Durván átverte, meglopta, hazudott a tesóm a szüleimnek 2+ éven keresztül, a szüleim ezért kitiltották a házból, én hogy viszonyuljak ehez? a többi lent
Hazudott a testvérem a szüleimnek hogy egyetemen van és hogy önkéntes munkát végez, azért hogy pénzeljék egész évben, és kiderült hogy az egész kamu, miután kb.2 évig kérte havi szinten a pénzt ami több mint100ezer volt, mert erre -arra kell és sosem elég.
Kiderült hogy otthagyta az egyetemet és a mostani barátjánál lakott/ lakik aki nem dolgozik és gondolom a szüleim pénzén éltek akik anyagilag azért nem luxus körülmények között élnek.
Kimaradt: mindezek fölött meglopta anyámat kb.50ezerrel akinek a hó végén alig maradt pénze.
A szüleimtől kapott pénzt cigarettára ovszerre és egyéb szórakozasra költötte(kiderült) miközben ők (anya+apa) guriztek.
Nemis tudtuk hogy egyáltalán cigarettázik vagy hogy van barátja. Mert titkolta.
Jó nevelést kapott azon kívül hogy mindent megkapott és elvolt kényeztette.
A szüleim vettek nekem egy lakást és a tesómnak is vették egyet, csak még nem kerűlt a nevére, ajándékba kapta volna.
De ezek után a szüleim kitiltották a házukból is annyira megharagudtak, és sem lakást ,sőt semmit nem kap többé.
Most hozzánk akar jönni hogy segítsek neki és adjak kölcsön.
Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet, mert a szuleimet nagyon megbántotta azzal amit tett.
Én ezek után segítsem vagy hívjam a lakásomba amit anyáéktól kaptam?
A barátnőm akivel együtt lakunk nagyon kedveli és ö akarja tartani a kapcsolatot vele . Nem adna kölcsön neki de azt mondja hogy nem akarja megszakítani a kapcsolatot mert fájna és nem akarja elveszíteni, vagyis tudni akar felőlle.
Azért bonyolult a helyzet
Előbb vagy utóbb ő is célkeresztbe kerülne. Csak 10e, csak 20e,csak 50e stb stb.
Hülyének nem kéne lenni. Még fa sincs, hogy ne lássa az erdőt.
Amennyiben szeretned ugyanazt megtapasztalni, es ket parazitat eltartani, akkor tessekeld csak be oket es fizesd az ovszert, cigit stb!
Reszben megertem, hogy felmerult benned a kerdes, mert nekem is van testverem. Ugyanakkor, kell neki nehany pofon az elettol, hogy belassa: amit tesz az nem jo!
Beszelgess el vele! En kezdetnek azt tanacsolnam neki, hogy huzza meg magat es gondolkodjon el! Nezzen munka utan es lehetoleg ne maradjon egy ilyen pasival! Tovabba tanacsolnam neki, hogy a bocsanatkeres melle fizesse vissza a szuleiteknek az elbulizott osszeget! Szepen reszletekben! Lehet a szulok nem is kerik majd, ha latjak, hogy joiranyba valtozik. Amennyiben hajlando lenne valtoztatni, akkor mellette lennek (penzt nem kapna!) es tamogatnam, mas esetben nem!
Hát... legalább óvszert használt...
Én biztos nem adnék neki se pénzt, se lakhatást, és megkérném, hogy egy ideig ne keressen, de nem tudom elképzelni, hogy örökre megszakítsam a kapcsolatot a tesómmal. Nagyon szomorú lennék, ha mégis erre kényszerülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!