Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbántad,hogy gyereked lett ?

Megbántad,hogy gyereked lett ?

Figyelt kérdés

Elég sok ismerősömtől hallom mostanában, főleg férfiaktól akik bánják,hogy gyereket vállaltak és egyre több női ismerősöm ismeri be,hogy kár volt szülni,és ha vissza lehetne csinálni biztos,hogy nem vállalná be

Őszintén név nélkül minden nélkül tudtok erre szavazni

2021. máj. 13. 07:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
88%
2 gyerekem van, egy 9 éves fiú és egy 8 hónapos kislány. Teljesen őszintén mondom, hogy nem bántam meg egyiket sem. A férjem sem, imádja mindkettőt.
2021. máj. 13. 08:23
 12/89 anonim ***** válasza:
95%
Összességében nem bántam meg, két gyerek van, imádom őket, de néha jól jönne egy kis csend, nyugalom, ami gyakorlatilag megszűnt, mióta megszülettek :)
2021. máj. 13. 08:24
 13/89 anonim válasza:
86%
Egy gyerekem van. Imádom, ő a mindenem. Néha nehéz vele. Persze melyik gyerekkel nem? Viszont soha nem bántam meg, hogy megszültem. Éveket vártunk rá és csak azt sajnálom, hogy nem lehet testvére.
2021. máj. 13. 08:26
 14/89 anonim ***** válasza:
35%

Igen anyagilag csőd a kölyök meg magánélet is nulla.

Az anya elcsúnyúl,a férje pedig feszes tini picsával csalja addig

2021. máj. 13. 08:31
 15/89 anonim ***** válasza:
44%
Én nem unatkozok. El fogok menni ma szoliba, edzésre, olvasni fogok, sportolni, azt csinálni AMIT AKAROK (ezt jól olvasd el). Amire ti minimum 20 évig nem lesztek képesek, és mentek fórumokra anonym panaszkodni, milyen nehéz a szent gyerek mellett. Nekem ez nem kell, köszi.
2021. máj. 13. 08:33
 16/89 anonim ***** válasza:
55%

21# Szoliba, meg csavarogni? Csupa értékes dolog.

Ilyet unalomból csinálnak azok akik semmi értéket nem tudnak felmutatni.

Képzeld, két gyerek mellett is azt csinálok amit akarok. Bár már nagyok a gyerekeim, önállóak, de amikor picik voltak is, inkább itthon pelenkáztam őket mint 30 évesen valamelyik kocsmába ittam volna magam az asztal aláig, vagy tiniknek való fesztiválon csápoltam volna mint a gyerekek.

Az életnek megvannak a szakaszai, mindegyikben másra vágyik az ember. Aki erre nem vágyik, az genetikailag selejt, hogy ne szaporodjon tovább.

A természet így oldja meg.

Jó szolizást.

2021. máj. 13. 08:41
 17/89 anonim ***** válasza:
81%
Igen, megbántam. Nő vagyok. A gyerekem nem kicsi. Szeretem, imádom, meghalnék érte, de ha újra kezdhetnem az életem, tudva, hogy miylen lesz - kezelhetetlen, arrogáns, hazudozó, tolvaj, egoista, hogy csaknparat emlitsek- nem vállalnék gyereket. Nem, nem kell a te nevelted iylennek komment. 2 éves kora óta kapok professzionális segítséget a neveléséhez pszichológustól, pszichiátertől, nevelési tanácsadótól, nehezen kezelhető fiatalokkal foglalkozó tanácsadóktól. Nem használ. Hamarosan nagykorú. Remélem hamarosan elköltözik. Nem, nem fogom kívánni itthonról.
2021. máj. 13. 08:42
 18/89 anonim ***** válasza:
31%
Végül is csak orvosi egyetemre járok... tényleg nem nagy cucc, bezzeg a szaros pelus csere, az az élet csúcspontja. Vitát lezárom.
2021. máj. 13. 08:43
 19/89 anonim ***** válasza:
65%
#24 Szerinted az orvosoknak nincs gyerekük? Jó tanulást a képzelt egyetemen :)
2021. máj. 13. 08:45
 20/89 anonim ***** válasza:
34%
Sajnos nem képzelt :( Ha gondolod priviben megmutatom a diákigazolványom, és szolgáltam is covid osztályon.
2021. máj. 13. 08:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!