Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbántad,hogy gyereked lett ?

Megbántad,hogy gyereked lett ?

Figyelt kérdés

Elég sok ismerősömtől hallom mostanában, főleg férfiaktól akik bánják,hogy gyereket vállaltak és egyre több női ismerősöm ismeri be,hogy kár volt szülni,és ha vissza lehetne csinálni biztos,hogy nem vállalná be

Őszintén név nélkül minden nélkül tudtok erre szavazni

2021. máj. 13. 07:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
67%
Bánja a faxom.... Te azért szültél/csináltál kölyköt hogy majd nyugger korodban tologasson, főleg ha lesz családja, a mellett? Keserű csalódás fog érni... viszont úgy szeresd hogy ő fogja kiválasztani neked a szeretetotthont.
2021. máj. 13. 09:04
 32/89 anonim ***** válasza:
83%

A lányom a legjobb dolog, ami történt velem az életemben, pedig nem volt sose unalmas az életem...

Egy apuka

2021. máj. 13. 09:05
 33/89 anonim ***** válasza:
55%
3 szaros, üvöltő gyereket felneveltünk fel, és nem bántam meg az ezzel járó álmatlan éjszakákat. A kulcsszó a szeretet és a család, de nem kell félni, nem olyan rossz dolgok ám ezek!
2021. máj. 13. 09:07
 34/89 anonim ***** válasza:
64%

Ezt senki nem fogja bevallani... meg is ölnék érte, kb.

Én eleve nem akarok - nem is fogok - szülni, mert tudom, hogy nem való nekem. Magamnak való vagyok, szeretem a nyugit, csendet, olvasni-írni és egyáltalán nincs szükségem egy folyamat zsizsegő, p.fázó gyerekre, aki valamin mindig nyavalyog vagy követelőzik.

2021. máj. 13. 09:08
 35/89 anonim ***** válasza:
84%

32!

Kedves vagy. Tudod, a genetikáját nem tudom befolyásolni. A neveléséért mint írtam, mindent megtettem. Van esetleg valami más javaslatod, neked, mint fotel szakértőnek? Nyilván van olyan, ami eddig a több tucat valóban hozzáértő szakembernek, akihez eddig fordultunk nem jutott eszébe....

Nemi erőszakoló kb biztosan nem lesz amúgy belőle, ne aggódj, ugyanis lány.

2021. máj. 13. 09:10
 36/89 anonim ***** válasza:
93%

Utsó vagyok: a gyereket szeretem, tehát, amikor jön hozzánk vendégségbe valaki kisgyerekes, szívesen mesélek neki, játszok vele, énekelünk, mondókázunk, rajzolunk stb.

A kisbabát lazán átpelenkázom, ha tápszeres, megetetem, átöltöztetem, foglalkozok vele.

De az moderált időtartam, 6-7 óra, utána elmennek és nyugi van.

Azt tudom, hogy 0-24-ben belebolondulnék ebbe :d

2021. máj. 13. 09:11
 37/89 anonim ***** válasza:
73%

" A világon se lennél ha a szüleid ugyanúgy gondolkodtak volna mint ti."

Én azt mondom erre, hogy lehet, nem sokat veszítettem volna. Anyámnak egyáltalán nem volt való, nem hogy a gyerek, de még a házasság sem. Megszült minket, ellátott, (tiszta ruha, finom ételek, rendezett lakás), de őt ismerve, ezt egy nyakába sózott, utált rokonért ugyanígy megtette volna. Amúgy meg vont egy falat maga köré, soha nem lehetett megközelíteni, lelkileg a tesómmal csak bolyongtunk, nem tudott egy támpontot nyújtani, semmit nem lehetett vele megbeszélni. Az ilyennek minek kellett egyáltalán gyerek. Sokkal becsületesebb, ha beismeri valaki, hogy ő magának való, idegesíti a zsizsegés maga körül, és nyugit akar, ezért nem tervez gyereket.

2021. máj. 13. 09:13
 38/89 anonim ***** válasza:
24%
Budakeszi Tündérhegy Klinika például. Gyilkos még lehet attól mert lány.
 39/89 anonim ***** válasza:
20%
33# Így van, azt a generációt már nem lesz ki ápolja. És ez súlyos probléma a jövőre nézve, de ők ezt még nem tudják. Majd elérnek egy korba, amikor azt látják hogy kihullik körülöttük mindenki az idősebbek előbb, utána a korosztálybeliek, és akkor ott fognak "kölyök" nélkül sírni, persze a gyerekkor az csak 18 év, utána már évtizedekig felnőtt a "gyerek", de sok gyerektelen csak rövid aggyal gondolkodik, és megreked a pelenkakorszakban. Összességében a szülők sokkal több időt élnek egyszerre a felnőtt gyerekükkel akikre számíthatnak. Mindegy hogy a világ túlsó felén élnek, akkor is vannak, onnan is lehet srgíteni, ez minden normális gyerekes családnál évtizedeken keresztül így működik.
 40/89 anonim ***** válasza:
85%

33-as, 1000 km-re élek, nem fogom rányitni apámra az ajtót, mert meló mellett nincs időm minden hétvégén hazautazni.

De unokatesómék Floridában élnek, szóval nem, ők sem fogják apjuk kezét fogni mikor az 70-80 éves lesz.

Egyébként mi nem kértük, hogy megszülessünk, ellenben dönthetünk úgy, hogy nem szülünk ;)

1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!