Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS kiutált a családom egy...

SOS kiutált a családom egy gondolatom miatt. Mit csináljak? 19.F

Figyelt kérdés

Volt egy gondolatom amit egy beszélgetésnél fel mertem vállalni mert pont egy ilyen téma volt és azóta kb úgy kezelnek mint egy rabszolgát.

Annyi lényeg, hogy arról beszéltek, hogy mennyire sok olyan mémet láttak, hogy amikor a lány megfogja egy fiú kezét akkor lotyó de ha egy fiú megdug 10 nőt akkor az mekkora császár.

Én itt fel mertem vállalni azt a gondolatom, hogy igenis ez egy fiúnak jobban áll mint egy nőnek tetszik vagy nem és ez így alakult ki és ez természtes. Ugyanaz ahogy a csajoknál meg az egy teljesen elfogadott dolog, hogy a pasijuk ruháit pulcsijait stb hordják de ez fordított helyzetben már ugye, hogy jó hülyén nézne ki ha a fiú hordaná a lány cuccait.

Azt gondolom, hogy vannak olyan dolgok amik a fiúknak állnak jól és vannak olyanok amik a lányoknak. Ennyi.

Azóta pedig szerintük én egy roha.dék vagyok aki nem tisztel senkit

2021. jún. 4. 13:20
 121/168 A kérdező kommentje:
én csak a tényeket közlöm
2021. jún. 5. 18:12
 122/168 anonim ***** válasza:
100%
121.ki kért erre az a kérdés?
2021. jún. 5. 18:12
 123/168 A kérdező kommentje:
nem fogom hagyni magam ellenetek kész. ha valamire váloszoltok arra én is válaszolok
2021. jún. 5. 18:15
 124/168 anonim ***** válasza:
92%
123.mámrint a családnál ki kérte hogy közöld a tényeket?
2021. jún. 5. 18:19
 125/168 A kérdező kommentje:
Ez volt a téma. Tilos hozzászólni?
2021. jún. 5. 18:21
 126/168 anonim ***** válasza:
96%

"Egyébként ezt inkább annak veszem, hogy megfutamodtál.

Habár megértem mert úgysem bírnál el velem.

felét nem bírnád annak amit én bírok

sőt a 10%-át se xdddd"

De aranyos vagy, hogy ezt mind elhiszed magadról. :D Amúgy azt tudod, hogy ha túl sokat bírsz, az ugyanúgy probléma, mintha nem bírnál másfél percet sem, ugye? Persze ilyen kisfiúknál még akadhatnak nehézségek, de ha nem megy, nem kell erőltetni. ;)

2021. jún. 5. 18:22
 127/168 anonim ***** válasza:
93%
125.talán bunkó paraszt módon szóltál hozzá...milyen téma ez csalában? jesszus
2021. jún. 5. 18:23
 128/168 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, eszméletlenül logikátlan vagy. Az az alaptézised, hogy egy csaj ne feküdjön le senkivel, mert akkor r*banc. De ha írsz egy privátot, hogy menjek át, én ezt elutasítom, akkor szerinted megfutamodom.

Sírok a röhögéstől.

2021. jún. 5. 18:24
 129/168 A kérdező kommentje:
És az miért is probléma? Azért mert a barátnőm amikor együtt voltunk elment úgy kb 10-szer? xddddd
2021. jún. 5. 18:26
 130/168 A kérdező kommentje:
per alkalom
2021. jún. 5. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!