Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS kiutált a családom egy...

SOS kiutált a családom egy gondolatom miatt. Mit csináljak? 19.F

Figyelt kérdés

Volt egy gondolatom amit egy beszélgetésnél fel mertem vállalni mert pont egy ilyen téma volt és azóta kb úgy kezelnek mint egy rabszolgát.

Annyi lényeg, hogy arról beszéltek, hogy mennyire sok olyan mémet láttak, hogy amikor a lány megfogja egy fiú kezét akkor lotyó de ha egy fiú megdug 10 nőt akkor az mekkora császár.

Én itt fel mertem vállalni azt a gondolatom, hogy igenis ez egy fiúnak jobban áll mint egy nőnek tetszik vagy nem és ez így alakult ki és ez természtes. Ugyanaz ahogy a csajoknál meg az egy teljesen elfogadott dolog, hogy a pasijuk ruháit pulcsijait stb hordják de ez fordított helyzetben már ugye, hogy jó hülyén nézne ki ha a fiú hordaná a lány cuccait.

Azt gondolom, hogy vannak olyan dolgok amik a fiúknak állnak jól és vannak olyanok amik a lányoknak. Ennyi.

Azóta pedig szerintük én egy roha.dék vagyok aki nem tisztel senkit

2021. jún. 4. 13:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/168 anonim ***** válasza:
89%

“Szerintem a kérdező arra próbált célozni, hogy egy lány ne adja könnyen magát,”

Szerintem meg mindenki azt csinál amit akar. ☺️☺️☺️

2021. jún. 4. 15:17
 22/168 anonim ***** válasza:
88%

Ez tényleg szexista és tiszteletlen. Te meg inkább bevágtad a hisztit, minthogy átgondoltad volna, miért tartják problémásnak a mentalitásodat.

Mi lesz akkor, ha egy nő lefekszik 50 férfival? "Elhasználódik"? "Erkölcsileg megbomlik"? "Kihullik a haja?". Ha védekezik, és nem szed össze betegségeket, akkor nincsen semmilyen tudományosan felróható negatív hatása a sok szexnek. Pláne olyan, ami csak a nőket támadja.

Nekem inkább szimpatikus, ha valaki nem idióta konvencióktól terrorizálva éli az életét, legyen az férfi vagy nő.

2021. jún. 4. 15:20
 23/168 anonim ***** válasza:
86%
mindenki úgy él ahogy akar, egy nőnek az értékét nem az fogja meghatározni, hogy hány emberrel feküdt le, még akkor sem ha te és a szexista kispajtásaid így gondolják
2021. jún. 4. 15:25
 24/168 anonim ***** válasza:
93%
Téged 3 különböző pasi megd** k*rva leszel?
2021. jún. 4. 15:35
 25/168 anonim ***** válasza:
10%

Hát igazad is van meg nem is:

Ha egy férfi csak 1-2 csajjal volt az azért jel, hogy valami nem stimmel vele hisz nem véletlenül nem tud becsajozni, szóval a sok csaj egy jele annak, hogy a pasi tud valamit vagy legalábbis nincs semmi problémája ami miatt ugye antiszoc lenne.

Viszont ugyanez igaz egy csajra, ha csak 1-2 pasija volt az azért egy jel hogy okkal nem igazán kellet egy pasinak. Tehát e téren részben igazad van, DE

nincs igazad abban, hogy a mindenkit kúrunk pasi jobb mint ugyanez csajban, mert igazából ott a pasi is és a csaj is csak egy nagy k..rva/utcafiú , hisz a férfi és a nő is nem szerelmet keres csak egy éjszakás kalandot, tehát egyik sem jobb a másiknál.

Összességében tehát nincs igazad.

2021. jún. 4. 15:50
 26/168 anonim ***** válasza:
86%

Szóval ha téged a barátnőd megcsalna 10 palival, egyáltalán nem fájna, mi? Elmondom neked, amire neked van jogod arra egy nőnek is

És amit adsz másoknak, pontosan azt érdemled

2021. jún. 4. 15:53
 27/168 anonim ***** válasza:
66%

Most mindenki utálni fog de azért leírom. Nem értek egyet a kérdezővel, de de most nem is ez a lényeg. Arrol van szó hogy ennyi miatt nem utál ki a család.

Kérdező lehet higy valami ultra bunkó stílusban adtad elő magad, ilyet tudok elképzelni.

