41 anonim ***** válasza:
19%
Az anyja nem ellopta, hanem elkerte. Nagy kulonbseg.
2021. jún. 5. 21:17
 5/41 anonim ***** válasza:
11%
Addig örülj amíg a pénzedet anyád nyúlja le, és nem Mészáros Lőrinc.
2021. jún. 5. 21:17
 6/41 anonim ***** válasza:
92%
akkor is ez a mentalitás tök gáz amit az egyes válaaszoló írt..
2021. jún. 5. 21:18
 7/41 anonim ***** válasza:
95%
Maradjunk a KICSALTA fogalomnál, mert erre az a helyes kifejezés!
2021. jún. 5. 21:19
 8/41 anonim ***** válasza:
95%
Hát, az alap, hogy többet nem adsz neki egy forintot sem. Minek vállal az gyereket, aki ennyire nem normális, hogy kifizettetné vele a saját felnevelését?
2021. jún. 5. 21:20
 9/41 anonim ***** válasza:
11%

8-as

Ez nem ilyen könnyű. Nagyon nem...

2021. jún. 5. 21:22
 10/41 anonim ***** válasza:
13%

Az a gaz, hogy egy 17eves szaros 50ezren toporzekol, mikozben az elmult 17evben 100x ennyit koltottek ra.

Nyilvan jo okkal kerte el az anyja, es nem az van, hogy nem akarja visszaadni, hanem nem tudja...csak nehez ezt kimondania!

Kicsit a dolgok moge is kell latni! Kivancsi lennek az anyuka allasfoglalasara is...

2021. jún. 5. 21:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!