Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem akarják kifizetn...

A szüleim nem akarják kifizetni a barátom részét a nyaralásból? Ilyenkor mit mondjak?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt, ha az ő családjával megyünk valahová, mindig hívnak és fizetik a részemet is. Eddig voltunk kétszer wellnessezni, ami jó, nem akkora kiadás, de a nyaralást már most kérdezték, hogy ugye megyek én is, mert akkor úgy foglalják a szobákat, repjegyeket.

Ezt sem fogják engedni kifizetni, a wellnessnél is mondták, hogy szó sem lehet róla, pedig én is mondtam, anyukám is felhívta őket.

Mi is megyünk családilag majd nyaralni a nyáron, Görögország biztos egyelőre. Tesóm párja 4. éve jön velünk mindenhová, neki kifizetik az utat, viszont mondták, hogy a barátomnak nem, mert lehet a nyár végére már együtt sem leszünk és akkor kb mintha 800 ezret kidobtak volna az ablakon. Meg hogy egy 4 napos wellnesst ne hasonlítsak már össze egy kéthetes tengerparti nyaralással... Jó, nem is a wellnessről van szó, hanem hogy én is megyek velük nyaralni, az is hasonló árban lesz, a barátom szülei azt meg állják nekem és ezért kellemetlen.

Nem kis összeg, tudom. De közben azzal, hogy nekem nem kell fizetnem a barátomékkal semmit, ez kb visszajön. Csak ez meg nekem olyan ciki, hogy mondtam már a barátomnak is, ő is így szervezi a nyarat, és akkor most közöljem még, hogy ja de amúgy ezt neked kell kifizetni...

2021. máj. 29. 13:31
 181/213 anonim ***** válasza:
75%

A kérdező ugye nincs tisztában azzal, hogy 800e forint az egy minimálbéresnek 7 havi teljes keresete, napi 8 órás munkával....????

Nem véletlen, hogy a szülők nem fognak odadobni - még jólétben élőként sem - ennyi pénzt egy jöttment senkinek!

2021. máj. 31. 10:38
 182/213 anonim ***** válasza:
87%
181- amikor a "jöttment senki" szülei kifizettek a lányuknak egy hasonló értékű nyaralást, az bezzeg rendben volt???
2021. máj. 31. 10:46
 183/213 anonim ***** válasza:
77%
És még mindig etetik a trollt 😂🤦‍♀️🤭
2021. máj. 31. 10:48
 184/213 anonim ***** válasza:
0%

182. tehát szerinted 80-100e ft = 800e ft.

Gratulálok, tuti PHD-d van matekból... :-DDDDD

2021. máj. 31. 10:51
 185/213 anonim ***** válasza:
37%
184- te tudsz olvasni? Viszik nyaralni és fizetik neki
2021. máj. 31. 10:59
 186/213 anonim ***** válasza:
0%
Bazzeg, mit nem tudok olvasni...?? wellness-hétvégére vitték el a kérdezőt - és ő most a kb. tízszeres pénzbe kerülő nyaralás árát akarja kifizettetni a saját szüleivel.
2021. máj. 31. 11:05
 187/213 anonim ***** válasza:
100%

Te analfabéte a 2. sortól olvasd a kérdést-vagy a szövegértés nem megy? De kimásolom neked, hátha nem találod meg...

"de a nyaralást már most kérdezték, hogy ugye megyek én is, mert akkor úgy foglalják a szobákat, repjegyeket.

Ezt sem fogják engedni kifizetni, a wellnessnél is mondták, hogy szó sem lehet róla, pedig én is mondtam, anyukám is felhívta őket."

2021. máj. 31. 11:09
 188/213 anonim ***** válasza:
100%

sót ezt is olvasd el

"Jó, nem is a wellnessről van szó, hanem hogy én is megyek velük nyaralni, az is hasonló árban lesz, a barátom szülei azt meg állják nekem és ezért kellemetlen."

2021. máj. 31. 11:10
 189/213 anonim ***** válasza:
20%

írsz hozzá hsz.-számot is???

Én csak a legelejét olvastam el....

Akkor szó nem volt ilyesmiről!

Leeht, hogy azóta hozzáköltötte a "kisasszony", de akkor se hiszek neki, ha ló legel a sírján....

Amúgy te most a kérdező vagy, csak másik regről????? Elég furán véded - miután mindenki letorkolta...

2021. máj. 31. 11:12
 190/213 anonim ***** válasza:
83%

A kérdezőnek írom: az anyádék helyében nem engednélek el - főleg nem párhónapos kapcsolattal. Nemhogy még én fizessem az épp aktuális barátod közel egymilliós utazási költségét.

Nincs az a gazdagság, ami mellett szóba jöhetne!

2021. máj. 31. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!