Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülő meddig verheti a...

Egy szülő meddig verheti a gyerekét?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mennyi idős koráig nem úgy, hogy hány lila foltja lehet.

Felnőtt vagyok és külön élek de amikor találkozunk mai napig veréssel akarnak megnevelni a szüleim. Nem igazán tudnak kárt tenni bennem de akkor is rosszul esik és próbálom őket leszoktatni.

2021. máj. 10. 01:16
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
69%

18

Ha én most fejberúgnálak, mert olyan kiskirálynak képzeled magad, aki csak kénye kedve szerint osztogathatja a gyomrosokat, mit szólnál?

Remélem az éjszakában elkap egy c-típusú banda és beledugják a fejedet a seggedbe...

2021. máj. 10. 09:54
 22/45 anonim ***** válasza:
91%

Most eszembe jutott, mikor apám kb 5.-es korom környékén az épp az asztalon levő fafurulyával akkorát ütött a kezemre, hogy azt hittem, hogy ledobja az ujjom a körmöm majd. Anyámnak szokása rácsukni a kaput a kezére, szóval tudtam, hogy a körömágy nem szereti az erős ütéseket. Ráadásul a frissen leváló köröm látványától én akkoriban kifejezetten féltem. Az olyanokról meg nem is beszélek, hogy én mindig szerettem szépen tartani a körmeim, reszeltem s mindem, szóval az minden szemszögből tragédia lett volna nekem akkor.

A lényeg, hogy a mai napig nem tudom, hogy mi nem tetszett neki, akkor az nagyon fájt, s utána nagyon féltem, az eset bennem mély nyomot hagyott, és akkor azt a furulyát úgy el tettem, hogy egyszer került elő az óta (A házban van valahol, de olyan helyen, hogy még szántszándékkal se lehessen fegyvernek használni.) Pedig az volt az egyetlen rendes hangszerem, amin még úgy szerettem is játszani.

A legszebb az egészben meg az, hogy úgy 17-18 évesen megkérdeztem apámat, hogy azt akkor miért kaptam, de ő még csak arra sem emlékezett, hogy az egész megtörtént.

Ugye de jó verni a gyereket? A felnőttnek egy kis testmozgás, hogy kiadja az épp aktuális stresszet, aminek nagy valószínűnéggel még csak nem is a gyerek okozója. De a gyerek soha nem fogja elfelejteni a kiszolgáltatottságot és a megalázást.

2021. máj. 10. 10:08
 23/45 anonim ***** válasza:
80%
Rossz gyerekeknél nem kifigásolom a nevelő célzatú fenyítést. A baj viszont az hogy azt a lovat ütik amelyik a legjobban húz. Vagyis a legjobb magatartású gyerekek kapnak sokszor verést maximalizmus miatt, akik meg tényleg bajkeverők azok szüleik szemében "arany gyerekek csak néha rossz társaságba kerülnek". Én jó gyerek voltam de apámat a munkahelyén gyakran felidegelték szóval a "nadrágot varrták a gombhoz" mikor utólag megindokolták miért kapom a verést. Volt hogy egy hetekkel korábbi osztályzattal magyarázták.
2021. máj. 10. 10:31
 24/45 anonim ***** válasza:
88%

18as

Aztán ne csodálkozz majd zárás után amikor mész haza akkor 6-7 "takony" neked is mutat egy kabátméretet. Volt már rá példa párszor

2021. máj. 10. 11:18
 25/45 anonim ***** válasza:
78%
ameddig a gyerek hagyja.
2021. máj. 10. 11:18
 26/45 anonim ***** válasza:
0%

24.-nek.

1.: És akkor majd hagyja az ember, hogy a kis csicska a szájába xarjon, mert ő a "VALAKI"?

2.: Nem velem, de előfordult már. De ez ritka, mert tudják, hogy utána lesz náluk drog a következő igazoltatáskor, aztán lehet sipítozni a bírónak meg az ügyésznek. >:)

2021. máj. 10. 11:38
 27/45 anonim ***** válasza:
95%
Sok volt az akciófilm :D
2021. máj. 10. 11:40
 28/45 anonim ***** válasza:
73%
Általában ilyen 14-16 éves kor környékén szokott annyira megerősüdni a gyekek, hogy visszaüssön. Ha meg a szülő nem akar az ököl másik oldalán is lenni, akkor ezidőtájt hagyja abba a verést...
2021. máj. 10. 11:55
 29/45 anonim ***** válasza:
0%

1X ütne meg a gyerekem. Az öröksége azonnal ugrana, továbbtanulásnál meg irány a katonai suli, vagy mehetne ahová akar.

Állatnak és gyereknek, kell a jutalmazás és a testi fenyítés IS.

2021. máj. 10. 12:01
 30/45 anonim ***** válasza:
96%
29- az állat itt te vagy. És jól p.csán rúghatna már valaki. Vadbarom.
2021. máj. 10. 12:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!