Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem akarják kifizetn...

A szüleim nem akarják kifizetni a barátom részét a nyaralásból? Ilyenkor mit mondjak?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt, ha az ő családjával megyünk valahová, mindig hívnak és fizetik a részemet is. Eddig voltunk kétszer wellnessezni, ami jó, nem akkora kiadás, de a nyaralást már most kérdezték, hogy ugye megyek én is, mert akkor úgy foglalják a szobákat, repjegyeket.

Ezt sem fogják engedni kifizetni, a wellnessnél is mondták, hogy szó sem lehet róla, pedig én is mondtam, anyukám is felhívta őket.

Mi is megyünk családilag majd nyaralni a nyáron, Görögország biztos egyelőre. Tesóm párja 4. éve jön velünk mindenhová, neki kifizetik az utat, viszont mondták, hogy a barátomnak nem, mert lehet a nyár végére már együtt sem leszünk és akkor kb mintha 800 ezret kidobtak volna az ablakon. Meg hogy egy 4 napos wellnesst ne hasonlítsak már össze egy kéthetes tengerparti nyaralással... Jó, nem is a wellnessről van szó, hanem hogy én is megyek velük nyaralni, az is hasonló árban lesz, a barátom szülei azt meg állják nekem és ezért kellemetlen.

Nem kis összeg, tudom. De közben azzal, hogy nekem nem kell fizetnem a barátomékkal semmit, ez kb visszajön. Csak ez meg nekem olyan ciki, hogy mondtam már a barátomnak is, ő is így szervezi a nyarat, és akkor most közöljem még, hogy ja de amúgy ezt neked kell kifizetni...

2021. máj. 29. 13:31
 201/213 anonim ***** válasza:
88%

200: IGEN! a szülők szíve joga, hogy a fáradságos munkával előteremtett pénzt MIRE költik. A gyerek a jelek szerint megkap mindent, átlagon jóval felül - tehát nem panaszkodhat.

De a szülei pénztárcájában nem vájkálhat!

2021. jún. 2. 10:39
 202/213 anonim ***** válasza:
79%

Ezzel teljesen egyetértek, nem az ő dolga, hogy mire költik a szülei a pénzt.

DE az én problémám nem ez volt.Az én problémám a sok befásult, irigy kommentelő. Akik "aranyásó"-nak hívták a lányt, szimplán mert elment wellnessezni a barátjával. Miért fáj az másnak, hogy szegény lány jól érzi magát? Én is elvinném a barátaimat wellnessre és kifizetném nekik, ha lenne rá módom.

Vagy szerintem az is borzasztó felháborító, hogy elkényeztetettnek nevezik a lányt. Miért is? Mert a szülei többre viszik a Balatonnál? Vagy mert nincs rászorulva arra, hogy az egész nyarát végigmelózza egy Mekiben?

Mi van az emberekkel?

Miért fáj valakinek más gazdagsága? Természetesen ha ennyi pénzem lenne én is megadnék mindent a gyerekemnek

2021. jún. 2. 10:48
 203/213 anonim ***** válasza:
75%
202, nem azért elkényeztett, mert nem kell a mekiben melóznia, hanem mert veri a kis popóját a földhöz azon, hogy mi az, hogy a szülei nem költenek majd' egy millát az újdonsült pasijára. Azért elkényeztetett, mert azt képzelni, hogy neki ez jár, és semmilyen érvet nem fogad el, hogy valójában miért nincs igaza.
2021. jún. 2. 11:55
 204/213 anonim válasza:
35%
Sziasztok. Megmondom őszintén kb a felét olvastam el a kommenteknek, de: tekintve, hogy a barát szülei kifizetik a lány utazását így, ahogy mondtátok is fifty-fifty a dolog. Mi van ha lényegében nem is az a gond, hanem az ahogy a lány előadta otthon a dolgot és nem kérdezte meg a szüleit erről előbb?
2021. jún. 3. 21:42
 205/213 anonim ***** válasza:
7%

Nem értem. Már egy család vagytok. Olyan mintha az ő gyerekük is lenne a barátod, és te is a barátod szülei gyerekei lennél. Sőt még nagyobb összefonódás mint a testvérség. Ez szerelem. Alap, hogy viszik. Főleg ha anyagilag megtehetik. Egyértelmű.

Én azt mondanám, hogy akkor adják oda a pénzt, amit eddig neked fizettek. Azt természetesen ti ketten költsétek magatokra.

2021. júl. 13. 08:54
 206/213 anonim ***** válasza:
100%

205!

Baxus, 3 hónapos kapcsolatról szól a kérdés. Hogy a viharban lennének már egy család????? Azóta már akar vége is lehetett a nagy szerelemnek.

2021. júl. 13. 09:02
 207/213 anonim ***** válasza:
100%

"Én azt mondanám, hogy akkor adják oda a pénzt, amit eddig neked fizettek. "

HE???? Milyen pénzt? A nyaralás árát ? Aztán mégis miért?

2021. júl. 13. 09:03
 208/213 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk volt, tenyleg nem is vagytok mar egyutt. Azert megerte hisztizni
2021. júl. 13. 18:35
 209/213 anonim ***** válasza:
100%

Itt a szappanopera új evadja...😂😂😂

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

2021. júl. 13. 18:38
 210/213 qkker1 ***** válasza:
100%
Na most mi lesz, hogy ki rúgott a faszid?
2021. júl. 13. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!