Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS kiutált a családom egy...

SOS kiutált a családom egy gondolatom miatt. Mit csináljak? 19.F

Figyelt kérdés

Volt egy gondolatom amit egy beszélgetésnél fel mertem vállalni mert pont egy ilyen téma volt és azóta kb úgy kezelnek mint egy rabszolgát.

Annyi lényeg, hogy arról beszéltek, hogy mennyire sok olyan mémet láttak, hogy amikor a lány megfogja egy fiú kezét akkor lotyó de ha egy fiú megdug 10 nőt akkor az mekkora császár.

Én itt fel mertem vállalni azt a gondolatom, hogy igenis ez egy fiúnak jobban áll mint egy nőnek tetszik vagy nem és ez így alakult ki és ez természtes. Ugyanaz ahogy a csajoknál meg az egy teljesen elfogadott dolog, hogy a pasijuk ruháit pulcsijait stb hordják de ez fordított helyzetben már ugye, hogy jó hülyén nézne ki ha a fiú hordaná a lány cuccait.

Azt gondolom, hogy vannak olyan dolgok amik a fiúknak állnak jól és vannak olyanok amik a lányoknak. Ennyi.

Azóta pedig szerintük én egy roha.dék vagyok aki nem tisztel senkit

2021. jún. 4. 13:20
 141/168 anonim ***** válasza:
89%
140.ez az úgynevezett double standard ami gusztustalan...
2021. jún. 5. 20:39
 142/168 qkker1 ***** válasza:
93%

"És az miért is probléma? Azért mert a barátnőm amikor együtt voltunk elment úgy kb 10-szer?"

Marok Marcsa hová ment?

2021. jún. 5. 20:43
 143/168 anonim ***** válasza:
88%

Már szerintem hanyagolni kéne ezt a kérdést és nem adni a kérdezőnek figyelmet, mert láthatóan szereti gerjeszteni a feszültséget a stílusával...

Egy idő után úgyis el fog halni ez a kérdés iránti érdekődés aztán már nem lesz ekkora szája.

2021. jún. 5. 20:45
 144/168 anonim ***** válasza:
91%
10x volt orgazmusa alkalmanként. Biztos nem játszotta meg 🙂
2021. jún. 5. 20:47
 145/168 anonim ***** válasza:
93%

Mindig az jut eszembe az ilyen okoskodásokról, hogy "ha a nő mocskosabb lesz az érintésedtől, a kezedet kéne nézegetned".

Ha ezt megfordítjuk, az azt jelenti, hogy a férfi mocskos. Mert ha nőhöz ér, a nő "veszít az értékéből". A nővel való érintkezés nem okoz a férfiakban értékcsökkenést. Tehát férfiakkal kapcsolatba kerülni olyan, mint szarba lépni; a férfi a szar, ami összedzsuváz.

2021. jún. 5. 21:17
 146/168 anonim ***** válasza:
94%
Ez egy ékes példája a double standarnak...
2021. jún. 5. 21:19
 147/168 anonim ***** válasza:
86%

Azt lehagytam, hogy bármibe lefogadom, hogy az ilyenek szerint van különbség, ha egy nő 10 férfival, vagy 10 nővel szexel, ill. ha egy férfi szexel 10 nővel vagy férfival, tehát a konklúzió ugyanaz, a kérdezőnek a pénisszel való kontakt miatt lesz valaki undorító. Azért ez mennyire durva ellentmondás lehet.

Ha lenne olyan cselekedet, amivel másokat gusztustalanná teszek, arra nem lennék büszke.

2021. jún. 5. 21:27
 148/168 anonim ***** válasza:
10%
na azt hiszem nem fogom már követni ezt a kérdést mert semmi új nincs már és kiidegel ez a stílus és gondolkodás na sziasztok...
2021. jún. 5. 21:30
 149/168 anonim ***** válasza:
95%
148. De miért kell ezt bejelenteni? XD
2021. jún. 6. 00:10
 150/168 anonim ***** válasza:
11%
149.hé a kérdező simán bejelent ilyen dolgokat akkor én miért ne?
2021. jún. 6. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!