Végül ami a legfontosabb nem baj ha felvállalod a véleményed, ha felnőtt ember vagy akkor fogadd el hogy nem fog mindenkinek tetszeni. Biztos nem ennyi miatt fognak megutálni. Mert ha a szüleid szeretnek akkor azt nem lehet egyszerűen eltörölnk. Ezért gondolom higy valami más feszültség is lehet a háttérben.

Ha más a vélemény akkor valóban ki lehet fejteni, beszélgetni, békésen vitázni. Ez gyakori barátok között is. Szóval ne tegyél semmit csak viselkedj normális felnőtt ember módjára.

2021. jún. 4. 16:08
 28/168 anonim ***** válasza:
81%

Már miért lenne r*bnc az, aki 3 férfival van együtt egyszerre? Szerintem az ő dolga, ha a kapcsolata a férfiakkal olyan, plusz meg van a bizalom és egyetértés, akkor pont hogy nem r*bnc, hanem nő (a valós életben nem úgy működik a sz*x, mint a prnóban). Egy pasi azt se tudja, hogy egy nővel mit kezdjen sokszor, nemhogy hárommal xD.

Szerintem az a gáz, mikor egy ember (nemtől függetlenül) tisztelet és érzelmek nélkül d*g fűt fát.

De igazság szerint ez most nem is a kérdéshez tartozik xD

Viszont megértem a családodat, hogy kissé megundorodtak tőled. Lehet azt érzik, hiányzik belőled a tisztelet ezért ők sem tisztelnek téged. Főleg anyukádat értem meg, ha megsértődik és ellenszenvesnek lát, hisz ő is nő. Lehet neki is több kapcsolata volt apukád előtt, de az a lényeg, hogy milyen ember, nem az, hogy mennyi férfival volt előbb.

Plusz az öltözködéshez odakanyarodva: a férfiak testi felépítésük végett sokszor nem is tudnák felvenni a párjuk ruháit (pl én xs méret vagyok, barátom xl...). Viszont van, hogy az én samponom használja, szereti a parfümöm illatát és simogatja a hajamat, mert tetszik neki. Ugyanezt a nők is megteszik párjukkal.

(Azt még hozzáteszem, hogy én is és barátom is szűzen találkoztunk és 10 év alatt egyszer sem csaltuk meg egymást. Szóval a vélemyénnyel nem magamat védem, hanem csak leírtam a látásmódomat.)

Pár hónap múlva lehet elfelejtik az incidenst, főleg ha jó irányba változol és érettebbé válsz.

2021. jún. 4. 16:09
 29/168 anonim ***** válasza:
85%
28, de simán kiutálja a család azt a férfitagot, aki szerint a nők kevesebbet érnek a férfiaknál, kevesebb dolgot tehetnek meg, különben megvetendőek. Pusztán azért, mert nem farok van a lábuk között. Az ilyen nemi előítélet, megkülönböztetés, lenézés pont az a dolog, amiért lehet utálni valakit, hisz lenéz téged olyanért, amiről nem tehetsz.
2021. jún. 4. 16:22
 30/168 A kérdező kommentje:

Ha kapcsolatban vagy és amíg úgymond el vagy kötelezve akkor nyilván nem.

De most vegyünk egy példát mondjuk egy bulin.

Se a fiúnak se a lánynak nincsen senkije megtetszenek egymásnak és lefeküdnek. Ez hidd el, hogy egy fiúnak sokkal jobban áll. Egy nő ha nő akar maradni akkor komoly kapcsolatot keres és ha kívánja a testi kontaktot max a vibrátort nyomhatja be magának de nem feküdhet le és nem smárolhat senkivel akivel nem olyan a szándéka. Illetve onnantól kezdve lesz ribizli.

Nekem is egy ilyen kapcsolatom volt házibulin ami éjszakás a 3 éves kapcsolatom után és másnap már a baráti körben egy ász voltam és lányon meg röhögtünk, hogy egy mekkora rib.anc, hogy csak úgy simán odaadta magát. Ez így működik tetszik vagy nem tetszik.

Ahogyan Majka is mondta egyszer az egyik műsorban: Ha pasiként sok csajod van az menő.

Ha csajként van sok palid akkor r.ibanc

És ezt nagyon adom mert így van.

Ha egy kapcsolatban vagy valakivel akkor az más tészta. Ahogy a védekezés is az mert aki ilyen egyéjszakásba nem használ gumit az tényleg egy őrült.

2021. jún. 4. 16:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!