Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS kiutált a családom egy...

SOS kiutált a családom egy gondolatom miatt. Mit csináljak? 19.F

Figyelt kérdés

Volt egy gondolatom amit egy beszélgetésnél fel mertem vállalni mert pont egy ilyen téma volt és azóta kb úgy kezelnek mint egy rabszolgát.

Annyi lényeg, hogy arról beszéltek, hogy mennyire sok olyan mémet láttak, hogy amikor a lány megfogja egy fiú kezét akkor lotyó de ha egy fiú megdug 10 nőt akkor az mekkora császár.

Én itt fel mertem vállalni azt a gondolatom, hogy igenis ez egy fiúnak jobban áll mint egy nőnek tetszik vagy nem és ez így alakult ki és ez természtes. Ugyanaz ahogy a csajoknál meg az egy teljesen elfogadott dolog, hogy a pasijuk ruháit pulcsijait stb hordják de ez fordított helyzetben már ugye, hogy jó hülyén nézne ki ha a fiú hordaná a lány cuccait.

Azt gondolom, hogy vannak olyan dolgok amik a fiúknak állnak jól és vannak olyanok amik a lányoknak. Ennyi.

Azóta pedig szerintük én egy roha.dék vagyok aki nem tisztel senkit

2021. jún. 4. 13:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/168 A kérdező kommentje:

40.De nekem ez jobban mutat.

Én azért csinálom, hogy menősködjek utána a baráti körben.

Az a csaj is akivel volt ezaz egy ő is egy olyan volt akit a társaságunk kiszúrt, hogy milyen jól néz ki aztán fogtam magam odamentem és jött minden ami kellet. És igen innentől kezdve a lány egy ri.banc lett én pedig az ász aki megkaparintotta, egy trófea.

36.Változni mindig lehet.

Azt nem mondtam, hogy aki r.banc az az is marad. Az voltál és átmentél nőbe

2021. jún. 4. 17:30
 42/168 anonim ***** válasza:
98%
Teljes szívemből kívánom neked sose legyen kapcsolatod, mert az nem ilyen kisfiúknak való
2021. jún. 4. 17:32
 43/168 anonim ***** válasza:
96%

" Egy nő ha nő akar maradni "

Bírom mikor egy férfi akarja megmondani, mit kell tennie egy nőnek, hogy nő maradjon!:DD

Figyelj kisfiú! Attól, hogy te és az 5 kretén haverod így gondolja, a világ, pláne a felvilágosultabb részre, többmillió, akár milliárd ember nem így gondolja!

Lehet ám mindent beszélni egymást közt elszigetelt környezetben, de ezért nem csak téged, hanem az összes haverod ki fogják szorítani a felnőtt életből. Fogalmam sincs milyen terveid vannak, de amint munkahelyre kerülsz, egyetemre, vagy akárhova és összefutsz másokkal, hatalmasat fogsz szívni, ha a szélsőséges nézeteid hangoztatod.. Nem jutsz át a HRen, nem vesznek fel majd sehova. Ha ebben ilyen korlátolt vagy, biztos vannak még olyan tévképzeteid, amik megbotránkoztatnak másokat. Nyiss egy kicsit, beszélgess más közegben élő emberekkel, hallgass és tanulj, hogy lehessen rálátásod a dolgokra. Azért mert a barátaidnál úgy van, a világnál még nem úgy van.. erről szóltak volna a tini évek, hogy ezt megtanuld.. mit csináltál helyette?

Az meg teljesen oké, hogy akivel lekezelő vagy, akit lenézel, az nem fog veled jópofizni akkor sem, ha családtag.. nem tudom mit csodálkozol, a felnőtt életben már senkinek sem muszáj kedvelnie téged csak azért, mert a rokona vagy.. a viselkedésed, gondolkodásod alakít ki bizalmi, szeretetkapcsolatokat.. ha ez alapján nem vagy méltó mások szeretetére és támogatására, akkor nem másokkal van gond..

2021. jún. 4. 17:32
 44/168 anonim válasza:
12%

Elég sokan értenek egyet azzal a válaszokban, hogy (ki)utálni kellene otthon a kommentelőt a megszólalásáért, vagy hogy mennyire örül hogy nem az ő gyereke.

