Durván átverte, meglopta, hazudott a tesóm a szüleimnek 2+ éven keresztül, a szüleim ezért kitiltották a házból, én hogy viszonyuljak ehez? a többi lent
Hazudott a testvérem a szüleimnek hogy egyetemen van és hogy önkéntes munkát végez, azért hogy pénzeljék egész évben, és kiderült hogy az egész kamu, miután kb.2 évig kérte havi szinten a pénzt ami több mint100ezer volt, mert erre -arra kell és sosem elég.
Kiderült hogy otthagyta az egyetemet és a mostani barátjánál lakott/ lakik aki nem dolgozik és gondolom a szüleim pénzén éltek akik anyagilag azért nem luxus körülmények között élnek.
Kimaradt: mindezek fölött meglopta anyámat kb.50ezerrel akinek a hó végén alig maradt pénze.
A szüleimtől kapott pénzt cigarettára ovszerre és egyéb szórakozasra költötte(kiderült) miközben ők (anya+apa) guriztek.
Nemis tudtuk hogy egyáltalán cigarettázik vagy hogy van barátja. Mert titkolta.
Jó nevelést kapott azon kívül hogy mindent megkapott és elvolt kényeztette.
A szüleim vettek nekem egy lakást és a tesómnak is vették egyet, csak még nem kerűlt a nevére, ajándékba kapta volna.
De ezek után a szüleim kitiltották a házukból is annyira megharagudtak, és sem lakást ,sőt semmit nem kap többé.
Most hozzánk akar jönni hogy segítsek neki és adjak kölcsön.
Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet, mert a szuleimet nagyon megbántotta azzal amit tett.
Én ezek után segítsem vagy hívjam a lakásomba amit anyáéktól kaptam?
Mondhatnám élettársam már mert jó ideje együtt vagyunk.
Nem akar beleavatkozni csak miattam akarja tartani a kapcsolatot hogy legyen infó róla, mert tudja hogy én egyelőre nemigazán tudom hova tenni ezt a helyzetet és inkább egyelőre nem akarok beszélni a tesómmal, de öszinten fájna ha már nem tudnék róla semmit vagyis inkább csak értem tenné.
Ha azt mondom neki ne hívja hozzánk akkor biztos nem fogja
Én nem adnék neki semennyit. Ha valami oknál fogva te adsz neki akkor annyit adj amennyit nem sajnálsz, mert vissza biztos nem fogod kapni.
Ahogy a 4-es hozzászólásban is írtad a barátnőd nem csak miattad akár találkozni vele hanem mert mindig kedveli. Tipikus példája annak higy a bájos csevejjel mennyire félre lehet vezetni valakit. Pedig hugod megmutatta a másik arcát is. Egy embert a tettei (is) minősítenek. A barátnőd helyében én nem tudnék jópofizni neki.
Még az jutott az eszembe higyha ekkora a korkulonbség akkor nem is igazán ismeritek egymást. Úgy értem hogy te már rég kirepultél mire ő tini lett, az igazi énjét nem valószínű hogy ismered. Ilyenkor pedig nagyon sokat változnak az emberek. Persze lehet hogy ebben tévedek, de ahigy szokták mondani lakva lehet megismerni egymást. Most ki is derült hogy a hugod mekkora számító, gátlástalan ember. Egy ilyen ember aki meglopja a szüleit az nem változik.
Ha te akarod vele tartani a kapcsolatot:
Mondd meg, hogy mivel a testvéred, nem akarod vele megszakítani a kapcsolatot. De a szüleitekkel nagyon csúnyán viselkedett, ami neked nagyon nem tetszik. Így találkozol vele alkalomadtán, de ha megtudod hogy pénzt kunyerál vagy át akar verni téged vagy a barátnődet, akkor az volt az utolsó alkalom hogy szóba álltál vele.
Én ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!