Egy szülő meddig verheti a gyerekét?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mennyi idős koráig nem úgy, hogy hány lila foltja lehet.
Felnőtt vagyok és külön élek de amikor találkozunk mai napig veréssel akarnak megnevelni a szüleim. Nem igazán tudnak kárt tenni bennem de akkor is rosszul esik és próbálom őket leszoktatni.
2021. máj. 10. 01:16
41/45 A kérdező kommentje:
Úgy kell elképzelni, hogy amikor nem figyelek behúznak egyet és elmagyarázzák miért kaptam.
Szemtől szembe ki tudom védeni és mivel nagy darab vagyok kárt se tudnak bennem tenni de attól még rosszul esik.
2021. máj. 10. 21:10
42/45 anonim válasza:
hat en ilyen esetben illik nem illik de visszautnek egy akkorat hogy leszokjanak egy eletre a pofozkodasrol.
43/45 anonim válasza:
Kérdező, ugye tudod, hogy ez NAGYON nem normális dolog? Ezek nem szeretnek téged, ugye ez leesett már neked? Teljes mértékben meg kellene szüntetned a kapcsolatot, soha feléjük se menni, ez volna az érdeked, ha a maradék önbecsülésedet meg akarod menteni.Egyébként miért keresed a társaságukat? Miért tartod oda a képedet egy ujabb pofonért? Mi az okod rá?
44/45 anonim válasza:
Ha nem akarsz visszaütni, kérdező, öntudatos le őket 2 pohár jeges vízzel, az észhez téríti őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!