Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS kiutált a családom egy...

SOS kiutált a családom egy gondolatom miatt. Mit csináljak? 19.F

Figyelt kérdés

Volt egy gondolatom amit egy beszélgetésnél fel mertem vállalni mert pont egy ilyen téma volt és azóta kb úgy kezelnek mint egy rabszolgát.

Annyi lényeg, hogy arról beszéltek, hogy mennyire sok olyan mémet láttak, hogy amikor a lány megfogja egy fiú kezét akkor lotyó de ha egy fiú megdug 10 nőt akkor az mekkora császár.

Én itt fel mertem vállalni azt a gondolatom, hogy igenis ez egy fiúnak jobban áll mint egy nőnek tetszik vagy nem és ez így alakult ki és ez természtes. Ugyanaz ahogy a csajoknál meg az egy teljesen elfogadott dolog, hogy a pasijuk ruháit pulcsijait stb hordják de ez fordított helyzetben már ugye, hogy jó hülyén nézne ki ha a fiú hordaná a lány cuccait.

Azt gondolom, hogy vannak olyan dolgok amik a fiúknak állnak jól és vannak olyanok amik a lányoknak. Ennyi.

Azóta pedig szerintük én egy roha.dék vagyok aki nem tisztel senkit

2021. jún. 4. 13:20
 131/168 anonim ***** válasza:
85%
De aranyos, a 19 éves kisfiú azt hiszi. Hagyjátok már a trollocskát! Valószínűleg tényleg csak ilyen kis rongyok jutnak neki, aztán még ezekre is büszke. Pedig azt, hogy az ilyen könnyű kis ribik megállnak neki, mármint, hogy képes ki tudja milyen nőkre is rámászni... Hallgatni kéne mélyen.
2021. jún. 5. 18:27
 132/168 anonim ***** válasza:
90%
Ebből a válaszból remekül látszik, hogy még egy nő sem ment el veled, maximum neked van annyi eszed, hogy bevedd a színlelésüket. Mondj még légyszi ilyeneket, hadd röhögjünk tovább. :DD
2021. jún. 5. 18:28
 133/168 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező én még mindig nem értem mi a kérdésed!?
2021. jún. 5. 18:36
 134/168 anonim ***** válasza:
90%

"nem fogom hagyni magam ellenetek kész."

Értem én, hogy azt hiszed menci vagy, de nagyon nem. Ez nem makacsság, hanem már gyerekes. Teljesen begyepesedett az agyad, nem tudod elfogadni ha másoknak van igaza, aztán hisztizel, mint egy óvodás.

És mi van akkor ha a barátnőd elment tízszer? Mintha más erre nem lenne képes. Saját dolgod, senkit nem érdekel.

Amúgy meg elmondom neked azt, hogy valaki elmegy lehet színlelni. Nem is olyan nehéz. Főleg a nőknek. Tudod, miért színlel ilyet egy nő? Nagyrészt, hogy te jobban élvezd és ő is igazán egyszer elmenjen. De úgy rendesen :D

És mivel nem vagyunk hülyék, hogy ezt elmondjuk nektek, fogalmatok sincs róla.

Tételezzük fel, hogy igaz. Hát akkor tényleg büszke lehetsz erre, nagy teljesítmény. Tudod lenne nagy teljesítmény? Egy lányért hajtani hónapokon keresztül. Aki alapból nehezen megy el, de te eléred nála úgy, hogy élvezze is. De a te fajtád erre nyilván nem képes. Na meg arra, hogy hónapokat várjatok egy lány miatt, jézusom😂

Ennyit arról a nagy zsenifiú agyadról és a méhecske beporzós életed részéről.

Már nincs kedvem veled tovább veszekedni, mert úgy sem fogod fel a tökmagnyi agyaddal mi a r*bi jelentése. Na meg, a menőé.

2021. jún. 5. 19:27
 135/168 anonim ***** válasza:
88%
bla bla blah kérdező nagyon uncsi vagy már...
2021. jún. 5. 19:38
 136/168 anonim ***** válasza:
25%
Na már azért csak el fog csendesülni ez a kérdés mert már nem is kérdés ez hanem átfog menni fórum szintre aztán ez is úgy végződik, hogy lezárják törlés helyett azt mindenki néz eggyett mint a babás clostybegyit kérdésnél..
2021. jún. 5. 19:43
 137/168 anonim ***** válasza:
89%
SOS mintha sietős lenne hogy visszanyerje családja szeretét miközben itt ráér mindenkivel közölni a tényekét...
2021. jún. 5. 20:06
 138/168 qkker1 ***** válasza:
89%

"Elmondtam ,hogy a férfinek jobban áll ha azt mondja, hogy nézd milyen csajt húztam meg a tegnapi buliban "

Egy FÉRFI nem így gondolkodik, maximum a kis taknyos fiúcskák álmodoznak arról, NŐ-t kapnak, de csak az amerikai barátnő marad nekik!

2021. jún. 5. 20:27
 139/168 anonim ***** válasza:
93%
MÁr 138 választ kapott...érthetetlen hogy a gyakorisok szerint nincs ebben semmi ami ok lehet törlésre..
2021. jún. 5. 20:36
 140/168 anonim válasza:
16%

Valószínűleg itt majdnem az összes kommentelő nőből, állszentekből, feministákból vagy olyanokból áll akik nem igazán társasági emberek.

A legtöbb férfi szemében az menő ha egy csávónak sok csaja volt. A legtöbb nő szemében meg egyértelműen nem megbízható az a férfi. Szóval sok ember szemében lehet egy ilyen férfi egy “császár”.

Viszont ha egy nőnek volt sok palija akkor az a legtöbb nő és férfi szemében is egy r*banc. Hiába vigasztaljátok itt magatokat azzal hogy a kérdezőt piszkáljátok. Attól még ez nem változik. Azért kapsz ennyi negatív kommentet kérdező, mert alapból egy ilyen kérdésre f*sznak sincs kedve válaszolni, de itt ez a sok ember nagyon magára vette azt amit írtál és nem bírták megállni hogy ne írjanak valamit, amivel magukat vigasztalják.

Azt kérdezted mit csinálj.

Ha a családod szeretete ennyire fontos neked, akkor ad be a derekadat és mond nekik azt hogy átgondoltad amit mondtál múltkor és rájöttél hogy nem volt igazad, szóval hazudj. Ha meg nem fontos hogy most SOS-ben vissza szerezd a szeretetüket, akkor sz*rd le a témát, ne beszélj velük aztán majd lenyugszanak idővel, bár az ilyenek úgyis keresnek valami mást amivel utálhatnak, mert mindig kell valakit utálni, főleg a nőknék megy ez a gondolatmenet. Csak néz meg egy pár munkahelyet, csoportot ahol csak nők vannak. Gusztustalan amit egymással csinálnak.

2021. jún. 5. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!