Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kéne viszonyulnom anyuhoz?

Hogyan kéne viszonyulnom anyuhoz?

Figyelt kérdés

Nagyon sok a hangulatingadozása. Egyszer a legjobb anyának mondanám, legjobb barátnő. Együtt hülyülünk, laza, stb. Aztán jön egy kattanás, és már utál, már aztkivánja, bár elköltöznék, vagy hogy jobb lenne mindenkinek, ha megölném magam.

Van, hogy egy nap mindkettő hangulatán átmegy. Délelőtt, kedves, aranyos, estére meg folyamatosan szíd.

Nagyon gyakoriak, és én már nem tudom, hogy álljak hozzá.

2020. jún. 2. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Türelemmel, szeretettel, de az kellene, hogy ő is felismerje, és változtatni akarjon.

Anyukádnak valószínűleg van valamilyen problémája, amivel fel kellene keresni egy pszichológust. Nincs a családodban valaki, aki efelé tudná őt terelgetni?

2020. jún. 2. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg borderline. rájuk jellemző ez az imádlak-gyűlöllek hozzáállás. terápiára lenne szüksége
2020. jún. 2. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Charles Boudleir versei csodákra képes esetleg mellé egy Collie kutyus..
2020. jún. 2. 13:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg estére idegesebb lesz, ráadásul direkt felhergeli magát az ilyen kirohanásokkal. Az a legjobb, ha iylenkor nem veszel tudomást erről a viselkedésről, ne válaszolj neki, ha bántót mond, ne köss bele, hagyd ott, ha túl messzire megy. Illetve én megpróbálnék vele délelőtt, vagy amikor kiegyensúlyozott, beszélni, hogy engem bánt, amikor ő ilyeneket mond. Ha olyankor barátnőként kezel, akkor el fog gondolkodni rajta. Egyébként lehet, hogy most klimaxol, olyankor gyakran van a változó korú nőknek hangulatingadozásuk, hirtelen kiborulnak, érzelmesebbek.
2020. jún. 2. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Küldd el hozzám anyukádat Lehet hogy értenénk egymáshoz!!!
2020. jún. 2. 22:56
 6/6 anonim válasza:
Egyébként ha ilyenkor elmondod neki, hogy "Picit idegesítő hangulatingadozásaid vannak, és nem is kevés", akkor a legtöbb ember akinek van, az beismeri, mert egyébként tud róla / belegondol picit és elgondolkozik rajta / vagy azt mondja, hogy "menj már a francba, nincs is"? Általában az emberek erről tudnak?
2020. júl. 2. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!