Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS kiutált a családom egy...

SOS kiutált a családom egy gondolatom miatt. Mit csináljak? 19.F

Figyelt kérdés

Volt egy gondolatom amit egy beszélgetésnél fel mertem vállalni mert pont egy ilyen téma volt és azóta kb úgy kezelnek mint egy rabszolgát.

Annyi lényeg, hogy arról beszéltek, hogy mennyire sok olyan mémet láttak, hogy amikor a lány megfogja egy fiú kezét akkor lotyó de ha egy fiú megdug 10 nőt akkor az mekkora császár.

Én itt fel mertem vállalni azt a gondolatom, hogy igenis ez egy fiúnak jobban áll mint egy nőnek tetszik vagy nem és ez így alakult ki és ez természtes. Ugyanaz ahogy a csajoknál meg az egy teljesen elfogadott dolog, hogy a pasijuk ruháit pulcsijait stb hordják de ez fordított helyzetben már ugye, hogy jó hülyén nézne ki ha a fiú hordaná a lány cuccait.

Azt gondolom, hogy vannak olyan dolgok amik a fiúknak állnak jól és vannak olyanok amik a lányoknak. Ennyi.

Azóta pedig szerintük én egy roha.dék vagyok aki nem tisztel senkit

2021. jún. 4. 13:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/168 anonim ***** válasza:
89%

Kisegítő iskolába jártál, hogy ennyire nem vagy képes felfogni, amit magyaráznak neked?

Már elmagyarázták vagy 40-en, hogy NEM LESZ RBANC TŐLE EGY NŐ, HA CSAK A SZEX KEDVÉÉRT SZEXSZEL. Ez csak szélsőkonzervatív propaganda, amit a két számjegyű IQ-ddal olyan szépen bekajáltál, mint a 40-es évekbeli emberek azt, hogy a rádium javítja az egészséget.

Innentől nem lehet mit kezdeni veled, felesleges energiát fektetni bele. Mert buta vagy hozzá, hogy átgondold, amit mondanak neked.

2021. jún. 4. 17:54
 52/168 anonim ***** válasza:
93%

SOS kiutált a családom egy gondolatom miatt. Mit csináljak? 19.F

talán ne legyél szexista paraszt és változtass a gondokodásodon ha valaki legávná a himbálozó kukidat amitől olyan császárnak hiszed magad akkor is van pofád még ilyenekt mondani? Na ugye nem? Joggal utált meg a családod nem csoda...ha ilyen felfogású ember lenne a köreimben tuti távolodnék tőle. Ki vagy te hogy így diktálsz?...

2021. jún. 4. 17:54
 53/168 anonim ***** válasza:
94%
51-es teljesen egyetértek
2021. jún. 4. 17:56
 54/168 anonim ***** válasza:
92%
szerintem csak trollkodik szerencsétlen, életébe még csak rá se nézett nő, nem hogy lefeküdt vele :D
2021. jún. 4. 17:56
 55/168 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyen hülye utódok miatt döntenek úgy sokan, hogy nem akarnak szaporodni...
2021. jún. 4. 17:57
 56/168 anonim ***** válasza:
94%
általában a kamu vagy provokatív kérdésekre szokott hamar meglenni a 100 válasz..ez nem sok már és a kérdező reakciójából ítélve tuti az a céljha hogy feszültséget generáljon még ha nem is kamu a szotri akkor is ez a célja..így érdekes hogy még fenn van és nem vet szemet a modiknak hogy elég sokan azért megvetik a kérdezők de legyen fenn a pörgés miatt..
2021. jún. 4. 17:57
 57/168 anonim ***** válasza:
92%
Lekéne vágni a kérdező "kukacát" szó szerint és mindjárt nem hordana össze ennyi szarságot...
2021. jún. 4. 17:58
 58/168 anonim ***** válasza:
96%
Remélem, az egyik ilyen "rbanc" egyszer tökön rúgja a kedves kis megszólalásáért úgy, hogy még a vizeléshez is segítség kelljen...
2021. jún. 4. 17:58
 59/168 anonim ***** válasza:
93%
Tegyük fel, hogy a sztori igaz. Honnan veszi ez a mini-Einsten, hogy ezek a lányok nem röhögik ki egymás között, hogy micsoda nevetséges lúzer, amiért azt hiszi, hogy ilyen szánalmas hozzáállással bárki akarna második kört is? :D "Azt mondták, hogy nagy szoknyavadász, de azt se tudja, mihez kezdjen azzal, aki megszánja, és alá fekszik".
2021. jún. 4. 18:01
 60/168 anonim ***** válasza:
93%

Lehet kisegítőbe jár a kérdező..

Az, hogy valaki lefekszik valakivel, nem teszi r.banccá! Ez olyan elavult jelentéstartalmú kifejezés, mint a zabigyerek, agglegény, vénlány, megbecstelenít, pártában maradt, meg nem tudom mik vannak még hasonlóak. Tudjuk, hogy létezik ilyen, de amit jelent, az már egészen más színben van feltüntetve.

Tehát a lányokat nem megbecstelenítik, ha házasságon kívül vesztik el a szüzességüket, ettől a közvélekedés szerint nem érnek kevesebbet, tehát nem lesznek becstelenek, hanem kölcsönös beleegyezéssel élnek nemi életet. Amit régen elítéltek, mikor sötétség volt a fejekben, mára normálissá vált. A kifejezés létezik, csak kevesen használják, változott a jelentése, vagy egyszerűen kikopott, elavult..

Rengeteg ilyen van, manapság csak pár begyöpösödött, szélsőjobboldali, esetleg idősek közül páran(akik ebben nőttek fel)gondolkozik így..

Szerintem manapság a r.bancot azokra a nőkre használják, akiket nem bírnak. Lehet hosszú szoknyás szűz csak is r.banc, ha mondjuk beárult a főnöködnél, hogy hamarabb mentél el a munkából.

Már sima káromkodás szinten van a rbanc.

2021. jún. 4. 18:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!