Ha már a szülő annyira odaadóan nevelte a porontyát hogy ilyen nézetei vannak, akkor legalább amikor kibújik a szög a zsákból, vegye a fáradságot, és üljön is le vele beszélgetni. Komolyan, szerencsétlen 19 éves gyerek ide jön fel, a kérdése úgy szólt: "mit csináljak?", közben kb 40 komment arról szól, milyen gáz a srác. Normális véleményformációra a családja kéne nevelje, a kommentelők pedig a valódi kérdésre kéne válaszoljanak. Értem én, hogy mindenki nagyon meg akarja mondani hogy mennyire megbántódott a kérdező véleményétől, de érezhető hogy a véleménye a kommentek után sem változott, és kibékülni sem fog hamarabb a családjával. Nagyon haszontalan ami itt történik.

2021. jún. 4. 17:33
 45/168 anonim ***** válasza:
20%

Egyébként szerintem nőknél és férfiaknál is teljesen lényegtelen, hány emberrel dugtak már, amíg az kölcsönös beleegyezésen alapult felnőttek között. Férfiaknál is ugyanolyan szomorú, ha csak az ex felejtése miatt dug meg másokat, ahogy nőknél is ugyanilyen. Mert maga a szex motivációja szomorú, kétségbeesett, nagyon nincs rendjén, és mindkét nem ugyanazt érzi.

Szerintem a te/ti egyéjszakásotok is úgy gondolta, hogy hű de jó pasi, kell nekem. Ha meg csak egy éjszakára kellettetek neki, nem keres és akar kapcsolatot én elgondolkoznék, mit toltatok el az alatt az egy este alatt..

2021. jún. 4. 17:36
 46/168 anonim ***** válasza:
97%

#45, szerintem nem ez az első hülyesége amit ellő, ahogy előttem is írták.

Gyerekként viselkedik, hisztizik, hogy nem értenek vele egyet.

Nem fog velük kibékülni, ha nem változtat a nézetein.

Biztos beszéltek már vele, de rájöttek, hogy reménytelen. A nézetein változtatni pedig tényleg reménytelen, nem is a mi dolgunk.

Azért nem annyira haszontalan, hátha tanul egy kis emberséget.

2021. jún. 4. 17:41
 47/168 A kérdező kommentje:

Egyébként szerintem nőknél és férfiaknál is teljesen lényegtelen, hány emberrel dugtak már, amíg az kölcsönös beleegyezésen alapult felnőttek között.

Akkor gyakorlatilag a nő előre közli, hogy ri.banc lesz? hát az nagyon jó xddddd

2021. jún. 4. 17:43
 48/168 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, te most trollkodsz? Remélem, hogy igen.
2021. jún. 4. 17:50
 49/168 anonim ***** válasza:
97%

remélem mihamarabb törlik a kérdést szerintem fogják is..

nem csodálom hogy a családod megutált én is megutálnálak sőt kitagadnálak az biztos..amúgy sejthető hogy trollkodik nagyon tollja..

2021. jún. 4. 17:51
 50/168 anonim ***** válasza:
97%

Sírok a röhögéstől! Fel kellene nőni, a szexuális élethez meg főként, egyelőre ott tartasz, hogy nem is érdemes szexelni, úgysem tudod, hogy mi a jó.

Nehogy már a haveroknak menősködés, meg trófea gyűjtés legyen a férfiasságod mutatója, ez szánalmas! A szexben akkor vagy jó, ha 1 nőt ki tudsz elégíteni, ezt viszonylag kevés alkalommal sikerül elsőre, úgyhogy a mennyiség helyett érdemes a minőségre tenni a hangsúlyt. Akkor leszel jó a szexben, ha feltérképezed, mit akar, és te mit szeretnél, és ezek összecsengenek!

Attól, hogy fűt-fát megdugsz pont annyira leszel elítélendő, mint egy nő, semmi különbség, ráadásul ettől valódi tapasztalatokat nem szerzel.

2021. jún. 4. 17:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!