Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbántad,hogy gyereked lett ?

Megbántad,hogy gyereked lett ?

Figyelt kérdés

Elég sok ismerősömtől hallom mostanában, főleg férfiaktól akik bánják,hogy gyereket vállaltak és egyre több női ismerősöm ismeri be,hogy kár volt szülni,és ha vissza lehetne csinálni biztos,hogy nem vállalná be

Őszintén név nélkül minden nélkül tudtok erre szavazni

2021. máj. 13. 07:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
57%

26 os. Senki sem kiváncsi rád. Tudod én voltam gyerektelen, de te még nem voltál gyerekes.

Óriási a különbség és a hátrányod.

2021. máj. 13. 08:50
 22/89 anonim ***** válasza:
39%

Kit érdekel a faj fentmaradás.

Mint egyén igyis ugyis meghalunk,addig kell élvezni életet amíg lehet.

Ha egyeseknek a kölyök kiszolgálása az öröm a saját boldogságuk helyett hát legyen xd

2021. máj. 13. 08:50
 23/89 anonim ***** válasza:
42%
Rendben, mutasd. Én sajnos nem tudom a diákigazolványom megmutatni, csak a diplomámat :(
2021. máj. 13. 08:51
 24/89 anonim ***** válasza:
41%
#28-as féléket is kiszolgálta valaki. Remélem lehülyézted érte a szüleidet :)
2021. máj. 13. 08:52
 25/89 anonim ***** válasza:
83%
Itt gyk-n a gyerekvállalás kategóriában rengeteg olyan kérdés van, mint itt a 23. válasz. Leírják fél oldalon keresztül, hogy a gyerek egy szörnyeteg és milyen változatos módokon terrorizálja a családot, majd oda hányják a végére, hogy de "szeretem, imádom". Az ilyeneket beszámítjuk a megbánta kategóriába? Mert akkor k-rva sok van. És mivel manapság már egyre kevésbé szokás nevelni a gyereket, mert ugye sérül a kis lelke, ha nem őrjönghet kedve szerint, egyre több lesz.
2021. máj. 13. 08:57
 26/89 anonim ***** válasza:
15%
Írj privit, várom.
2021. máj. 13. 08:58
 27/89 anonim ***** válasza:
20%
Mivel 4. éves vagyok, sajnos a diplomámat még nem tudom felmutatni, de 2 év múlva eskü megmutatom :)
2021. máj. 13. 09:00
 28/89 anonim ***** válasza:
40%

#28 elég baj, hogy "orvos" tanonc létedre ilyen a gondolkodás módos.

Mellesleg, értem én, hogy meglehet a véleményed neked is. De ezt tedd máshol. Ez a kérdés a GYEREKET NEVELŐ Anyukáknak és Apukáknak szól. Nem egy gyermektelen, hülye felfogású aki, akinek az anyja, apja a segge alá rakott mindent. Menj csak szolizni. :)

2021. máj. 13. 09:01
 29/89 anonim ***** válasza:
55%
20-as, köszönjük hogy ilyen csapnivaló genetikájú kölyköt szültél, "neveltél", amit nemsokára rászabadítasz a társadalomra, hátha ő lesz a következő torok elvágó, vagy nemi erőszakoló.
2021. máj. 13. 09:01
 30/89 anonim válasza:
28%
Kedves gyerek utálók. A világon se lennél ha a szüleid ugyanúgy gondolkodtak volna mint ti. De most élvezhetitek a "szabadságot" majd megnézném, hogy mikor lesztek 60 évesek akkor ki fog felétek nézni. Na majd akkor bánjátok meg igazán ezt a hozzáállást.
2021. máj. 13. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!