Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS kiutált a családom egy...

SOS kiutált a családom egy gondolatom miatt. Mit csináljak? 19.F

Figyelt kérdés

Volt egy gondolatom amit egy beszélgetésnél fel mertem vállalni mert pont egy ilyen téma volt és azóta kb úgy kezelnek mint egy rabszolgát.

Annyi lényeg, hogy arról beszéltek, hogy mennyire sok olyan mémet láttak, hogy amikor a lány megfogja egy fiú kezét akkor lotyó de ha egy fiú megdug 10 nőt akkor az mekkora császár.

Én itt fel mertem vállalni azt a gondolatom, hogy igenis ez egy fiúnak jobban áll mint egy nőnek tetszik vagy nem és ez így alakult ki és ez természtes. Ugyanaz ahogy a csajoknál meg az egy teljesen elfogadott dolog, hogy a pasijuk ruháit pulcsijait stb hordják de ez fordított helyzetben már ugye, hogy jó hülyén nézne ki ha a fiú hordaná a lány cuccait.

Azt gondolom, hogy vannak olyan dolgok amik a fiúknak állnak jól és vannak olyanok amik a lányoknak. Ennyi.

Azóta pedig szerintük én egy roha.dék vagyok aki nem tisztel senkit

2021. jún. 4. 13:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/168 anonim ***** válasza:
95%
#20 Szerintem meg az a nő, aki egy buliban tízből akár csak három pasit is az ujjai köré csavar, az egy g.ci jó nő.
2021. jún. 4. 18:03
 62/168 anonim ***** válasza:
100%
már érezhető hogy kamu provokatív ahogy halad a hozzászólások száma is...
2021. jún. 4. 18:04
 63/168 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező, ha nem trollkodsz, akkor itt a megoldás: szakíts a haverjaiddal, és keress valami értelmes társaságot. A családodról ugyan csak azt tudjuk, hogy ellenzik a szexizmust, de ezzel már normálisabbak, mint a haverok, akik azon röhögnek, hogy lefeküdtél valakivel. (Igen, ha a csajon röhögnek, mert lefeküdt veled, akkor konkrétan azt sugallják, hogy veled nem érdemes lefeküdni.)

Ha megszabadultál az idióta társaságtól, akkor talán lehet belőled értelmes ember, bár valószínűleg túl késő.

2021. jún. 4. 18:05
 64/168 anonim ***** válasza:
89%

26-os Vagy az, hogy kevés párja/partnere volt, azt jelenti, hogy válogatós és nem pazarolja az idejét könnyű prédára?

(No hate, mindenkinek annyi partnere van, amennyi neki jól esik. Csak elég irritáló, hogy ha valakinek kevés volt, akkor egyből balfas és nem kell senkinek, holott a amúgy egyszerűen csak nem talált még megfelelő párt..)

2021. jún. 4. 18:10
 65/168 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, te aztán minden vagy, csak menő nem. Érzelmi és értelmi fogyatékos vagy. A haverjaiddal együtt, akik ezt menőnek tartják.

Az másik kérdés, hogy ha szerinted r.banc egy csaj, akkor minek fekszel le vele? Ebből az jön le, hogy egyenesen a r.bancokra hajtasz, innentől nem igazán értem a problémádat. Csak vergődsz, mert tudod, hogy "jobbat" (válogatósat, szüzet) nem kaphatsz. Szánalmas vagy.

2021. jún. 4. 18:16
 66/168 anonim válasza:
3%

#47, ha nem ez az első hülyesége, akkor a többiért is a családja a felelős. Testvérem is járt mindenféle közösségbe, ha valami hülyeséget összeszedett, akkor itthon megbeszéltük, hogy mi igaz belőle, és mit felejtsen el. Miért kell feljöjjön erre az oldalra ahhoz hogy normális nézeteket halljon? Nem a gyerek hibája, ha valamilyen témáról rossz képet alkotott. Ráadásul otthon él még a szüleivel, tehát még lehetőség is van rá, hogy megbeszéljék a dolgokat, de mint a mellékelt ábra mutatja, nem teszik. Egyáltalán nem reménytelen átformálni a véleményét, egyik fiatalnak sem az.

Sajnos a kérdés csak pár órája nyílt meg, ilyen hamar pedig nyilván nem fog megváltozni a véleménye, még keresgéli azokat az érvekeit a gondolata mellett amik maradtak és "felhasználhatóak", de ezt már elmondták előttem is. Hasznos talán leginkább abból a szempontból lesz a dolog, hogy később, amikor valaki rákeres erre a témára, már lesz egy levezetett beszélgetés, különböző érvek és vélemények, egymás mellett és ellen. 🙂 (Már ha nem törlik addig.)

2021. jún. 4. 18:28
 67/168 anonim ***** válasza:
90%

tipikus kamu kérdés ahol egyből beirja hogy SOS hogy gyorsan segítsünk neki erre kiderül hogy mekkora köcsög a kérdező és végülis nem derül ki igazán mi a kérdés csak kattintásvadász..az hogy kiutálta a családja végülis kb ugyanaz ahogy mi itt kituáljuk a szexista gondolkodása miatt..

meg a válaszain érezhető hogy direkt gerjeszti a vitát a feszültséget ami megfigyelhető a tipikus kamu kitalált sztoriknál. ez lehet igaz de most látszik hogy trollkodik és élvezi..már 66 válasza van és ilyen esetekben elér kb egy nap alatt a 100hoz ami véglképp azt sugallja hogy kamu...amúgy én is elítélem ha valaki így gondolkodik sőt most nem is a covid miatt mondanám hogy 1 méteres távolság tartás tőle vagy több hanem alapból a természete miatt...

2021. jún. 4. 18:30
 68/168 A kérdező kommentje:

66. Elmondtam ,hogy a férfinek jobban áll ha azt mondja, hogy nézd milyen csajt húztam meg a tegnapi buliban :D

Ezt már a csaj nem mondhatja fordított esetben mert nem áll neki jól

2021. jún. 4. 18:40
 69/168 anonim ***** válasza:
94%
Figyelj, igazából minden jogod megvan ahhoz, hogy így gondolkozz. Csak aztán pár év múlva ne gyere ide sírni, hogy senki nem akar veled kezdeni semmit.
2021. jún. 4. 18:43
 70/168 anonim ***** válasza:
90%
Hát kérdező, amit leírtál a 42-es válaszod alapján...akkor te egy jó nagy féreg vagy már bocsánat...
2021. jún. 4. 18:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!