Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS kiutált a családom egy...

SOS kiutált a családom egy gondolatom miatt. Mit csináljak? 19.F

Figyelt kérdés

Volt egy gondolatom amit egy beszélgetésnél fel mertem vállalni mert pont egy ilyen téma volt és azóta kb úgy kezelnek mint egy rabszolgát.

Annyi lényeg, hogy arról beszéltek, hogy mennyire sok olyan mémet láttak, hogy amikor a lány megfogja egy fiú kezét akkor lotyó de ha egy fiú megdug 10 nőt akkor az mekkora császár.

Én itt fel mertem vállalni azt a gondolatom, hogy igenis ez egy fiúnak jobban áll mint egy nőnek tetszik vagy nem és ez így alakult ki és ez természtes. Ugyanaz ahogy a csajoknál meg az egy teljesen elfogadott dolog, hogy a pasijuk ruháit pulcsijait stb hordják de ez fordított helyzetben már ugye, hogy jó hülyén nézne ki ha a fiú hordaná a lány cuccait.

Azt gondolom, hogy vannak olyan dolgok amik a fiúknak állnak jól és vannak olyanok amik a lányoknak. Ennyi.

Azóta pedig szerintük én egy roha.dék vagyok aki nem tisztel senkit

2021. jún. 4. 13:20
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/168 anonim ***** válasza:
93%
Te vagy az a típusú ember, aki azt hajtogatja, hogy “minek ment oda” meg “miért vett fel olyan ruhát”.
2021. jún. 4. 21:05
 82/168 anonim ***** válasza:
88%
Esti humor adag pipa
2021. jún. 4. 22:38
 83/168 anonim ***** válasza:
16%
A véleményed szabad! Attól, hogy sokan nem értenek veled egyet, még lehet nyugodtan ez a véleményed, remélhetőleg nem lincselnek meg érte! Ráadásul a Föld felnőtt lakosságának a 80-90 százaléka egyet is ért veled.
2021. jún. 4. 22:42
 84/168 anonim ***** válasza:
88%

84

Jó kis százalékok, kár hogy a kommentek mást bizonyítanak . Talán 5 komment sem volt 80+ ból ami egyet értett volna a kérdezővel. Ez nem éppen 90%....

Ez a gondolkodás már ciki.

2021. jún. 5. 00:08
 85/168 anonim ***** válasza:
91%
Aki azt írja, hogy otthon van a gond.. ezt nem otthonról hozta. Egyértelműen látszik abból, hogy nem tetszett nekik a véleménye . Valószínűleg ha mindenki más értelmes otthon, akkor neki is ezt tanítottàk, csak hülye volt felfogni, és fontosabb a haveroknak menőzés, mert azok biztos jobban tudják.
2021. jún. 5. 00:11
 86/168 anonim ***** válasza:
93%

hogy lehet hogy még mindig fenn van? :D..

egy csomóan közöltük már hogy kamus bezzeg az anyuka aki kérdezte, hogy miért bajha szól a lányának hogy rosszat főz az az nap törlődött..

2021. jún. 5. 00:11
 87/168 anonim ***** válasza:
15%
#85, A számokat inkább hagyd, foglalkozz továbbra is a kisebbségek véleményének a védelmével. 80 GyK válaszoló véleménye hol vethető össze 5 milliárd ember véleményével? Attól, hogy kisebbségben vagytok, még nem lesz automatikusan igazatok!
2021. jún. 5. 00:54
 88/168 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem írod ki a korod, akkor is rájövök a kérdésből és a kommentjeidből, hogy nagyon kis fiatal vagy még. Elképesztően egyszerű, sablonos ez a gondolkodásmódod.

Valószínűleg máskor is ilyen hatalmas egetrengető bölcsességeket puffogtatsz, és ezt úgy egyben unták már meg nagyon.

Mellesleg Majkától venni életvezetési tanácsokat, háát....

Szerencsére még van esélyed kinőni ezt . Hajrá :) .

2021. jún. 5. 01:08
 89/168 anonim ***** válasza:
94%
90.nem hittem volna hogy még lesz aki a kérdezőt pártolja főleg mint kiderült hogy kamuzós..
2021. jún. 5. 01:55
 90/168 anonim ***** válasza:
11%
Eddig 83 nő válaszolt, ne vedd föl testvér, tudd, hogy tökéletesen helytálló a véleményed!
2021. jún. 5. 01:58
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!