Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS kiutált a családom egy...

SOS kiutált a családom egy gondolatom miatt. Mit csináljak? 19.F

Figyelt kérdés

Volt egy gondolatom amit egy beszélgetésnél fel mertem vállalni mert pont egy ilyen téma volt és azóta kb úgy kezelnek mint egy rabszolgát.

Annyi lényeg, hogy arról beszéltek, hogy mennyire sok olyan mémet láttak, hogy amikor a lány megfogja egy fiú kezét akkor lotyó de ha egy fiú megdug 10 nőt akkor az mekkora császár.

Én itt fel mertem vállalni azt a gondolatom, hogy igenis ez egy fiúnak jobban áll mint egy nőnek tetszik vagy nem és ez így alakult ki és ez természtes. Ugyanaz ahogy a csajoknál meg az egy teljesen elfogadott dolog, hogy a pasijuk ruháit pulcsijait stb hordják de ez fordított helyzetben már ugye, hogy jó hülyén nézne ki ha a fiú hordaná a lány cuccait.

Azt gondolom, hogy vannak olyan dolgok amik a fiúknak állnak jól és vannak olyanok amik a lányoknak. Ennyi.

Azóta pedig szerintük én egy roha.dék vagyok aki nem tisztel senkit

2021. jún. 4. 13:20
 111/168 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, kérdező, ha egy nő/lány meg van elégedve veled az ágyban, akkor nem csak egy éjszakát akar veled eltölteni. Vagyis ha nem keresett utána, sőt, a telefonszámát sem adta meg, akkor nagyon béna lehetsz.
2021. jún. 5. 16:37
 112/168 anonim ***** válasza:
95%

"De igen pont ezért lesz értékes egy fiú ebben az esetben mert ő megcsinálta tepert és melózott azért a szexért.

A csajnak meg ebben az esetben annyit kell csinálnia, hogy ráír a világon akárkire, hogy szia gyere át és kész is van a dolog."

Na, most már teljesen elvesztem. Tehát az a fiú részéről a teperés, hogy pl. autóba ül a lány első csettintésére? Akárhogy is nézem, a te logikád alapján itt maximum a fiú adja magát könnyen, tehát egyedül ő lehetne a "r*banc". (Mondjuk én senkit nem tartok ilyesmi miatt annak, de a kérdező igen, úgyhogy...) A lány irányít, a fiú pedig úgy táncol, ahogy ő fütyül. Tényleg nem áll össze, hogy ilyen helyzetben ki az alárendelt fél?

Amúgy lehet, hogy azért esik nehezére a hozzád hasonlóknak nőket (bocsánat, lányokat) találni, mert a legtöbbjük nagyon okosan még bottal sem piszkálna meg olyan embereket, akik így gondolkodnak. Aki meg igen, az valószínűleg utána sokkal jobban kibeszél a hátad mögött a barátnőinek, mint te őt a haverjaidnak. Szerinted melyikőtök teljesítményét könnyebb értékelnie a másik félnek? Az összes barátnője tisztában lesz vele, hogy ilyen kisfiúkkal nem szabad legközelebb leállni, maximum egy egy estés szórakozás kedvéért. Csodálkozol, hogy ezek után nehéz találni egy másik csajt?

Komolyan nagyon jókat röhögtem rajtad tegnap óta. Főleg az a trófeás mondatod tetszett, amit nem sikerült rendesen megfogalmaznod, mert vagy nem tudod, mit jelent a trófea szó, vagy azt nem tudod, mire szokták ilyen eseben használni. Lehet, hogy inkább az iskolában kellett volna figyelni, és akkor most nem ott tartanál, hogy 19 évesen az életed legnagyobb dicsősége, hogy lefeküdt veled valaki. De tudod mit, nyugodtan maradjon ilyen a mentalitásod, úgysem érezheted már magadat ilyen "menőnek" túl sokáig, mert egyetlen nő (sőt, barátként férfi sem) fog veled leállni még beszélgetni sem. :) Csak nem kell hisztizni, ha kiraknak otthonról és nem lesznek normális emberi kapcsolataid még a saját családoddal sem. Mondjuk erősen hajlok afelé, hogy kamu provokáció az egész, de attól még sajnos tényleg léteznek ennyire szánalmas emberek...

2021. jún. 5. 16:50
 113/168 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne küldj privátot. Nem érdekelsz, nem megyek át este.
2021. jún. 5. 17:51
 114/168 anonim ***** válasza:
100%
113,mit küldött :D érdekelne
2021. jún. 5. 17:54
 115/168 anonim ***** válasza:
100%

A 111-es kommentemre írta (amiben azt írom, hogy ha csak egy éjszakára kell egy lánynak, akkor biztos béna az ágyban):

"Ha csaj akkor gyere át aztán meglátjuk ki a béna :D"

2021. jún. 5. 17:58
 116/168 A kérdező kommentje:

Jólvan diszkréten akartam kezelni de ha te ezt kiteszed ide akkor okés ez is itt lesz.

114. erre írtam neki privátot:

Tudod, kérdező, ha egy nő/lány meg van elégedve veled az ágyban, akkor nem csak egy éjszakát akar veled eltölteni. Vagyis ha nem keresett utána, sőt, a telefonszámát sem adta meg, akkor nagyon béna lehetsz

Azt mondtam neki, hogyha csaj akkor jöjjön át és meglátjuk ki a béna.

Egyébként ezt inkább annak veszem, hogy megfutamodtál.

Habár megértem mert úgysem bírnál el velem.

felét nem bírnád annak amit én bírok

2021. jún. 5. 18:05
 117/168 A kérdező kommentje:
sőt a 10%-át se xdddd
2021. jún. 5. 18:06
 118/168 anonim ***** válasza:
100%

KÉrdező mit lovagolsz még ezen?

mit akarsz tenni az a kérdés!

2021. jún. 5. 18:07
 119/168 anonim ***** válasza:
96%

"Habár megértem mert úgysem bírnál el velem.

felét nem bírnád annak amit én bírok"

Sírok 😂 Én már lassan a secondhand szégyenérzetet nem bírom, amit okoznak a kommentjeid, kérdező.

2021. jún. 5. 18:09
 120/168 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik, hogy valaki ennyire unatkozzon...
2021. jún. 5. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!