Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS kiutált a családom egy...

SOS kiutált a családom egy gondolatom miatt. Mit csináljak? 19.F

Figyelt kérdés

Volt egy gondolatom amit egy beszélgetésnél fel mertem vállalni mert pont egy ilyen téma volt és azóta kb úgy kezelnek mint egy rabszolgát.

Annyi lényeg, hogy arról beszéltek, hogy mennyire sok olyan mémet láttak, hogy amikor a lány megfogja egy fiú kezét akkor lotyó de ha egy fiú megdug 10 nőt akkor az mekkora császár.

Én itt fel mertem vállalni azt a gondolatom, hogy igenis ez egy fiúnak jobban áll mint egy nőnek tetszik vagy nem és ez így alakult ki és ez természtes. Ugyanaz ahogy a csajoknál meg az egy teljesen elfogadott dolog, hogy a pasijuk ruháit pulcsijait stb hordják de ez fordított helyzetben már ugye, hogy jó hülyén nézne ki ha a fiú hordaná a lány cuccait.

Azt gondolom, hogy vannak olyan dolgok amik a fiúknak állnak jól és vannak olyanok amik a lányoknak. Ennyi.

Azóta pedig szerintük én egy roha.dék vagyok aki nem tisztel senkit

2021. jún. 4. 13:20
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/168 anonim ***** válasza:
17%
A tények azok tények. Teljesen mindegy, hogy milyen körettel adod elő.
2021. jún. 5. 02:01
 92/168 anonim ***** válasza:
95%
92.honnan tudod hogy mind nő volt?...
2021. jún. 5. 02:07
 93/168 anonim ***** válasza:
90%
93.ezt nem tények!...na titeket is kifognak utálni egyszer ha így gondolkodtok..
2021. jún. 5. 02:08
 94/168 anonim ***** válasza:
86%

Jelentettem a kérdést provokáció miatt.

Nem vet jó színvolnalat az ilyesmi gondolkodás erre az oldalra ahogy nézem többen ellened vannak és csak néhány szexista pöcs van még veled..

2021. jún. 5. 02:14
 95/168 anonim válasza:
16%

Igazat kell adnom a kérdezőnek, mert szerintem egyedül én értem hogy mit akar mondani.

Ha egy nőnek sok pasija van, akkor az tényleg elég durva.

Ha egy pasinak van sok csaja az már másabb mint egy nőnek.

Csak képzeljétek el ha egy nő megy valahova sok csávóval, vagy ha egy csávó megy sok nővel valahova (persze nem baráti alapon) 🤣

2021. jún. 5. 02:27
 96/168 anonim ***** válasza:
13%

A kérdezó kb annyit állított, hogy van abban valami, hogy a nőnek nem válik dicsőségére, ha a 3 hetes nyaraláson 20-an ledurrantják, míg ha egy pasinak jön össze húsz csajjal egy-egy menet, az bizony menő. Elég könnyen belátható, hogy igaz is, amit mond. Egy átlag pasi soha nem fog rövid idő alatt sok nőt levarrni, minimum gazdagnak vagy nagyon jóképűnek kell lennie, miközben egy átlag nő - ha akar - bármikor összehozhat egy kóbor numerát, még naponta többet is. Tehát a nő nem lesz menő, - akárhogy is szeretné -, attól, hogy megdugatja magát, hiszen nincs mögötte semmilyen teljesítmény, egész egyszerűen csak r*bancnak kell lennie. A férfi viszont automatikusan menővé válik, hiszen a nők köztudottan nem adják könnyen magukat, így ha sikerül többet is levadásznia, az óriási, elismerésre méltó teljesítmény.

Bizony nem vagyunk egyformák.

2021. jún. 5. 03:07
 97/168 anonim ***** válasza:
86%
ha az ėn fiam lennėl ės ilyett merni ki jelenteni akkor olyan hatalmas taslit kapnál szó nėlkül hogy fal adná a måsikat,illetve fülednėl fogva megpörgetnélek.
2021. jún. 5. 04:41
 98/168 anonim ***** válasza:
19%
egy bizonyos szingig oké igaz de rohadtul nem beszélgetés témába való dolog főleg ha olyan stílussal adta elő és így érthető is a család utálata is..az oké hogy a kérdező nem fél kijelenteni de az más hogy ki kíváncsi rá és mikor illik ilyesmit mondani...
2021. jún. 5. 04:48
 99/168 anonim ***** válasza:
94%

Ki mondta, hogy egyformán nehéz?

Az tök oké, hogy nőként “könnyebb” olyat talàlni, aki szexel veled, mint férfiként, de ettől még nem lesz teljesítmény, és nem ebben mérhető a férfi vagy a nő értéke és nem is ellentétesen értékelődik!

Úgy képzeld el, mint egy futóversenyt, a nő előnnyel indul a szexért, az ő lába hosszabb, a férfié meg rövidebb! Attól, hogy a nőnek könnyebb gyorsabban teljesítenie a távot egy olyan előnnyel, amiről nem tehet, még nem szabadna megvetni! Ugyanúgy célba é, szexhez jut olyannal, akivel akar! Ahogy a férfit sem, hogyha lassabban ér célba, vagy ha épp beelőzi a nőt, nála is csak az számít, hogy nyert.

Mindkettőnek az járna, hogy hátbaveregesség, hogy szép volt, örülök, hogy jó neked!(hogy dughatott)

Itt nem feltétlen azzal van gond, hogy a férfi elismerést kap, hanem hogy a nő hátrányosan van megkülönböztetve ugyanazért a “teljesítményért”, csak mert ő előnnyel indul.

2021. jún. 5. 05:55
 100/168 anonim ***** válasza:
95%
Na és az kinek a,, hibája ", hogy a nők könnyebben jutnak szexhez? Most nézhetjük onnan is, hogy ha nem a farkaddal gondolkodnál, akkor a nőknek nem lenne ennyire könnyű dolga
2021. jún. 5. 07:53
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!