Miért jó az önállóság, amikor sokkal könnyebb a mamahotel, miért akarják az emberek a nehezebb életét és költöznek el a szülőktől? Ilyen mazochista lenne az ember?
36 éves vagyok és egy nagyon jó munkalehetőség miatt 1 éve elköltöztem a szüleimtől 200 kmre.
Hát egy év után is érzem mennyivel nehezebb az élet egyedül... sokkal nehezebb..
Ismerek személyesen olyat, aki ugyanezen a véleményen van, nem tudom hogy maga a kérdező troll-e, de a jelenség alapvetően létezik.
Mert az élet rendje, hogy a gyerek felnő. Érzelmileg és anyagilag is leválik a szüleitől, kirepül, saját életet kezd, családot alapít.
36 évesen ha még mindig otthon ücsörögnél akkor az azt jelenti, hogy még mindig nem nöttél fel.
#7 voltam, miért lenne neki teher? Azt csinál ö is, amit akar, söt a ház körüli munkákhoz én értek tehát igazából én csinálom mindennek a karbantartását, javítását, kert körüli munkát stb...én szeretem a nagycsaládos, több generációs modellt, vannak kényelmetlenségei, pl.: este 10 kor nem megy nagyinak TV, de alapvetöen megkönnyítjük egymás dolgát, az emberek eleve ezért verödnek csoportokba, most ha ezt a saját családoddal csinálod, akkor egyböl mamahoteleznek, pedig kiben bízhatnál jobban, mint a saját családodban?
Jó tudom, ma vagányabb a saját, drága albérlet, nagyszülöket bedobni az öregek otthonába, majd az örökséget eldorbézolni. Na én ezzel a felfogással nem tudok érvényesülni.
Az én szüleimmel egyáltalán nem volt jó lakni, és megváltásként éltem meg, amikor végre volt elég pénzem elköltözni.
Totál lesz.rom ki hol lakik, nekem ezerszer jobb külön.
Haat a mamahoteleseket lustanak latom. Persze hogy konnyebb minden ha a mami a popsidat is be puderezi lassan 40 evesen!
Konnyebb hogy valaki foz neked, nem kell mosni, takaritani stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!