Miért jó az önállóság, amikor sokkal könnyebb a mamahotel, miért akarják az emberek a nehezebb életét és költöznek el a szülőktől? Ilyen mazochista lenne az ember?
36 éves vagyok és egy nagyon jó munkalehetőség miatt 1 éve elköltöztem a szüleimtől 200 kmre.
Hát egy év után is érzem mennyivel nehezebb az élet egyedül... sokkal nehezebb..
Kedves Kérdező!
Az én ismeretségi körömben is több ilyen van. Az egyik a családban így róla kicsit többet tudok. Ő is 36 éves férfi mint Te. Nemcsakhogy "otthon" lakik, de se kutyája, se macskája, se kocsija, de még egy nyamvadt szobanövénye sincs. Megjegyzem potencia problémái neki is vannak. Na ő pont most szívta meg. Történt ugyanis, hogy mindkét szülő beteg lett. Mert bizony nálad is el fog jönni azaz idő, amikor fordul a kocka. Úgyhogy most szépen mos, főz, takarít. Mondhatnánk hogy ez nem Sors csapás, hiszen attól még hogy nem lakunk otthon mi is gondoskodnánk a szüleinkről. De ennek a fiúnak ez olyan szenvedés, hogy azt elképzelni se tudjátok. Így felhívom a figyelmedet, hogy amit te most szenvedésnek élsz meg, azt a szüleid zokszó nélkül teszik meg több évtizede helyetted. Szóval nem vagyunk mazohisták, de szadisták se hogy ezt tegyük mással. Az oké hogy Neked potenciaproblémáid vannak, de akinek nincs szerinted annak milyen lehet, hogy 36 éve nem dughatnak egy jót, csak ha Neked dolgod van? Örülünk hogy Neked jó, de bármivel is áltatod magad 2 életet már tönkrevágtál a sajátodért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!