Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS kiutált a családom egy...

SOS kiutált a családom egy gondolatom miatt. Mit csináljak? 19.F

Figyelt kérdés

Volt egy gondolatom amit egy beszélgetésnél fel mertem vállalni mert pont egy ilyen téma volt és azóta kb úgy kezelnek mint egy rabszolgát.

Annyi lényeg, hogy arról beszéltek, hogy mennyire sok olyan mémet láttak, hogy amikor a lány megfogja egy fiú kezét akkor lotyó de ha egy fiú megdug 10 nőt akkor az mekkora császár.

Én itt fel mertem vállalni azt a gondolatom, hogy igenis ez egy fiúnak jobban áll mint egy nőnek tetszik vagy nem és ez így alakult ki és ez természtes. Ugyanaz ahogy a csajoknál meg az egy teljesen elfogadott dolog, hogy a pasijuk ruháit pulcsijait stb hordják de ez fordított helyzetben már ugye, hogy jó hülyén nézne ki ha a fiú hordaná a lány cuccait.

Azt gondolom, hogy vannak olyan dolgok amik a fiúknak állnak jól és vannak olyanok amik a lányoknak. Ennyi.

Azóta pedig szerintük én egy roha.dék vagyok aki nem tisztel senkit

2021. jún. 4. 13:20
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/168 anonim ***** válasza:
94%
2, lehet, hogy azért utálja a család, mert tudják, hogy a gyk-n trollkodik
2021. jún. 5. 08:45
 102/168 anonim ***** válasza:
94%

#97, tényleg nem vagyunk egyformák, de te és hozzád hasonlóak, amilyenek vagytok a gyökérség legalja.

Nem akarod felfogni, hogy ez nem helyes, de ha majd jön a karma ne rinyálj.. "jajj, ezt most miért?" :D

2021. jún. 5. 11:01
 103/168 anonim ***** válasza:
82%
Már bocsánat, de én ekkora egy ribivel, mint te szóba se állnék. Pfujj milyen undorító már, hogy azért összefekszik majdnem bárkivel valaki, hogy menősködjön a haveroknak. Rettenetesen gáz. Az ilyen nem férfi és sose lesz az.
2021. jún. 5. 12:09
 104/168 anonim ***** válasza:
100%
szuper ezt nem fogjáj törölni mivel a gyakori szerint..A kérdés nem szegi meg a szabályzatunk egyik pontját sem.
2021. jún. 5. 12:36
 105/168 anonim ***** válasza:
90%

“ Tehát a nő nem lesz menő, - akárhogy is szeretné -, attól, hogy megdugatja magát, hiszen nincs mögötte semmilyen teljesítmény, egész egyszerűen csak r*bancnak kell lennie.”

Viszont a nő nem is “menő” szeretne lenni, csupán ő is kielégíti a szexuális vágyait, ugyanis neki is van és neki sem bűn megélnie azokat, akármennyire is fáj ez egyeseknek.

2021. jún. 5. 15:56
 106/168 anonim ***** válasza:
94%
Ja, 19 évesen már elég kései, hogy a világot menőkre meg nem menőkre osztjátok fel.
2021. jún. 5. 16:02
 107/168 A kérdező kommentje:

"Az tök oké, hogy nőként “könnyebb” olyat talàlni, aki szexel veled, mint férfiként, de ettől még nem lesz teljesítmény, és nem ebben mérhető a férfi vagy a nő értéke és nem is ellentétesen értékelődik!"

De igen pont ezért lesz értékes egy fiú ebben az esetben mert ő megcsinálta tepert és melózott azért a szexért.

A csajnak meg ebben az esetben annyit kell csinálnia, hogy ráír a világon akárkire, hogy szia gyere át és kész is van a dolog.

2021. jún. 5. 16:04
 108/168 anonim ***** válasza:
92%
na és mi volt igazán a kérdés? az hogy más álláspontod van azt nem tudod megváltoztatni de nem is kell az orrukra kötni ez talán a megoldás..senki nme kíváncsi ilyesmi megjegyzésekre amúgy.
2021. jún. 5. 16:16
 109/168 anonim ***** válasza:
81%
108. Igazából, miután kb. az összes válaszoló meg a családja se ért vele egyet, megváltoztathatná az álláspontját, ha szorult volna bele egy kis értelem, de mint kiderült, nem ez a helyzet :D
2021. jún. 5. 16:20
 110/168 anonim ***** válasza:
90%

"De igen pont ezért lesz értékes egy fiú ebben az esetben, mert ő megcsinálta, tepert és melózott azért a szexért."

Na ezen most jót röhögtem. Ki szemében lesz értékes? 😂😂😂 Ugyan már, d*gni mindenki tud, csak nem mindegy, hogyan. Egyébként a lányok meg azon szoktak röhögni, hogy milyen nagy f*sznak képzelik magukat az ilyenek, aztán meg az ágyban mekkora nullák. Azt se tudják, hol kell a nőhőz hozzáérni, hogy rendesen kielégüljön. Nem véletlenül nem néznek ilyenkor rátok, és kérik, hogy inkább maradjatok csendben, mert azt a kevés élvezetet is elrontjátok, ami egyáltalán van köztetek. Persze ezt az igazi nők nem csinálják, mert azok eleve nem állnak le ilyen f*szokkal.

2021. jún. 5. 16:30
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!