SOS kiutált a családom egy gondolatom miatt. Mit csináljak? 19.F
Volt egy gondolatom amit egy beszélgetésnél fel mertem vállalni mert pont egy ilyen téma volt és azóta kb úgy kezelnek mint egy rabszolgát.
Annyi lényeg, hogy arról beszéltek, hogy mennyire sok olyan mémet láttak, hogy amikor a lány megfogja egy fiú kezét akkor lotyó de ha egy fiú megdug 10 nőt akkor az mekkora császár.
Én itt fel mertem vállalni azt a gondolatom, hogy igenis ez egy fiúnak jobban áll mint egy nőnek tetszik vagy nem és ez így alakult ki és ez természtes. Ugyanaz ahogy a csajoknál meg az egy teljesen elfogadott dolog, hogy a pasijuk ruháit pulcsijait stb hordják de ez fordított helyzetben már ugye, hogy jó hülyén nézne ki ha a fiú hordaná a lány cuccait.
Azt gondolom, hogy vannak olyan dolgok amik a fiúknak állnak jól és vannak olyanok amik a lányoknak. Ennyi.
Azóta pedig szerintük én egy roha.dék vagyok aki nem tisztel senkit
"igazából ott a pasi is és a csaj is csak egy nagy k..rva/utcafiú, hisz a férfi és a nő is nem szerelmet keres csak egy éjszakás kalandot"
És az miért baj, ha valaki nem élete párját keresi minden emberben, akire reagálnak a hormonjai? -.- Mi a franc baj van egy egyéjszakás kalanddal, ameddig mind fél konkrétan tájékoztatva van, hogy ez egy menet, aztán viszlát? Nem mindenki egy viktoriánus kori családregényben akar élni.
"de nem feküdhet le és nem smárolhat senkivel akivel nem olyan a szándéka. Illetve onnantól kezdve lesz ribizli."
Miert? Mert te azt mondtad? Milyen alapon mondod meg, hogy kollektive hogyan gondolkoznak, mire vagynak a nok?
Mindenki azt csinal a testevel amit akar.
Az csak a ferfi ego gyengeseget bizonyitja, hogy ennyire csokonyosen ragaszkodnak A HOZZAD HASONLO elavult gondolkodasuak ahhoz, hogy ha egy no kozeledik, akkor tuti erzelmi kapcsolatot akar. Azt kell akarnia, kulonban ertektelen lesz. Mert ti nem tudjatok feldolgozni, ha nem fonyeremenykent tekintenek ratok, es ha nem a kukacotok a vilag közepe. Ami ritka szanalmas.
“ Egy nő ha nő akar maradni akkor komoly kapcsolatot keres és ha kívánja a testi kontaktot max a vibrátort nyomhatja be magának de nem feküdhet le és nem smárolhat senkivel akivel nem olyan a szándéka.”
Hát én nő maradtam(az különösebben nem érdekel ha szerinted nem), de a húszas éveimben nem a vibrit nyomkodtam magamba ha kívántam a szexet, hanem bizony lefeküdtem férfiakkal akiktől nem akartam semmi komolyat. Most viszont komoly kapcsolatban élek.
Az meg h Majka mit mond🤣🤣🤣 Kezdem érteni a családodat.
34: Ez nem kontrázás.
Te csak vered a s.gged a földhöz, mint egy taknyos hülyegyerek, miközben azt bömbölöd NEKEM VAN IGAZAM, MERT... BLABLABLA KONZERVATÍV NEMI SZEREPEK... BLABLABLA...CSAK!!!". Attól, hogy rendíthetetlenül is erőszakosan sulykolod ugyanazt a frázist, még nem fogják értelmes emberek "elhinni" neked.
Hiába mondja 35 kommentelőből megközelítőleg 30, hogy nem értenek veled egyet. Hiába veszik a fáradtságot egyesek még arra is, hogy LOGIKAI résekre mutatnak rá a gondolatmenetedben.
Kérdező, te tényleg nem érted?
Agyacskád szerint nevezzük ri.binek azt, aki lefekszik egy házibulin. Te mit csinálsz? Ugyan ezt. Akkor te mi vagy? Hímrib.anc? Nos, igen. Ugyan olyan ROSSZ ember..
Azt meg hogy ezen röhögtök, gerinctelennek és szánalmasnak tartom. Te kihasználod ezt a lehetőséget, és össze-vissza teszel meg mindenkit, érzelmek nélkül. Hányinger.
3 éves kapcsolat után meg kavarás? Nos tényleg sokat érhetett neked az a 3 éves kapcsolat már ne haragudj, ha ki sem heverted.😀
Sok szeretettel és millió csókkal küldöm ezt a faxfejet annak a másik faxfej kérdezőnek, aki folyton erőlteti, hogy miért van feminizmus, ha egyszer a férfiak és a nők egyenlőek.
Na ezért, az ilyen gyökerek miatt. A férfi nyugodtan dugjon meg 100 csajt, mekkora menőség, de egy csaj ne élvezhesse a testiséget szabadon, mert rib*anc lesz belőle, nem "illik" 2-3 pasinál többel lefeküdnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!